Конечно...поделбата на Босна факт !

• Креатор на темата Креатор на темата n/a
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ратко Младиќ?

Ратко во Србија а ? Не сум знаел дека таму се крие. Ама ова само ти го знаеш или онака претпоставуваш дека е во Србија.Ако имаш стварно информации дека е сигурно во Србија тогаш оди во српската амбасада и приложи докази. Па може ке ти се трефи и ке земеш некое милионче. $ :)

Ратко во Србија а ? Не сум знаел дека таму се крие. Ама ова само ти го знаеш или онака претпоставуваш дека е во Србија.Ако имаш стварно информации дека е сигурно во Србија тогаш оди во српската амбасада и приложи докази. Па може ке ти се трефи и ке земеш некое милионче. $ :)

Караџиќ се криеше во Београд, Слобо беше во Београд, скорпионите што стррелаа пред камери бее во Србија, Шешељ бешее во Србија, Шљиванчанин, ....... Мислиш така ЦИА од вчера е не знае дека го кријат во Србија, или зошто ги убија стражарите во Топчидер??
За караџиќ тврдеа со години дека не е во Србија дека не знаат а тој кариера си градеше таму како исцелител и на ТВ излегуваше. Или Србите се тотално неспособни да најдат еден од најбараните луѓе на планетата кои им се шета пред нос со години или знаеа за тоа.

А за Младиќ... веќе полека одат во пензија и од власта неговите истомисленици и јатаци. На сцена идат млади и напредни срби чија цел е Србија во ЕУ и НАТО
Ќе го предадат и него.

А за Младиќ... веќе полека одат во пензија и од власта неговите истомисленици и јатаци. На сцена идат млади и напредни срби чија цел е Србија во ЕУ и НАТО
Ќе го предадат и него.
Види...
Ратко Младић е херој на Р.Српска,Р.Србија и сите срби,без разлика каде живеат.
Има индиции дека можеби е и во Македонија,земјата која што перфектно ја познава и активно учествуваше во процесот на нејзиното осамостојување.
И ако можат да го најдат кај е и да го уапсат...
слободно нека го направат.
И темата апсолутно не беше Младић.
Темата беше за овие луѓе кои што на секој можен начин покажуваат и објаснуваат со факти дека нејќат да живеат во измислена држава.
Јас уопште немам осет дека Брчко е град у БиХ,него таков што се наоѓа во Србија.
Или можда... ти `мислиш` поразлично ???

Караџиќ се криеше во Београд, Слобо беше во Београд, скорпионите што стррелаа пред камери бее во Србија, Шешељ бешее во Србија, Шљиванчанин, ....... Мислиш така ЦИА од вчера е не знае дека го кријат во Србија, или зошто ги убија стражарите во Топчидер??
За караџиќ тврдеа со години дека не е во Србија дека не знаат а тој кариера си градеше таму како исцелител и на ТВ излегуваше. Или Србите се тотално неспособни да најдат еден од најбараните луѓе на планетата кои им се шета пред нос со години или знаеа за тоа.

Ќе го предадат и него.

Колку само да ти кажам... Поголеми злосторници од Бил Клинтон, Медлин Олбрајт, Весли Кларк, Тони Блер и уште некои такви дегени, НЕМА...!!! Но очигледно за тебе секој што убивал Срби не е злосторник...

А Бања Лука, Брчко, Сарајево се се тоа СРПСКИ градови...

Аман Пикасо, до кога со провокации кои не ти личат? Од кога е Делија македонски патриот кога секој втор збор му се Србија и Словените? Имај усул жити се!

Од тебе братче Делија е иљада пати поголем патриот... Баш затоа што ја сака СРБИЈА и што потеклото ми е СЛОВЕНСКО... А тие Хунзи како тебе неможат мене да ме навредат нити они да ми кажуваат дали јас сум или не сум Македонец...

Него да продолжиме ние за Република СРПСКА и нејзиното осамостојување... Кога ќе видам подобро Република СРПСКА е и сега по самостојна него Косово и Метохија... :wink:

Е ова стварно е јако на крајот...

Добро е за таквите како летечиот да гледаат со отворени очи...
и да пробаат да го надградат тој ксенофобичниот и фашистички софтвер,кој што меѓудругото и немаат никакво право да го носат.
:toe:
Јас... на видео снимките на сите овие градови гледам исклучиво (признаени :) :wink: ) православни цркви и српски знамиња.
Нема босански такви.И ?
У која држава живеат тие луѓе?
У БиХ? :pos2: :nesvest:
Немој зајебават,хахаха :)

Е ова стварно е јако на крајот...
Можам да замислам каква била твојата заклетва ако си служел или не дај боже сега да служиш војска.Како и на овие погоре веројатно и ти би го заменил делот Република Македонија.

Добро е за таквите како летечиот да гледаат со отворени очи...
и да пробаат да го надградат тој ксенофобичниот и фашистички софтвер,кој што меѓудругото и немаат никакво право да го носат.
:toe:
Јас... на видео снимките на сите овие градови гледам исклучиво (признаени :) :wink: ) православни цркви и српски знамиња.
Нема босански такви.И ?
У која држава живеат тие луѓе?
У БиХ? :pos2: :nesvest:
Немој зајебават,хахаха :)

Се слагам со тебе 100%.
Му велам ја истото на едно србуле, а бе оди во Косово и види кај се вејат косовски знамиња... и кај живее тој народ бе будало (му велам јас на него)
Во Србија ??
Не си играј бајрам с умо.
Нема шанса. Тие не ја сакаат Србија
И ми вели мене то србулето
Брате Лет 3 хвала ти што си ми отворио очи. Твоја логика је фантастично исправна.

Ете гледаш можеме во нешто и да се сложиме !

Можам да замислам каква била твојата заклетва ако си служел или не дај боже сега да служиш војска.Како и на овие погоре веројатно и ти би го заменил делот Република Македонија.

Мојата заклетва дете беше во ЈНА и тоа во 1991 година, а на крајот гласеше...: NEZALECI DA U TOJ BORBI DAM I SVOJ ZIVOT...!!!
Јас во борба бев во Хрватска, поточно во близината на Карловац и на Петрова гора... Се борев нежалејќи и да го дадам својот живот ако треба... И што е најважно... И ПАК БИ ОДЕЛ ТАМУ ДА ЈА ОСЛОБОДАМ СРПСКА КРАЈИНА...!!!!

Имало денови кога во Тетово се вееле албански знамиња а од македонското ни трага ни глас, отидов офтопик али аналогно на муабетов што се води, во која држава живеат тие ? Македонија ? Абе ај не збори . . . . не иде бе ! Како да сте дале автогол, ебаго .

Се слагам со тебе 100%.
Му велам ја истото на едно србуле, а бе оди во Косово и види кај се вејат косовски знамиња... и кај живее тој народ бе будало (му велам јас на него)
Во Србија ??
Не си играј бајрам с умо.
Нема шанса. Тие не ја сакаат Србија
И ми вели мене то србулето
Брате Лет 3 хвала ти што си ми отворио очи. Твоја логика је фантастично исправна.

Ете гледаш можеме во нешто и да се сложиме !

Таа твоја логика е иста како твоето тврдење дека збориш на ист јазик како и Аце ВЕЛИКИ... Значи ГОЛА ВОДА...
Арнаутите на Косово и Метохија веат албанско знаме затоа што така им дозволија светските терористи САД и компанија, додека Србите во Босна веат СРПСКО знаме само на онаа територија на кој светските терористи не успејаа да им ја окупираат... А Српско знаме треба да се вее низ цела Босна од проста причина што Босна е СРПСКА...!!! :wink:

Имало денови кога во Тетово се вееле албански знамиња а од македонското ни трага ни глас, отидов офтопик али аналогно на муабетов што се води, во која држава живеат тие ? Македонија ? Абе ај не збори . . . . не иде бе ! Како да сте дале автогол, ебаго .

Да си ми жив и здрав... :cug:

...... ПАК БИ ОДЕЛ ТАМУ ДА ЈА ОСЛОБОДАМ СРПСКА КРАЈИНА...!!!!
Дај боже да отидеш.Ке и направиш услуга на државава.
А инаку за тоа ти толку фрустрации.Да не беше и ти дел од она крос-кантрито по Олујата?

Дај боже да отидеш.Ке и направиш услуга на државава.
А инаку за тоа ти толку фрустрации.Да не беше и ти дел од она крос-кантрито по Олујата?

Неее тогаш бегаа жени деца и старци и по некој војник на Република СРПСКА Крајина... Војниците на ЈНА НИКОГАШ НЕ БЕГАА од ништо, а најмалку од усташи... ЈНА мирно се повлече во Србија заедно со своето наоружање под команда на Милошевиќ... Затоа и усташите како пички потпомогнати од светскиот терорист САД намирисаа слободна окупација на Република Српска Крајина, која трае до ден денес...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom