Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Полсен многу ке значи за додавањата на долги топки.. Има одличен погледн на терен и може од секој позиција да ја додаде топката на потребното место.. А баш ми е интересно кога Момо влегува во слалом.. Некако како на ветар да влегува и баш ми е интересн.. Ке видиме дали ке изигра и така со Челзи.. Но мислам дека Камо ке распука оваа утакмиа како што знае да распука со големи екипи... Па да се надеваме на најдоброто!!
Па по бледата игра на Тиаго против Палермо, и неискуството на Маркизо на вакви натпревари ми се чини дека Поулсен има шанси да биде првотимец против Челзи, ама знаејќи го Раниери, јас мислам дека Сисоко - Тиаго ќе ги видиме во средината..
za poulsen nesakam ni zbor da cujam moze samo da sonuva spored mene deka moze da nastapi na duelot so celzi
Зошто?Поулсен ако се сеќавам на мечот Милан - Шалке, не му даде здив да земи Кака`..Корисен играч, и искусен во вакви натпревари, каде се игра цврсто..

Тешка утакмица не чека во среда.Не дека нешто Челзи е многу силен,работата е што тешко играме ние во Англија.Немаме долго време победа.Сепак мислам дека Челзи е силен противник ама не е доволно добар како порано.Со реми би бил задоволен иако мислам дека можеме и да победиме.Ањелка преставува најголема закана за Буфон и никој друг.Исто така и ударите на Лампард ама Јуве го има најдобриот голман во светот.Нас одбраната не ни е толку силна како нападот.Е сеа Челзи има супер одбрана со Тери како предводник и затоа мислам дека Амаури треба да стратува,кој за разлика од Давид може и да издрибла и да истрча.Токму заради Тери мислам дека Трезеге не би се истакнал.Дефанзивците на Челзи се бавни така да мислам дека Алекс и Амаури треба да стартуваат.
Јас да бев на местото на Раниери би ги ставил Алекс заедно со Џовинко.Ако се разигра малиот има да ги уништи позади.Мал е брз е,а за секој робусен дефанзивец таквите се најголем проблем.Се надевам дека Раниери добро ги има проучени играчите на Челзи,и очекувам лесен пласман за понатаму.

За утрешната средба би сакал Интер да помине и со него да се сретнеме во Рим.Е ако тепаме тогаш сигурно ќе добијам перменентен бан!:vozbud::vozbud::vozbud:

Торпедо не викај така за Полсен.. Тој е играч со искуство од тешки натпревари.. Не можеме Маркизо да го играме на натпревар са значење на живот или смрт... Мора да е некој кој стварно може да го укочува и прекратува акциите на Челзи.. А за то мислам дека Полсен е роден.. Баш ме увери во тоа кога играше против Милан во дресот на Шалке.. Буквално го уби Кака.. Не му даде да мрдне.. Два чекори го претрча, старт и завршена работа.. Има многу што да покажи Полсен на натпреварот со Челзи!!

koga e bil toj mec????? kiko milan salke koga ne mu dal na kaka da mrdni, ednostavno jas mislam deka poulsen nema da startuva vo prvite 11 mene definitivno ne me e ubedil deka vredi da igra vo juve i ne veruvam deka toa nesto ke se sluci doprva
KE MI ODGOVORI NEKOJ KOGA SE ODIGRA MECOT MILAN SALKE PRED KOLKU GODINI

Па по бледата игра на Тиаго против Палермо, и неискуството на Маркизо на вакви натпревари ми се чини дека Поулсен има шанси да биде првотимец против Челзи, ама знаејќи го Раниери, јас мислам дека Сисоко - Тиаго ќе ги видиме во средината..
Зошто?Поулсен ако се сеќавам на мечот Милан - Шалке, не му даде здив да земи Кака`..Корисен играч, и искусен во вакви натпревари, каде се игра цврсто..

Јас мислам дека еден деструктивец е доволен-Сисоко.Челзи нема некој играч од средината како Кака или нешто слично,во средниот ред нема некоја брзина или којзнае каква техника,така да мислам дека Поулсен би требал да почека од клупа.Со еден огранизатор и еден деструктивец би било доволно за супер среден ред.

Едино ме плаши Молинаро на таа лева бековска позиција каде што ќе има дуели со Босингва кој според мене е најдобриот поединец во Челзи.Ама добра работа е што Босингва ја користи брзината како најголем адут а и нашиов Молинаро е спринтер.

Се надевам на победа.Тие имаат поголеми имиња ама карактеристиките на играчите се нешто друго.Ги имаме сите потребни работи за победа.

Chelsea-Juve ќе ја даваат на мтв1?????

Јас мислам дека еден деструктивец е доволен-Сисоко.Челзи нема некој играч од средината како Кака или нешто слично,во средниот ред нема некоја брзина или којзнае каква техника,така да мислам дека Поулсен би требал да почека од клупа.Со еден огранизатор и еден деструктивец би било доволно за супер среден ред.

Едино ме плаши Молинаро на таа лева бековска позиција каде што ќе има дуели со Босингва кој според мене е најдобриот поединец во Челзи.Ама добра работа е што Босингва ја користи брзината како најголем адут а и нашиов Молинаро е спринтер.

Се надевам на победа.Тие имаат поголеми имиња ама карактеристиките на играчите се нешто друго.Ги имаме сите потребни работи за победа.
се сложувам со тебе, ама како игра повеке Молинаро се се пободрува повеке и повеке така да не би требало да му остава многу простор на Босингва....тие секако имаат многу позвуџни имаиња од нас ама за тоа тука се Дел Пиеро, Трезеге, Недвед, Келини и Буфон како предводници на нашиот тим:vozbud::vozbud::vozbud:

НЕ:nerv:

Ќе ја даваат на мтв2

Абе кој го труе Поулсен абе вие свесни ли сте дека тој знае што е важен меч и дека може сите да ги спосте на терен таму на терен заедно со Сисоко, башка на овој меч што ни треба и малку одбрана да зачуваме резултат многу ни требат вакви играчи како Сисоко-Поулсен многу подобро ке биде ако Раниери ке го стави Поулсен а можи затоа го одмараше на Палермо за со Челзи:)

Ај нека се потсетат тие што го трујат Поулсен:

Иначе ако не се лажам Милан- Шалке играа онаа сезона пред Шевченко да се заебе многу во животот и да отиде у Челзи
И заборавив, да. Поулсен тогаш им трцна голче на Милан

за Натпреварот нема ништо да кажам освен што се надевам на Победа на Јувентус

abe so pravete bezvezalni sporedbi so pravel togas sporedi pak ti sto pravese sevcenko pred da zamine vo celzi ili nas tigo , pa kraj kraeva i ne gledam logika da go sporeduvate klipot vo koj poulsen go drzel kaka za duelot so celzi ne gledam nekoja zaednicka vrska.

dobar mladinski sostav iame.ne znam kako barcelona mozea da go pustat lago taka lesno poso oni se poznati po toa deka vadat dobri talenti.u sekoj slucaj cestitki za mladincite.pozz
Абе, не е само тој играч:Пике(овој пак го вратија), Фабрегас, Мерида, знам дека уште некој има у Челзи и Арсенал од Барса.:toe:

Иначе ако не се лажам Милан- Шалке играа овнаа сезона пред Шевченко да се заебе многу во животот и да отиде у Челзи
И заборавив, да. Поулсен тогаш им трцна голч
е на Милан

за Натпреварот нема ништо да кажам освен што се надевам на Победа на Јувентус

ovaa sezona poulsen vo salke interesno :nenene:

Ideme na pobeda... DEL PIERO ke ja ima svojata treta mladost. Vtorata ja imase protiv Real a tretata na red ke bide ovaa so Chelsea..

Видел некој реклама за Челзи-Јувентус на мтв2 дека ке ја даваат или ништо не е сигурно?:toe:

abe so pravete bezvezalni sporedbi so pravel togas sporedi pak ti sto pravese sevcenko pred da zamine vo celzi ili nas tigo , pa kraj kraeva i ne gledam logika da go sporeduvate klipot vo koj poulsen go drzel kaka za duelot so celzi ne gledam nekoja zaednicka vrska.
Слушај малку. Поулсен и за Тиаго и за Маркизо е бог засега, неможе Тиаго да потпре во одбрана како што потпира Поулсен исто и Маркизо, а во таа ситуација ние треба да се повлечиме да не примиме гол да се браниме и спротивно да дадеме гол па ептен да се затвориме, Маркизо,Тиаго тие се играчи кои знаат да влечаат топка и сл, не ги рамни со Поулсен кој е подобар од них, барем тоа признај.
Видел некој реклама за Челзи-Јувентус на мтв2 дека ке ја даваат или ништо не е сигурно?:toe:
Така кажа Кико дека било најавено, само да не сме на стрим .. :jaj:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom