Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ej decki jas sum golem fan na juve i sum od kratovo ne znaev za forumov pa sega se zacleniv aj neka ni e so sreka pobedata od vcera, mnogu jak natprevar pozdrav do site fanovi na juve FORZA JUVE FORZA RAGAZZI
Ајде добредојде и од мене за тебе у за другиот нов член што праша која бројка е Амаури, добредојте на сите
И да кажам СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ЏОРЏО, и нека му се множат натрпеварите на Џиџи во Јуве.
:helou:

Calcio Debate: Juventus – Pride Of Italy?

Многу добра статија за странските играчи во клубовите..Дури 7 мина од вчерашниот состав на Јувентус беа Италијанци..Што веројатно е бројка која би била поголема ако Маркизо, Џовинко, Занети, Де Чеље и Маркиони би биле присутни во клубот..Нешто што не е случај со другите големи клубови како Реал, Барселона, Манчестер Јунајтед, Арсенал, Ливерпул, Интер, каде повеќето се странци, па дури некој тимови од 22 души имаат 1-2 домашни играчи...Се на се добра статија...Јуве бил заинтересиран за младиот чешки напаѓач, Томас Нецид, од Славија Прага...

Многу добра статија за странските играчи во клубовите..Дури 7 мина од вчерашниот состав на Јувентус беа Италијанци..Што веројатно е бројка која би била поголема ако Маркизо, Џовинко, Занети, Де Чеље и Маркиони би биле присутни во клубот..Нешто што не е случај со другите големи клубови како Реал, Барселона, Манчестер Јунајтед, Арсенал, Ливерпул, Интер, каде повеќето се странци, па дури некој тимови од 22 души имаат 1-2 домашни играчи...Се на се добра статија...Јуве бил заинтересиран за младиот чешки напаѓач, Томас Нецид, од Славија Прага...
Добра е статијата, ама да бидеме реални во Манчестер има англичани.
Сколс,Невил,Руни,Фердинанд,Керик,Харгрејвс,Браун. Еве ти 7 души без кои Манчестер не може. Ако рачунаме и на британци тогаш Гигс, Флечер и О'Ши се рачунаат. Така да тврдењето дека во Манчестер нема англичани не ти држи. :smir:

Добра е статијата, ама да бидеме реални во Манчестер има англичани.
Сколс,Невил,Руни,Фердинанд,Керик,Харгрејвс,Браун. Еве ти 7 души без кои Манчестер не може. Ако рачунаме и на британци тогаш Гигс, Флечер и О'Ши се рачунаат. Така да тврдењето дека во Манчестер нема англичани не ти држи. :smir:
Моја грешка е што сум го спомнал Манчестер..И во статијата Манчестер беше споменат во позитивна смисла..

последната вест за аквилани е дека ке се обидат да го ангажираат со понуда од 30 милиони.:vozbud::vozbud::vozbud:
-Зарем не е тоа многу пари за Аквилани ???

toa se samo spekulacii za 30 milioni, no do 20 milioni evra vredi da se dadat za nego...

последната вест за аквилани е дека ке се обидат да го ангажираат со понуда од 30 милиони.:vozbud::vozbud::vozbud:
-Зарем не е тоа многу пари за Аквилани ???
Тоа би била многу сочна понуда за Аквилани..Таква понуда (ако ја испратат од Јуве и ако е вистина тоа) мислам дека нема да ја одбијат Рома..30 милиончиња ќе им дојдат многу добро, а нас уште подобро Аквилани..

30 милиони се премногу за Аквилани ... па мислам дека и 20 се многу. Реално да збориме на Јуве не му треба Аквилани ... али навивачите запнале за него

Знае ли некој дали ќе има Берлускони куп на Телма ?

Знае ли некој дали ќе има Берлускони куп на Телма ?
Лани ја немаше...Ја имаше на ОБН..Се надевам дека ќе ја гледаме на ТВ..Ако не стрим не ни бега:smir:

ova e многу добра статија,дефинитивно јуве е гордоста на Италија,а не тие интер шупаци ,не направиле ништо за Италија,интер е срамот на Италија

Лани ја имаше на телма ... грешка си брат :smir:
Ако ја има на Телма супер. Друго е на телевизија а друго е на стрим.
Ке биде ебање на миланезите.Едвај чекам да дојде недела:vozbud:

Абе аквилани добар е за во рома али мислам дека не е играч за ЈУВЕ, плус 30 милиони се премногу за играч како него,а плус не е ни ѕвезда па да се тршат толку пари на него, а и шо ке ни е аквилани кога го имаме Поулсен кој според мене е далеко поборбен од аквилани , а дуелот со милан најверојатно ке го има на тв и ке има јако ебање на милан :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom