Фан клуб:Аз Алкмар

• Креатор на темата Креатор на темата tose_cesc
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зоки..можда нема вистински фанови на тимот тоа да... но се надевам модераторите нема да го заклучат овој форум... сепак се развива некоја дискусија.. и мене ми се свиѓа многу играта на Аз и во холандија се најдобри за мене ... а кркирома.. брат.. штета ќе биде зашто веќе еднаш изгуби Аз ваква шанса.. златна можност.. прокоцкана во скроз последно коло... па не ми се веруеше тогаш иако било местено тоа така ... барем така читав... али сега.. Ари и Дембеле .. :smir: лелееј... хахахаха

Зоки..можда нема вистински фанови на тимот тоа да... но се надевам модераторите нема да го заклучат овој форум... сепак се развива некоја дискусија.. и мене ми се свиѓа многу играта на Аз и во холандија се најдобри за мене ... а кркирома.. брат.. штета ќе биде зашто веќе еднаш изгуби Аз ваква шанса.. златна можност.. прокоцкана во скроз последно коло... па не ми се веруеше тогаш иако било местено тоа така ... барем така читав... али сега.. Ари и Дембеле .. :smir: лелееј... хахахаха

Грешка си има и големи фанови на АЗ и во Македонија сигурен сум оти јас познавам во Кавадарци деца кој навиваат за АЗ и знаат се за тимот како ние за АРСЕНАЛ.И јас се надевам дека модераторите нема да ја затворат оваа тема бидејќи гледам голем интерес за овој мал но доста квалитетен тим

Да да затоа викам штета оти знам како ја изгубија титулата, знам како плачеа навивачите ги знам тие сцени не можам да ги заборавам затоа викам ќе биде штета. Сега имаат и добра предност во бодови така да им останува само да внимаваат.

Пошо не глеам тука ФАН на Аз, туку само симпатизери, темава оди под клуч. Имате играчница ако ви е досадно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom