SuicideMessiah
Советник
- Член од
- 7 јули 2008
- Мислења
- 5.575
- Поени од реакции
- 295
Mene me prasuvas ili TRN?
Trnorushka i Aleksandar The Grejt
,za tebe znam
I vred vidov :helou:Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mene me prasuvas ili TRN?
,za tebe znam
I vred vidov :helou:Koga nema dozd i vrnezite od grad se dobredojdeni...
Koga nema podobar politicar i Gruevski e dobredojden...
E jaka ti dusha ushte so prirodna pojava da go sporedish Gruevski demek "pastir" od boga praten ili slichno.
Epa Gruevski e prirodna pojava dodeka BC e natprirodna pojava,Gjavolot go ispratil nego...Kaj nas vo Strumica ima edna pogovorka koja glasi vaka: Si nemal Gjavolot rabota si gi ebal decata,edno dete uzgleda ke da e BC! :pop:
Со напомена дека јас никогаш не се ставам во одбрана на некој политичар... На пример, за Бранко никогаш не сум кажал добар збор... Ниту кога беше на власт, ниту сега кога е во опозиција... А ти браниш еден од тие лигави политичари за кои што дискутираме и на секоја тема се бориш за него...За мене општо сите политичари и политиканти во ФИРОМ се лигави лажговци кој не заслужуваат ништо.
Се ставаш во одбрана на Бранко, со самата реторика на постовите. Немој сега да се правиме на улави....Со напомена дека јас никогаш не се ставам во одбрана на некој политичар... На пример, за Бранко никогаш не сум кажал добар збор... Ниту кога беше на власт, ниту сега кога е во опозиција... А ти браниш еден од тие лигави политичари за кои што дискутираме и на секоја тема се бориш за него...
Колку да се знае кој е овде мекотелец!
Каде бре стрелчо...
Проблемот го имаш ти Трнчо... Тебе те боли кога ќе видиш ваква тема, па бидејќи ти е многу јасна пораката од темава, а немајќи аргументи да ме демантираш, единствено што ти преостана е да навредуваш... Тоа може да му се случи само на мекотелец кој што не може да поднесе критики кон Грујо... И немој да мислиш дека ќе се сокриеш позади тие реторички фрази и дека некого ќе убедиш дека си објективен...кога некој прч во late 40s отвара ваква тема...си викам „тибам...стварно има лабораторија на бихаќка, па некој глушец им киднал прекуокеански“...
Висок функционер на ДУИ за А1 вели разговорите за взаемна поддршка на локално ниво уште во првиот круг се при крај.
Во Кичево, Охрид, Ресен, Битола, Куманово, Велес, Чашка, Прилеп, Крушево, Сопиште и скопските Бутел, Гази Баба и Карпош, гласовите на ДУИ ќе ги добијат кандидатите на ВМРО-ДПМНЕ.
За возврат Чаир, Дебар, Гостивар, Тетово, Сарај и Студеничани се општините каде ВМРО-ДПМНЕ ќе ги поддржи фаворитите на ДУИ.
Мене со оваа тема ни на крај памет не ми беше да се прави некаква споредба со СДСМ... Врати се назад и ќе видиш дека токму симпатизерите на Груевски се обидуваа да наметнат таква теза, од стилот на 'Па и Бранко лажеше'... Така да со ќорци ти е пукањето!Во тоа е суштината со форсирањето на “признавање“ дека нема разлика меѓу СДСМ и ВМРО.
Si gi delat opstinite za koi DPMNE organizirase referendum. Stoka !!!!

Треба да се прави разлика меѓу КРИТИКА и АГИТИРАЊЕ.
Ова што се прави со темиве за Грујо е политичко агитирање, замена на тези и порамнување на ниските позиции на опозицијата со високите на позицијата, како би можеле рамноправно да влезат во трка за гласови.
Во тоа е суштината со форсирањето на “признавање“ дека нема разлика меѓу СДСМ и ВМРО.
Тоа е единствената логика по која лепрозните СДСовци можат да соберат некој глас плус.
А двојните политички стандарди и скриените намери можат најдобро да се препознаат по масивното отварање анти-владини теми од едни ИСТИ членови.
Само за потсетување на цврстите СДСОВСКИ ставови.