Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
A sto napravija so stendardo, deka imase opcija da go otkupat dogovorot po zavrsuvanje na sezonata i da stane igrac na Juventus. Moze ne e nekoj si kvaliteten igrac ama kako zamena dobar e.
Па Стендардо се врати во Лацио мислам... Јуве не го откупи договорот, иако Стендардо беше супер играч спотред мене... Сепак да се надеваме на добра трансфер политика, која са сега се исплати, но се надевам на 4 звучни имиња како што напоменав 2 средни и 2 дефанзивни... Еве едно топло добре дојде и за Арес од мене...:helou:

pozdrav do site fanovi na Juventus, se nadevam deka ke me prifatite i deka zaedno ke prosledime mnogu uspesi na Juve.
Апек, добре дојде во друштвото, уште еден брат во братството:pos2::pos2:Денеска се наполнивме членови, брависимо..Се надевам дека ќе допринесеш за квалитетни дискусии за форумот..Стендардо мислам ќе ги чинеше 12-13 милиони..Може некоја подобра зделка со тие пари да се направи на таа позиција...

Не заборавајте мора да земиме 1 резервен голман за не дај боже да му се случи нешто на Буфон ако се повреди цела сезона ке ја утниме со Беларди :tapp: Затоа ни треба добар резервен голман ја на пример би го сакал Абиати .. тој беше член на Јувентус се секавам јако бранеше и се супер знам еднаш против Фиорентина и пенал фати и се ... така да би требало да се ангажира Абиати .. и да биде повторно во Јуве... позз:salut:

Не заборавајте мора да земиме 1 резервен голман за не дај боже да му се случи нешто на Буфон ако се повреди цела сезона ке ја утниме со Беларди :tapp: Затоа ни треба добар резервен голман ја на пример би го сакал Абиати .. тој беше член на Јувентус се секавам јако бранеше и се супер знам еднаш против Фиорентина и пенал фати и се ... така да би требало да се ангажира Абиати .. и да биде повторно во Јуве... позз:salut:
Абијати се врати во Милан пред некој ден, и ќе биде замена за Дида, а ако се покаже и прва опција..И мене тој ме бендисва најмногу, ама тоа е...

Абијати се врати во Милан пред некој ден, и ќе биде замена за Дида, а ако се покаже и прва опција..И мене тој ме бендисва најмногу, ама тоа е...

Pa ako bide zamena za Dida togas e tret golman na Milan. Vaka vo Juve bi bil vtor zad Buffon a ne Kaljac i Dida :D! A da Roma i Cudicini bi bile dobri zasiluvanja isto taka! Ne mi se dopaga bas ideata da se zeme stranski golman od tipot na Niemi, Schwarzer (kako li se pisuvase). Sepak golmanot treba da ima komunikacija so igracite, a Niemi i toj drugiot aber nemaat italijanski

Едно големо добредојде до сите нови Јувентини.

бтв... ќе се слави у вторник... ми мириса...:vozbud:

Pa ako bide zamena za Dida togas e tret golman na Milan. Vaka vo Juve bi bil vtor zad Buffon a ne Kaljac i Dida :D! A da Roma i Cudicini bi bile dobri zasiluvanja isto taka! Ne mi se dopaga bas ideata da se zeme stranski golman od tipot na Niemi, Schwarzer (kako li se pisuvase). Sepak golmanot treba da ima komunikacija so igracite, a Niemi i toj drugiot aber nemaat italijanski
Јас никогаш не се натегав за кој голман ќе го купи Јуве... Мене нај многу ми се бендисува Флавио Рома... Баш мислам дека е одлична замена за Суперменс(Буфон)... Сега се молам да испадни нешто од политикава за среден играч и дефанзивен... Мора да се донесат барем двајца играчи... Еве се надева на Полсен(човек доста валакан, но и многу добар) и дефанзивен Иванович ако има можност... Па после ке се одлучува за други играчи... Али мора двајца во најбрз можен рок да се донесат... Ако не Иванович тогаш нека биди Запата... Млад, просперитетен, висок, масивен ако не сум грешка но и доста скап...А како што гледам Амаури му тргна уште не почнато... Ајт позз:helou:

Мора..Стварно, и мислам дека ова ќе им биде поука..Искрено, фан сум на играта на Андраде, уште од Депортиво, и мислам дека е добар дефанзивец, но ете нема среќа..Или можеби докторите, направиле превид, и дале зелено светло да се врати на терените, а не доволно заздравен, сега џабе ќе си ги удираме главите..
EEe да беше уште Моџи тука Агрикола ќе си имаше мака со него.
Ајде сега у секој пост ке го спомнуваме оставете го ..... ке видиме после операцијата како ке е ...
Е не ајде сега ќе билдаме постови
Абе не сега човекот се побреди во ред ке е на операција..... дај нешто да говориме кој е понуден да го земиме ово оно а не саа се операцијата ....
пример за мене би било Мелберг да го замени на Андраде ... а десен бек да биде Григера
Точно КОРН ова е интересната дискусија. Значи имаме голем проблем во одбраната кој не сакаме да се влечи како лани. Неколкуте одбрамбени шо ги купивме не се за прва постава. Треба некој докажан и јак.
Da da jas sum zapoznaen so toa se bese gotovo ama Salas ne prifati. Ova go istakna (grande) Moggi uste pred nekolku meseci! A za centralen ima igraci ama Zebina u nikoj slucaj ne doaga vo predvid, covekot pojma nema so zivotot! Marquez bi bil dobro resenie, iskusen, ne e mn star a i nema mn da se plati za nego! Ivanovic od Chelsea e mojot vtor prik, momceto se super a vprocem doaga i od nase podnebje! Odlicno bi se vklopil. A prv pik mi e Zapata od Udinese. Momakot e DZID. Samo mal zastoj pravi Udinese koi baraat enormni sumi za nego!
Зебина не е така лош ама мора да се има алтернатива за него оти добива многу картони. Добар е за ротација.Маркез мислам дека е релативно стар и дека би бил скап. Мислам дека не е паметно да го земаме. Иванович кошта 12 миљони значи не е ефтин. А за запата не сум многу сигурен, значи можи да биди добар ама по некое време, многу е млад. НЕкоја утакмица шо гледав на удинезе не беше многу лош ама не мени импресионира многу мислам дека немаја многу работа во таа утакмица. Плус најголем проблем е шо е скап, едно време бараја >20миљони шо мислам дека е лудост.
Брат, добре дојде на фан клубов, не ти посакавме можеби..Прости:)..Исто мислам со тебе..Дури и Запата го ставам како прв избор, докажан е во Сериа А..Но и Маркез добро би се снашол..Овој Иванович го бараа, а можеби и да го земат на позајмица..Сколари, изјавил дека во него лежи иднината, па изгледа ако дојде на позајмица само би дошол..
Позајмица не ни е многу добра варијанта. После пак ќќе имаме проблем со таа позиција. Треба да се реши за сигурно. Пример треба да се размисли за Запата.
Ah zimoska kako im go zemaa pred nos. Cela zima se suskase deka e dojde vo Juve i na kraj - tak, Chelsea im go sobraa pred nos, pa ovie bea primorani da go pozajmuvaat Stendardo koj da bidam iskren voopsto ne razocara. Mene licno mnogu me ubedi deckoto, duri i sakav da ostane zatoa sto imase klauzula vo dogovorot so Lazio deka mozat da go kupat na krajot od sezonata za 12 milioni evra, ama na nasive transfer guru - vci im se vide premnogu!
Мислам дека лацио го сменија ДелиоРоси, а тој беше главна причина зошто си замина стендардо. Мислам дека имаја некоја кавга.
инаку не беше нешто екстра, добар е како за замена ама проблемот е шо такви почнуваме да имаме многу. Треба да се направи цврста почетна четворка.
Апек, добре дојде во друштвото, уште еден брат во братството:pos2::pos2:Денеска се наполнивме членови, брависимо..Се надевам дека ќе допринесеш за квалитетни дискусии за форумот..Стендардо мислам ќе ги чинеше 12-13 милиони..Може некоја подобра зделка со тие пари да се направи на таа позиција...
Сигурно дека за толку пари можи да се најди нешто подобро. ПА дури и да е поскапо. Ќе се надоврзам на претходното од мене, важно е да е добар.

Ај и од мене добредојде до сите нови членови на темава.

Ova se nasi zelbi i pretpostavki, a realsnosta e sosema druga! Kako i da e Poulsen ne e igracot sto mu treba na Juve vo momentov, ima mnogu poprioritetni igraci pa i pozicii na koi treba i toa kako da se poraboti! Bolje ke mu bide na Secco da si razmisli uste ednas i vo vrska so Poulsen a i vo vrska so igracite sto go odbija Juve, a bogami gi ima mn a toa voopsto ne mi se dopaga!

Треба уште еден таков игра на таа позиција. НЕ заборавај дека го дадовме Ночерино. Ни остануваат Сисоко, Занети, Маркисио(овај е ептен млад па нејќам да ни се случи уште еден Кришито).

Nedved bi mozel da igra vo sredina a Giovinco levo krilo.
A Tiago go zaboravivme, site izjavi na fudbalerite se pozitivni za nego, vikaat deka se adaptiral,

Да да и такви комбинации се возможни само рачунај дека треба тие двајца да одморат понекогаш, сезонава нема да можеме со еден состав да играме на сите фронтови. А на тиаго гледајте малку поскептично една сезона не покажа ништо ако се покажи сезонава ќе биди добро ама не би сакал пак да мораме да вадиме ист состав. Добро е да имаме малку алтернативи. инаку шо се однесува до Маркизио и Џовинко очекувајте да имаат мала минутажа и да влегуваат како замени во решени мечови. Нешто како со Паладино лани.

Да да и такви комбинации се возможни само рачунај дека треба тие двајца да одморат понекогаш, сезонава нема да можеме со еден состав да играме на сите фронтови. А на тиаго гледајте малку поскептично една сезона не покажа ништо ако се покажи сезонава ќе биди добро ама не би сакал пак да мораме да вадиме ист состав. Добро е да имаме малку алтернативи. инаку шо се однесува до Маркизио и Џовинко очекувајте да имаат мала минутажа и да влегуваат како замени во решени мечови. Нешто како со Паладино лани.

Ne se soglasuvam! Za Marchisio mozebi ama za Giovinco nema sansi, se razbira ako e pamaten Mr. Ranieri! Maliot e lud. Go sledev celoto evropsko za mladi i deckoto bese fantasticen. Ja dobi nagradata za najdobar fudbaler na prventstvoto postigna 2 ili 3 gola (ne sum siguren) i uste nekolku asistencii. Se gleda deka otskoknuva od drugite na negova vozrast! Baska sto veke igrase edna sezona vo Seria A i bese top. Go imama gledano kako igra i moram da priznaam deka e odlicen. Moe licno mislenje e deka mozebi ke vlaga na pocetokot kako rezerva ama posle ke go sedne Nedved na klupata. I nikako ne smee da igra vo napadot. Pogolem efekt ke ima vo sredinata!

Nedved bi mozel da igra vo sredina a Giovinco levo krilo.
A Tiago go zaboravivme, site izjavi na fudbalerite se pozitivni za nego, vikaat deka se adaptiral,

Па ако не се лажам дука пастираше некој од интервјуто на Јакинта или незнам кој кажа дека ако Тиаго игра на напреварите како што игра на тренингот не ни треба никој друг ... значи на тренинзите е ѕвер ... па ке го видиме оваа сезона се очекува шо е можно по јак ..

Па ако не се лажам дука пастираше некој од интервјуто на Јакинта или незнам кој кажа дека ако Тиаго игра на напреварите како што игра на тренингот не ни треба никој друг ... значи на тренинзите е ѕвер ... па ке го видиме оваа сезона се очекува шо е можно по јак ..

И лани едно време Раниери рече дека на тренизите бил звер ама ... го видовме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom