- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
Alex the great: Ансвер плиз...
ама изгледа од толку образовање не те научиле да се читаш што пишуваш :uvo:
оди погоре малку не читајте само она што ви одговара
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Alex the great: Ансвер плиз...
ама изгледа од толку образовање не те научиле да се читаш што пишуваш :uvo:
оди погоре малку не читајте само она што ви одговара
Ќе ти објасни накнадно Администраторот кој многу и не владее баш со оваа тема, а ти свиркај си.
Ама што ти е проблемот, дан незнаеш да читаш сега или не знаеш да го напишеш соодветниот одговор.
Господе, од толку образование не те научиле да читаш и пишуваш рече![]()
ти пишав дали се читаш што пишуваш или онака од ракав тресеш глупости
не ми ги испревртувај постовите
за одговорот не го избегнувај го имаш поназад еве ти линк до него
Тие линкови што ги прати се всушност темата, јас не гледам никаков одговор таму...
о србинее
спамеру еден
вие почнавте на оваа тема да тупите за политиките на вмро за предизборјето и за коридорот и за салите
нешто не ти е во ред па не капираш што си пишал?
а во врска со бране
повели
и овде
и најновото за на крај
и уште едно очигледно дека не ја читаш темава туку цел ти е спаминг![]()
Алекс , игнорирај ги. Го вртат муабетот во круг. Немаат излез освен замајување.
Се' е веќе јасно. Но, забораваат дека се' си носи одговорност, па и она што ќе го начкрабаат на форумов.
ти реков дека слабо си образован
ај прочитај што е темата
прочитај каков одговор се бараше
башка не ги ни прочита за да знаеш што се
туку полесно тие да си пишиш што било
Ја
прочитав
темата.
Јас не барам
одговор на темата,
туку на прашањето на SuicideMessiah
Финтата е тоа што ти не разбираш дека SuicideMessiah ти постави едноставно прашање, и очекуваме едноставен одговор, ме разбираш? Не се бара цели литератури, јас не го разбирам сега твојот личен став околу прашањето на SuicideMessiah поради фактот што ти даде линкови со цели литератури...
не се цели литератури туку се изјави на твојот папа БЦ
нема да наседнам на твоите ситни провокации
одговор доби на прашањето
твое е дали ќе го прочиташ или не
а за ди ги прочиташ немаше ни време оти одма ми врати цитат
Ќе ти објасни накнадно Администраторот кој многу и не владее баш со оваа тема, а ти свиркај си.
одговор доби на прашањето
![]()
Со своите изјави, Бранко Црвенковски (преку кои демек ја критикува владата), директно ја подржува политиката на Грција во негирање на Македонија.
Овој пат Бранко ја поткопа Македонија пре Меѓународниот суд за правдата и и’ даде муниција на ПОПГрција да ги употреби неговите изјаи во претстоечкиот процес на тој суд. Јужните цигани нјавија дека че го сторат управо тоа.
Истовремено, веќе дискутиравме за другиот дел на Петтата колона в Македонија т.е. за медиумската кампања на разните “НВО’’ на А1 телевизија и во Утрински.
http://macedoniaonline.eu/content/view/5485/2/
.
Не воопшто не е така. Бранко Црвенковски не ја поддржува политиката на Грција во негирање на Македонија. Мене не ми е јасно од каде произлезе сега тоа? Грција секако ќе не обвинеше дека и ние провоцираме, безразлика дали Бранко го рекол тоа или не, тоа е многу логично размислување.
Како може едно критикување на владата да биде јавно поддржување на ставовите на Грција, претседателот само појасни дека многу би било многу поисплатливо за нас да ги искористевме тие пари во реконструкција на автопатот, наместо безпотребно да изиграваме патриоти и да го преименуваме автопатот, каде што врз основа на тоа се добиваат поени на контото на Груески.