Со кој Груевски се согласувате?

Со кој Груевски се согласувате?

• Со Груевски од 2006 год.

Гласови: 31 50,8%
  • Со Груевски од 2009 год.

Гласови: 5 8,2%
  • Се согласувам со се' што ќе каже или ќе направи Груевски

Гласови: 25 41,0%

• Вкупно гласачи
    61
А ќе има уште многу теми како оваа
Така е!

Следна тема:

Каков Груевски ви се допаѓа?

1. Во сиво сако.
2. Во црно сако.
3. Во карирана кошула.

После неа:

Кој Груевски беше подобар?

1. Оној додека беше женет за Сузана.
2. Овој што е женет за Боркица.

После неа:

Дали Груевски наутро пие:

1. Кафе
2. Чај
3. Овошен јогурт.

Итн итн...

Па не се ни сомневам дека ќе има уште, не треба да се најавува оти тоа и се очекува од тебе и BOT-support team-от.

Поради веселата атмосфера која се создава, КокаКола би постигнала голем маркетиншки успех доколку би лансирала нова кампања..:

Избори се ближат, избори се ближат.....

*Среќни Избори 2009*

ХОХОХО
:tv:

Па не се ни сомневам дека ќе има уште, не треба да се најавува оти тоа и се очекува од тебе и BOT-support team-от.

Поради веселата атмосфера која се создава, КокаКола би постигнала голем маркетиншки успех доколку би лансирала нова кампања..:

Избори се ближат, избори се ближат.....

*Среќни Избори во 2009*

ХОХОХО
:tv:
Кока Кола страна на изборите :pos2:

Така е!

Следна тема:

1. Во сиво сако.
2. Во црно сако.
3. Во карирана кошула.
Јок... Следна тема ќе биде:
Кој прв ќе пукне од мака затоа што се отвараат теми против Грујо?
1. Трнот
2. Братот

Јок... Следна тема ќе биде:
Кој прв ќе пукне од мака затоа што се отвараат теми против Грујо?
1. Трнот
2. Братот

3. Стрелец ( бидејќи му пропаѓаат темите) и губи на избори

:pos2:

Ајдеее!!! Ние и Вие, нашите и вашите, нашата политика и вашата политика, нашето време и вашето време, нашите водачи и вашите шефови, „нашата држава и вашата држава “ ....кои сте бе вие и тие ? Македонци и.... ?
Срам да ви е!!!!

Ајдеее!!! Ние и Вие, нашите и вашите, нашата политика и вашата политика, нашето време и вашето време, нашите водачи и вашите шефови, „нашата држава и вашата држава “ ....кои сте бе вие и тие ? Македонци и.... ?
Срам да ви е!!!!

:pos2::pos2::pos2:

Најде кој да кажи, батката што би отварал концетрациони логори, се залага за МАКЕДОНСКА СЛОГА.

Е да си ебиш векот...

:pos2::pos2::pos2:

Најде кој да кажи, батката што би отварал концетрациони логори, се залага за МАКЕДОНСКА СЛОГА.

Е да си ебиш векот...

Каде спомнав логори бе, дај потсети ме те молам!

Така е!

Следна тема:

1. Во сиво сако.
2. Во црно сако.
3. Во карирана кошула.

Potoa chudi se zoshto vikaat deka vo dpBne samo vo mazhi im e umot.

Не БЦ е елементарна непогода :smir:

Eve BC e elementarna nepogoda,se soglasuvam,a dali ti se soglasuvash deka Gruevski ja prekrshi kichmata vo 2008godina?

Со кој Груевски се согласуваш?;)

Kako bre neznaesh so koj Gruevski Bratot se soglasuva?Pa za istiot onoj shto ni gi pronajde "brakjata" Hunzi od Pakistan,ako ne veruvash eve Trnorushka prashaj go.

таму во ладната Канада нашол изгледа топлина каква што во ФИРОМ нема...

Nego ti Trnorushke kako "golem" Makedonec i "patriot" kje ni kazhesh nam predavnicite i srpsko grchko shpiunite kakva toplina ima vo Pakistan kaj "brakjata" Hunzi?Nemoj da mi kazesh sega deka ti otkazhale gostoprimstvo,posho neli koga kje pokanish gostin pa eve i rodnini dobivash pokana za poseta.

Самоубиствен....бладаш бе затен,не знаеш што пишуваш.

Epa Gruevski e prirodna pojava dodeka BC e natprirodna pojava,Gjavolot go ispratil nego...Kaj nas vo Strumica ima edna pogovorka koja glasi vaka: Si nemal Gjavolot rabota si gi ebal decata,edno dete uzgleda ke da e BC! :pop:

да да ама у струмица исто така викат МИЖИ МИТРЕ ТУЛУМБИ ВРНАТ

до кога ке ве лаже бре за парламентарните избори викаше на секој
митинг/ СЕКОЈ ОНОЈ КОЈ КЕ КОАЛИЦИРА СО ТЕРОРИСТИТЕ Е ПРЕДАВНИК -

пс.пази од многу толумби да не ти се каче шекерот

да да ама у струмица исто така викат МИЖИ МИТРЕ ТУЛУМБИ ВРНАТ

до кога ке ве лаже бре за парламентарните избори викаше на секој
митинг/ СЕКОЈ ОНОЈ КОЈ КЕ КОАЛИЦИРА СО ТЕРОРИСТИТЕ Е ПРЕДАВНИК -

пс.пази од многу толумби да не ти се каче шекерот

Pred da napises nesto po direktiva na tvojot stab vrati se samo edna strana nanazad i procitaj go postot #68 i se ke ti stane jasno,ako ti stane?

Pred da napises nesto po direktiva na tvojot stab vrati se samo edna strana nanazad i procitaj go postot #68 i se ke ti stane jasno,ako ti stane?

директиви не примам дури ни од жена ми а не па од штабови

мене ми е јасано само тебе не тие

и сеедно ми е кој подобро лаже , и убаво го изолираа дпмне на ахмети ептен убаво ВО ВЛАДАТА

а за твојта природна појава -ок и КАТАКЛИЗМАТА Е ПРИРОДНА ПОЈАВА ======ГВУЈО пичката што дремеше пре станишев а и синока немаат коментар за изјавата н СОФИСКИОТ ГРАДОНАЧАЛНК ===== пички ШТО ДРУГО ДА СЕ КАЖЕ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom