igor108367
Dark Lord Sauron
- Член од
 - 25 јануари 2009

- Мислења
 - 2.516

- Поени од реакции
 - 113

Ми текна на еден пример од факултет  за тоа колку на децата им е страв од родителите. Имав еден колега кој не успеа да запише втора година. Е арно ама на детето му беше страв да им каже дома па ги лажеше дека има запишано втора. Им зимаше пари од дома за школарина, секој ден одеше на факултет и покрај тоа што немаше право да ги полага испиттиет од тој семестар. И така заврши и втора година и ние се упишавме во трета и он пак идеше на факс иако не толку често како втора.Неговите дома знаат дека упишал трета година а он уште прва. Тоа што е уште поинтересно што во трета година уште двајца му се приклучија со истата финта. Точно што и како прави сега не знам бидејќи јас завршив ама што и да е нема да биде надобро кога ќе дознаат неговите. 
Сите ние сме лажеле за работи нафакултетот особено кога не оделе совршено само мене ме интересира кој е колку спремен да лаже за да ги задоволи своите родители.

Сите ние сме лажеле за работи нафакултетот особено кога не оделе совршено само мене ме интересира кој е колку спремен да лаже за да ги задоволи своите родители.

на пр. за нашкола тест писмена никогаш не сум кажал дома ради едно... ако им кажам по цел ден ме нервираат со она учи тест имаш утре и сл. а иначе јас учам само од на час... така да некогаш и се мора

, како што е поставена темава, туку не сакав нешто посебно да се загрижува.