Зошто Македонија е се` уште "FYROM" во Windows?

• Креатор на темата Креатор на темата papasmurf
  • Време на започнување Време на започнување
Makedonija e firom i vo obedinetite nacii, kako da bidi togas kaj Microsoft. Tie ne se drzava pa da si vospostavime bilateralni odnosi.. zosto tie bi pravele nekoi promeni koga i oficijalnoto ime na drzavat en e smeneto.. koga ke se izbrisat srpot i cekanot od mozokot na nasite politicar bez isklucok, togas ke bidi Macedonia kaj Microsoft.

хаха не ме смеј :) тоа е приватна фирма како сака може да не нарече ...

па сите користиме пиратски виндовси и офиси и сакаме да ни пиши Македонија?!
Мајкрософт не ми се верува дека во МК продава легално повеќе од 10 производи годината па сега ќе седнеле да ни менуваат по наша желба...да купиме миион - два пакети па ќе видите како ќе се смени одма

па сите користиме пиратски виндовси и офиси и сакаме да ни пиши Македонија?!
Мајкрософт не ми се верува дека во МК продава легално повеќе од 10 производи годината па сега ќе седнеле да ни менуваат по наша желба...да купиме миион - два пакети па ќе видите како ќе се смени одма

Ти дома случајно Оргинал да не користиш ?

Не сум сигурен дали е така во ОЅ Х. Мислам (не сум сигурен) дека не пишуваше како F***M.
Знам дека ме изнервира тоа што Скопје не фигурираше никаде (временска зона и слични глупости)...

ОS Х
picture3vsr.png

iPhone со 3.0 фирмвер
photoilh.jpg

asdphoto.jpg

Тоа е тоа, Мајкрософт се буљаши у секој поглед на зборот, Виндоус е срање и то е то. Long live Apple and all iThings in the world

Не зато и не барам да се менва ништо. Така да сум фита фит со Мајкрософт.

И ја исто,не ме интересира дали е FYROM или е македонија само и не им се мешам мене ми е се исто

@Точкест не би рекол дека Windows e срање Windowsot е мајката на оперативниот систем A тие другите се само родени од Windowsot , кој се направени со помош на Windows

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom