Брат Љубе 2001 и Брат Љубе 2009 - ист човек или...

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Ова е само некоја реченица што нема врска дека тоа го мисли, туку само дел од одговорот на некое прашање кое што му го поставиле, и после тоа е сечено и монтирано.
Напред! Брат Љубе:vozbud:
Да, ама направено е за да засили антиЉубе кампањата која што зема се поголем замав.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Да, ама направено е за да засили антиЉубе кампањата која што зема се поголем замав.
јас ке гласам за љубе ако не ја плука антиката и ако не звучи како Фрле.
И ако не вика дека треба да направиме компромис за да влеземе во ЕУ и Нато

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
јас ке гласам за љубе ако не ја плука антиката и ако не звучи како Фрле.
И ако не вика дека треба да направиме компромис за да влеземе во ЕУ и Нато
Еве ти одговор за антиката:

Уште една мала дигресија од моја страна: Додека Љубе зборува за решавањето на ЕУ и НАТО интеграцијта, репортерката ги пренесува овие зборови: "Не се сложувам со некои потези на премиерот Груевски, но она што најмногу ме загрижува е неговото инсистирање на античките корени на Македонците. Оваа ариевска теорија нам воопшто не ни е потребна". Ова во видеото Љубе воопшто не го говори. Дали грешкава е намерна или случајна? Бидејќи, јас колку што знам во симултан превод треба да се пренесат истите зборови, а не резиме или некој цитат.
Значи очигледно нема плукање.

А еве и за компромисот:

За македонскиот амбасадор, Јолевски, состанокот бил добар. Според него, двете страни мора да најдат компромис.
„Мора да работиме на решение кое ќе овозможи прием на Македонија во НАТО и Европската унија“, изјавил Јолевски по средбата во Њујорк.
Јолевски треба да го плукаме сега?

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
нека ја критикува владава, ама ако ја напаѓа нашата историја, јасни се работиве.
Волк, погледни го интервјуто и те молам кажи ми каде ја напаѓа историјава?

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Волк, погледни го интервјуто и те молам кажи ми каде ја напаѓа историјава?
Чисто се сомневам дека преводот е исцениран, ама ајде...ако го има некој видеото без онаа овцата што се обидува да збори српски, нека го стави тука:toe:

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Чисто се сомневам дека преводот е исцениран, ама ајде...ако го има некој видеото без онаа овцата што се обидува да збори српски, нека го стави тука:toe:
И јас сакам да се уверам во вистинитоста на овие зборови, но и да го чујам целиот став (т.е. дали ја напаѓа историјата или го критикува премиерот). Бидејќи друго е да слушнам од негова уста лично, а друго е да ми пренесе некој (рекла кажала) како што е конкретниов случај со македонскава новинарка која очигледно се побркала.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Znachi taka ve uchat vo dpBne? Reshavanjeto na problemi e napad na nashata istorija? :uvo:
Инцесту, сечење на историја на 6 век како со ножици за тебе е решавање на проблеми?

И пак бладаш и ме обвинуваш дека сум бил од дпБне.

Ако не си приметил, јас реагирам само на оние кои ја напаѓаат мојата историја, а ти што правиш?
Лепиш етикети?

ВМРОвец сум јас?
Затоа што вакви ми се ставовите?

А што тоа кажува??? Тој што ја брани историјата од мањаци со ножици е ВМРОвец?

Значи според тебе ВМРО е нај-Македонска партија?

Барем имаш доблест да им признаеш на твоите конкуренти:vozbud:

И да видиме кој води во коментари на темата ПреЦедателски Избори...
http://forum.kajgana.com/misc.php?do=whoposted&t=33847

SuicideMessiah 100 Garfield 47
Ахххх, комуњароидот, Србенда из Прилепа града:vozbud:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
SuicideMessiah 100 Garfield 47
Ахххх, комуњароидот, Србенда из Прилепа града:vozbud:
Lechi kompleksi,drugo popametno ne ti teknuva da replicirash ili da odgovorish na prashanja kako na toa dali Ljube kje go prekrshi glasachkoto telo na dpBne?

P.S. Ne se krij dojdi vo Prilepa :)

...а,SuicideMessiah комуњарски грчки патриот.

Dobro i?

ВМРОвец сум јас?

Ne nego si Antichki Makedonec od Pakistan.Bozhe sachuvaj ti da si VMRO,ni na pamet ne mi pagja takvo neshto!

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Бидејќи друго е да слушнам од негова уста лично, а друго е да ми пренесе некој (рекла кажала) како што е конкретниов случај со македонскава новинарка која очигледно се побркала.
А што дека слушнавме од устата на ГВУЈО дека никогаш нема да коалицира со терористи?????И што се случи?????Преродба односно предавство во 100 чекори,надградено и проширено :tapp:

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Znachi taka ve uchat vo dpBne? Reshavanjeto na problemi e napad na nashata istorija? :uvo:
A така ве учат во ЦК а? Реши го проблемот по секоја цена, ако треба губење на идентитет и име на држава. :uvo:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.975
Поени од реакции
5.590
А што тоа кажува??? Тој што ја брани историјата од мањаци со ножици е ВМРОвец?
Бранење историја за него е мисловна именка, боенка не знај што значи, а камоли Бранење историја..Не гледаш дека уште сонува дека Тито Шизото, и Колишевски ступидот се на власт?!?!?Неговата историја е составена од четири букви тито!!
Уште живее во филм на кукавиците како Слобо, Глупослав Вецечистешељ, и Радојко Караџиќ се на чело на државата?!?
Српските поданици на форумов добиваат инструкции на Бихаќка, директно од центрите во Белград, пробувајќи да не убедат во нивните погани предавнички зборови..Смешни се посмешни од Мистер Бин и Џемо Биљбиљ.... Веќе почнаа наголемо да ми наликуваат на другарчињата им по ум, бугарите...

Член од
7 февруари 2009
Мислења
237
Поени од реакции
23
при очи слеп да бидеш
при уши глув да бидеш

едноставен одговор ХЕНДИКЕПИРАН

пс.инсценирана работа изгледа преводот е направен од страна на Никола Груески :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom