Марија Шерифовиќ јавно го почеша меѓуножјето

• Креатор на темата Креатор на темата drama187
  • Време на започнување Време на започнување
о да си ми жив и здрав, ме изнасмеа. па дали ти некогаш во животот си гледал Тв, си видел барем весник, немора читал, си слушал радио, си читал по интернет..побогу.
хехе да сум ти жив и здрав,Марија го прае намерно тоа човече,знае дека 10 камери ја снимаат,знае дека после тоа ке е барем месец дена по весници и ексклузив емисии.зошто се чеша? ЈА ПОЧЕШАЛО? ма даај...

хехе да сум ти жив и здрав,Марија го прае намерно тоа човече,знае дека 10 камери ја снимаат,знае дека после тоа ке е барем месец дена по весници и ексклузив емисии.зошто се чеша? ЈА ПОЧЕШАЛО? ма даај...
треба дефинитивно да се јавиш во некоја од телевизиите како гатач. и тоа ќе гаташ на слики. роден талент си. јас прва ќе се јавам.ветувам

треба дефинитивно да се јавиш во некоја од телевизиите како гатач. и тоа ќе гаташ на слики. роден талент си. јас прва ќе се јавам.ветувам
WTF ме цитираш а тоа шо го пишуваш нема врска со моето. зашто гатач? не те свакам:uvo:
или па нема шо да напишеш и ај малку да се вреѓаме без причина

WTF ме цитираш а тоа шо го пишуваш нема врска со моето. зашто гатач? не те свакам:uvo:
или па нема шо да напишеш и ај малку да се вреѓаме без причина

ете повторно погоди, боже како ме читаш, а јас па се трудам да пишам нешто меѓу редови. симнувам капа, браво.отидов:pipi:

Де бе чудо големо ако си го почешала к*рето

Не ми се верува какви ствари трпи кешот на Гугл.

Бар да беше пи4ка прва класа, да има човек шо да види. Вака ништо :(

Немојте бе вакви..гадни работи, медиумиве и немаат што попаметно да даваат.

Уште па Шерифката.. ....:nesum:

Срам да му е на Марија. Он ке се чеша меѓу нози. :pos2:

госпоѓице жолта штампаааа, веќе стварно ми е преку к*р*в.. :) глупости

АМАН! иако си ја научив лекцијата да не молам да иде нешто у канта. молам господ да се затвори темава.толку ли немате каде да пукате сеир, не за друго глупава е темавааааааааааа

Егзекуторот го нема иначе до сега темава требаше да биде во вечните ловишта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom