Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И лани едно време Раниери рече дека на тренизите бил звер ама ... го видовме.
Можеби има трема :vozbud:

Сега ке го видиме во најдобра форма и треба повеке да му се дава шанса лани ретко играше 1 тим дали и флезе 1 тим сега треба малку повеке да го уирава во игра .....

мислам дека го бараат манингер од сиена,а сиена ни е братски клуб така да може да го земеме,солиден голман е

Според гол.ком, Јувентус ја разгледува опцијата да го купи Мунтари од Портсмут..Мунтари се пресели во Портсмут од Удинезе..

Salihamidjich, Nedved, Ekdahl, Marchisio, Sissoko, Tiago, Zanetti, Marchionni, Camoranesi, Poulsen, Giovinco, mislam deka se dovolno igraci za vo sredniot red. A ako Seko saka da prodolzi so zaebuvanje nisto cudno i atentat da mu napraat.
So koj pamet go zema poulsen. Na Juventus mu treba kreativnost zasto ne se obide da gi dondese Diego i VDV:uvo:

Денес читав малку гол.ком и ова нешто ми падна в очи:
One to endorse his switch to Italian football is Sevilla' s goalkeeper Morgan De Sanctis who told La Gazzetta dello Sport: "He's a great professional, who always gives his all and knows how to play different roles, he even played at centre-back last season!
Де Санктис вика дека Поулсен играл и ЦД лани :). Интересна работа да се прочита сега откако се повреди Андраде. Баш ме интересира да видам еден меч со дуо Киелини-Поулсен во последна линија :tv:

Де Санктис вика дека Поулсен играл и ЦД лани :). Интересна работа да се прочита сега откако се повреди Андраде. Баш ме интересира да видам еден меч со дуо Киелини-Поулсен во последна линија :tv:
nisto cudno nekoe ubistvo da napravat

Mnogu se nasobraa igraci od sredina! Najmalku dvajca ke treba da si zaminat. A 'zutkoto' veke zboruva kako igrac na Juve! Tifozite so stapovi i kamenja po upravata a bogami i po nego. Koj e toj sreden red so Poulsen i Sissoko vo sredinata! Kako i da e ke treba uste eden kreativec! A voopsto ne im teknuva deka ima i odbrana, koja mora osetno da se zasili! Za levata bekovska pozicija glasam za Grosso!!!

Стварно би било фаца..Ама замисли па ова...
Буфон
Зебина--Поулсен--Киелини--Молинаро

Сисоко------Занети

Каморанези--------------Недвед

Дел Пиеро----Трезеге(Амаури)

Хаха..Одбраната би ни била ринг, уште замена за Молинаро да земеме некој Тајсон...

Poulsne nema da igra vo odbranata! Tamu taka igral nekolku natprevara zaradi potreba! Megutoa mestoto ne mu e tamu! A bogami ni vo Juve:pos2:

Mnogu se nasobraa igraci od sredina! Najmalku dvajca ke treba da si zaminat. A 'zutkoto' veke zboruva kako igrac na Juve! Tifozite so stapovi i kamenja po upravata a bogami i po nego. Koj e toj sreden red so Poulsen i Sissoko vo sredinata! Kako i da e ke treba uste eden kreativec! A voopsto ne im teknuva deka ima i odbrana, koja mora osetno da se zasili! Za levata bekovska pozicija glasam za Grosso!!!
Od Giovinko pogolem kreativoc vo Juve ne gledam vo bliska idnina. A so se odnesuva do Groso, ako dojdi vo Juve dve nedeli ke slavam.

Се споменуваше еднаш Гросо, но таа опција пропадна што Гросо сака да остане во Лион..Така да мислам дека со него работата е завршена..

pa levo ke igra Chiellini a na negovo mesto melberg\grygera\Legrotalje

Стварно би било фаца..Ама замисли па ова...
Буфон

Сисоко------Занети

Каморанези--------------Недвед

Хаха..Одбраната би ни била ринг, уште замена за Молинаро да земеме некој Тајсон...
:) чекав некој да го пиши и зебина назад и се ќе тепаат.
а инаку точно дека природна позиција не му е одбрана само кога прочитав помислив шо би се случило АКО игра.
Инаку од средината скоро сигурно е дека Алмирон ќе заминва. Една можна алтернатива беше трампа за Поулсен. Ееее шо ми се бендисваше тој играч пред да дојди во јуве ама ...
Еј кико малку ти го поправам составот, шо мислиш за ваква комбинација

Сисоко------Недвед

Каморанези--------------Џовинко

Да да и такви комбинации се возможни само рачунај дека треба тие двајца да одморат понекогаш, сезонава нема да можеме со еден состав да играме на сите фронтови. А на тиаго гледајте малку поскептично една сезона не покажа ништо ако се покажи сезонава ќе биди добро ама не би сакал пак да мораме да вадиме ист состав. Добро е да имаме малку алтернативи. инаку шо се однесува до Маркизио и Џовинко очекувајте да имаат мала минутажа и да влегуваат како замени во решени мечови. Нешто како со Паладино лани.

Не се согласувам ... Џовинко ќе добива многу голема минутажа ... освен ако овој лудиов Раниери не зезне нешто , ако оваа сезона не се покаже Џовинко во наредните ич нема да се покаже и ич нема да добива шанса

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom