Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ништо ново во однос на Тиаго..Барал да го пријават во Лигата на Шампионите за да игра за Јувентус..Не знам стварно што се случува со овој играч, посебно вчера кога го затворил Коболи Гиљи во тоалетот, кој бил спасен од Дел Пиеро..

Очајнички до немај каде. Сега незнам што му следува на Тиаго не ми се верува еј нццц типот е ненормален :pos2:

Незнам што се дешава, и прошлата година така од готово направивме вересија сега и оваа, многу утакмици ѓи оплескаме на крајот, синоќа 3 бода за една минута ни отидоа али јбг, искочив на кратко пред крајот со верба дека ќе тепаме кога се вратив гледам 1-1 плус фиорентина со црвен, раниери е за утепување незнам како после секој натпревар вели дека се било добро, се согласувам дека јуве одигра одлично али да се прими гол во 89 плус со 10 играчи не е баш добро, ај да примевеме нешо порано нема да ми беше криво али во 89, ќе го скршев телевизорот за малце али тоа е тоа.FORZA JUVE FORZA RAGAZZI

Ти ќе ме продаваш а ?
Епа ај седи у wc тогаш :pos::pos::pos:

Џовинко,Маркизо,Де Чеље,Екдал,Лаго,Де Паола,Роси,Еспозито,Паскуато,Дуад...феномен се надевам дека си слушнал за овие играчи.
Тие се иднината на Јуве!!! Ке видите сите за 2-3 години кој е кој .
Ги знам скоро сите
А овој Екдал тој ли е што го викаа новиот Ибрахимович?
И ние имаме иднина немај гајле:baeh:

Имате, таткому на Малдини тренер...Малдини заменик, и син му на Малдини косач на трева.

Доста какаш по сите теми, најди си друга занимација.

Незнам што се дешава, и прошлата година така од готово направивме вересија сега и оваа, многу утакмици ѓи оплескаме на крајот, синоќа 3 бода за една минута ни отидоа али јбг, искочив на кратко пред крајот со верба дека ќе тепаме кога се вратив гледам 1-1 плус фиорентина со црвен, раниери е за утепување незнам како после секој натпревар вели дека се било добро, се согласувам дека јуве одигра одлично али да се прими гол во 89 плус со 10 играчи не е баш добро, ај да примевеме нешо порано нема да ми беше криво али во 89, ќе го скршев телевизорот за малце али тоа е тоа.FORZA JUVE FORZA RAGAZZI
Не е така..Во фудбалот често се случува една екипа да има посед 80% од натпреварот, а да го загуби натпреварот..Тука моменти решаваат, и мислам дека не е толку трагично тоа..Од друга страна сети се само на колку натпревари Јувентус има така победено, нерешено и слично..Едноставно, така било за да биди, и не треба да се демотивираме заради тоа, плус прво коло е, плус и сите фаворити кикснаа..

Deneska potpisat Appiah i Iago. I dvete se naogat vo Torino na centarot Vinovo kade gi minat lekarskite pregledi. Poz

Со него никогаш не се знае:toe:(шала):pipi:

Eве поопширно за случката со Тиаго..Алесандро Дел Пиеро ја искршил вратата..Гранде Алекс станал Супермен спасувач...

Незадоволниот играч на Јувентус Тиаго Мендес потполно ја изгубил контролата и го заклучил претседателот на “старата дама“ Џовани Коболи Џигли во тоалет, каде што ге држел повеќе од еден час.
Оваа случка веќе неколку денови се шири низ италијанските медиуми, а во главно се спомнува верзија во која Коболи случајно завршил од погрешната страна на вратата. Меѓутоа, вистинската верзија добила потврда од прва рака.
„Случката за тоа дека Тиаго ме заклучи во тоалет е апсолутна вистина. Ме спаси Алесандро Дел Пиеро, кој што слушнал како викам, па ја искрши вратата“, рекол претседателот на црно-белите за италијанскиот “Скај“.
До инцидентот дошло бидејќи Тиаго, едно од најголемите промашувања на Јувентус во последните неколку години, сакал да му се освети на клубот кој го ставил на трансфер листата. Португалецот очајнички сака да настапи во Лигата на Шампионите, а со оглед дека е понуден на Евертон и Монако, тоа би можело да му избега.
„Клаудио Раниери и понатаму го смета Тиаго како дел од екипата, но се може да се случи во италијанскиот фудбал. Се надевам дека до полноќ Тиаго ќе пронајде друга екипа“, додал Џигли.
Тиаго премина од Лион во Јувентус за 13 милиони евра на почетокот од минатата сезона, но настапи на само 20 натпревари.
www.sportdenes.com.mk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom