Димитар Бузлевски Vs. Михајло Волкановски Vs. КИКО - ќе ја бијат битката за Ресен!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде идниот градоначалник на Ресен?

• Димитар Бузлевски (СДСМ)

Гласови: 117 35,5%
  • Михајло Волкановски (ВМРО-ДПМНЕ)

Гласови: 171 51,8%
  • Сашко Василевски (НСДП)

Гласови: 42 12,7%

• Вкупно гласачи
    330
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ајде колеги форумџии кажетему на вашите колеги како помина вмро на состанокот во подмочани...хахахаха незнаеа како да му одговорат на селаните офф леле кај ке одиме бе ле ле ....
одбрана му беше парите на бузле за струја не се подигнувале ле ле сиромаштија стега ле ле уште за во европска сме....тешко..

Jas prisustvuvav i ke ti kazam kako bese.
Imase premnogu lugje, okolu 80 % od selanite. Lugjeto imaa prasanja ama i kandidatot imase dobri odgovori. Mnogu ubavo im odgovori za site prasanja a sto e pobitno se bese tocno.
Lugjeto baraat covek koj ke mozi da gi islusa a ne ko buzle da bega i da im vika ke si pobedel i bez niv.
So ne kazis kako zavrse se?? Site bea zadovolni i site kazaa za koj ke glasaat.. :smir:

Jas prisustvuvav i ke ti kazam kako bese.
Imase premnogu lugje, okolu 80 % od selanite. Lugjeto imaa prasanja ama i kandidatot imase dobri odgovori. Mnogu ubavo im odgovori za site prasanja a sto e pobitno se bese tocno.
Lugjeto baraat covek koj ke mozi da gi islusa a ne ko buzle da bega i da im vika ke si pobedel i bez niv.
So ne kazis kako zavrse se?? Site bea zadovolni i site kazaa za koj ke glasaat.. :smir:

хахах дека 80% беа кога ке си го видам тилот без огледало....и едно да ти е јасно "од речено до сторено" има многу,
а ке заборавев да не беше ти некој од неговите советници тие пак многу јако се изразија сите се кој од кој...

хахах дека 80% беа кога ке си го видам тилот без огледало....и едно да ти е јасно "од речено до сторено" има многу,
а ке заборавев да не беше ти некој од неговите советници тие пак многу јако се изразија сите се кој од кој...

Hehe... abe ne bev sovetnik. Niti se mesam vo aktivistite. Tuku sum obicen slusatel i nabljuduvac.
Slusam deka buzle se fali deka ke pobedi a nasproti nego se druzam so MNOGU lugje bez razlika na partija. Si gi sakam site, za mene i za drugarstvo nema partija ama nekako mnogu poinaku zborat site.
Spored toa sto slusam ke ima golema presvrtnica vo Resen. So 80 % od lugjeto vikaat deka buzle ke izgubi vo prv krug. A drugite 20 mislat deka ke bide tesno.
Ne te lazam. Napraj muabet malku posiroko od stbot na sds pa ke vidis.

Hehe... abe ne bev sovetnik. Niti se mesam vo aktivistite. Tuku sum obicen slusatel i nabljuduvac.
Slusam deka buzle se fali deka ke pobedi a nasproti nego se druzam so MNOGU lugje bez razlika na partija. Si gi sakam site, za mene i za drugarstvo nema partija ama nekako mnogu poinaku zborat site.
Spored toa sto slusam ke ima golema presvrtnica vo Resen. So 80 % od lugjeto vikaat deka buzle ke izgubi vo prv krug. A drugite 20 mislat deka ke bide tesno.
Ne te lazam. Napraj muabet malku posiroko od stbot na sds pa ke vidis.

боо бато јас не одам никаде по штабови ако дојде некој тука арно ако не то е јас не трчам како мандулче по нив дека сите се борат за столот јас за што да одам за пенкало и чакмак.не нашколија непишам цигари непушам така да нема потреба да одам по штабови..и пак ке нагласам од речено до сторено...

боо бато јас не одам никаде по штабови ако дојде некој тука арно ако не то е јас не трчам како мандулче по нив дека сите се борат за столот јас за што да одам за пенкало и чакмак.не нашколија непишам цигари непушам така да нема потреба да одам по штабови..и пак ке нагласам од речено до сторено...

Milo mi e so mozime ko luge da preme muabet..
I jas ne trcam. Da i vo pravo si od receno do storeno...
A sega ke ti kazam zosto sum na drugava strana.. sprotivno od tebe...
Ne sum za VMRO i nikogas ne sum bil. Ama moram da ti kazam deka buzle vekje dovolno go gledavme a negovoto ime me asocira na skandali, aferi.... A Misko e dobar covek i mnogu me privlece.. Mislam deka treba da ima promeni..
Moe mislenje... Nemoj da se vregjame..

Milo mi e so mozime ko luge da preme muabet..
I jas ne trcam. Da i vo pravo si od receno do storeno...
A sega ke ti kazam zosto sum na drugava strana.. sprotivno od tebe...
Ne sum za VMRO i nikogas ne sum bil. Ama moram da ti kazam deka buzle vekje dovolno go gledavme a negovoto ime me asocira na skandali, aferi.... A Misko e dobar covek i mnogu me privlece.. Mislam deka treba da ima promeni..
Moe mislenje... Nemoj da se vregjame..

бато имаме исто мислење и јас никогаш не сум бил за сдсм и ден денеска е се сложувам дека мишко е добар човек мада со бузле неможи за политика со глава гарантирам и дека треба да има промени треба мислам дека овој човек ке можи да направи нешто ако има со кого тука во ресен се сите кој од кој не ке можи да работи а бузле си е бузле човек со искуство и аман не поставувајго прашањето дали му сум роднина на бузле дека на секој пост тоа ми го поставуват ресенци дека јас досега двапати го имам видено бузле....позз

бато имаме исто мислење и јас никогаш не сум бил за сдсм и ден денеска е се сложувам дека мишко е добар човек мада со бузле неможи за политика со глава гарантирам и дека треба да има промени треба мислам дека овој човек ке можи да направи нешто ако има со кого тука во ресен се сите кој од кој не ке можи да работи а бузле си е бузле човек со искуство и аман не поставувајго прашањето дали му сум роднина на бузле дека на секој пост тоа ми го поставуват ресенци дека јас досега двапати го имам видено бузле....позз

Abe i jas se slozuvam vo nesto so tebe.. Nemozi zo buzle poso buzle cel zivot e vo politika, samo za toa.. Ama Misko e mnogu falen od vrabotenite od sumsko iako ne 90 tuku 100 % od niv se sdsm. Vistina uspesen covek. Prasaj, ke vidis ako ne mi veruvas. To znaci deka i Misko ima potencijal i zatoa mislam deka treba da mu se dade sansa.
Za buzle mi e maka so od so e preiskusen napravi nekoi greski vo resen..
Da bese pameten nikogas ne ke padnese.
Sega ke ti kazam za so mislam.. Zgrese so Agroplod so Prespateks.. eve nema da go crnam id aspomnuvam drugi rab...
Dosta bea ovi dve firmi.. Vo niv mozese da raboti 80% od graganite na resen..
pozzz

Abe i jas se slozuvam vo nesto so tebe.. Nemozi zo buzle poso buzle cel zivot e vo politika, samo za toa.. Ama Misko e mnogu falen od vrabotenite od sumsko iako ne 90 tuku 100 % od niv se sdsm. Vistina uspesen covek. Prasaj, ke vidis ako ne mi veruvas. To znaci deka i Misko ima potencijal i zatoa mislam deka treba da mu se dade sansa.
Za buzle mi e maka so od so e preiskusen napravi nekoi greski vo resen..
Da bese pameten nikogas ne ke padnese.
Sega ke ti kazam za so mislam.. Zgrese so Agroplod so Prespateks.. eve nema da go crnam id aspomnuvam drugi rab...
Dosta bea ovi dve firmi.. Vo niv mozese da raboti 80% od graganite na resen..
pozzz

така е бато бузле заеба доста ама мислам дека ке нема заменик негов дај бозе да е мишко па да видиме што ке се деси ама мислам дека нема да оди на подобро верувај..позз

така е бато бузле заеба доста ама мислам дека ке нема заменик негов дај бозе да е мишко па да видиме што ке се деси ама мислам дека нема да оди на подобро верувај..позз

Jas mislam deka ke e dobro.. najmnogu radi toa sto ima podrska od VMRO. Koga mu ja pobarale Sk programata na MIsko na 70 % od proektite sto gi imal zapisano MIsko vladata kazala deka ke investira, odnosno ke mu pomogne da gi realizira. I toa mnogu me drzi na sprotivna strana.

Остај шо мислиш...

Нека дозаебит се, тогаш можи ќе најме заменик. :pos:

I krivo mi e sto buzle kupuva glasovi so nivni pari.. :( Slusnav deka delel po 3000 evra na covek. Neznam kade i kolku. Ama gledas deka kupuva i eden edinstven glas. A ne mu e kako sto kaza vo Kurbinovo deka ne mu trebaat nivnite glasovi..
Toj plakja po lugevo so se neutralni i so gi ima izgubeno a tie sto se oprani za nego.. neka patat, i sto se cel zivot do nego.

chart.GIF

Еве ја анкетата на Голем Град па размислете, ова посебно важи за СДСМ и за Бузлевски.

Attachments

• chart.GIF
    chart.GIF
    4,4 KB · Прегледи: 3
Au da na toj sajt sigurno e tocna kako i na ovj ajde be sedi tamu. o sto glasa ima od na edna ip adresa kako i ovde sto se registrira eden vmrovec so sto nika sto bese baniran. taka i tamu se glasalo.

Au da na toj sajt sigurno e tocna kako i na ovj ajde be sedi tamu. o sto glasa ima od na edna ip adresa kako i ovde sto se registrira eden vmrovec so sto nika sto bese baniran. taka i tamu se glasalo.

Не бе, не се точни Анкетите (информациите) на овие сајтови, најточни се на преспаскај. :pos:

Расте рејтингот на Волкановски за градоначалник

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Кандидатот за градоначалник на Општина Ресен г-дин Михаил Волкановски и натаму со најголем рејтинг, покажува најновата анкета на НВО Голем Град. Според анкетата, на прашањето за кој од кандидатите за градоначалник би гласале 48.9% од испитаниците се изјасниле за Михаил Волкановски, за Сашко Василевски 25,6% за Димитар Бузлевски 15,3%. [/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]Додека пак 10,2% од испитаниците се изјасниле како неопределени.

11lhp3t.gif

Браво, изненадува и рејтингот на Сашко Василевски.
[/FONT]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom