V
Viktoranius
Гостин
Ништо од жичарата до Цареви Кули.:cry:
![]()
Демек лошо ќе ви дојдеше жичарата, сите ќе свршувавте бидејки ќе ја имавме најголемата жичара у Македонија.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ништо од жичарата до Цареви Кули.:cry:
![]()
Демек лошо ќе ви дојдеше жичарата, сите ќе свршувавте бидејки ќе ја имавме најголемата жичара у Македонија.![]()
Kade ste be vmrOVCInja kade ste kaj otidovteee))))
Auuu nogo mee maka za zicarata,a za Silveto pa da ne kazuvame hahahaha ne izgubiite nogoo pssttt aj nee![]()
Димитар се врати во реалноста?Се враќам сега со тато од главниот штаб(ојде у Студио он)Бонева ќе изгуби минимум 7 000,а може и повеќе да изкрка...
Уживајте !![]()
Тука сме, славаме апсолутна власт, и вмровец претседател, наспроти вашите 2 општини.:back:
Нека оде, има гага јадене.![]()
А да одеше да си пишуваш во темата за Заев немаше да биде лошо нели?Kade ste be vmrOVCInja kade ste kaj otidovteee))))
Auuu nogo mee maka za zicarata,a za Silveto pa da ne kazuvame hahahaha ne izgubiite nogoo pssttt aj nee![]()
Да бе,за тава е тама:back:Нека оде, има гага јадене.![]()
Силвана Бонева е изборот на ВМРО-ДПМНЕ со кој ќе му се спротивстават на Зоран Заев во освојувањето на Струмица.
оставете коментар за вистинскиот избор на Вмро Дпмне со кој ке го декласираат Заев.
Заев после скандалот со трговскиот нема шанси особено против Силвана Бонева одлична е пред се како човек а после како политичар сум имал можност да ја запознаам и очекувам победа во струмица се надевам народот ќе го направи вистинскиот избор![]()
А да одеше да си пишуваш во темата за Заев немаше да биде лошо нели?
Пораз како пораз го признавам и му честитам на Заев ама ова го сваќам како провокација...Ohhh nekoj nemozi da trpi poraz![]()
Temata e za gradonacalnik,a ne za pretcedatel ili sl.
A ne me ni interesire za pretcedatel,bitno e so Zoki sakate nejkate ke go trpate do 2013![]()
Да бе,за тава е тама:back:
Само какви жални бевте,кај 15 за 8 ваши коли низ главниот наш штаб,се радуваат незнам што,незнам како.На крај 7-8 000 разлика:kesa::kesa::kesa:
У Струмица изгубивте Фрчко има повеќе гласови од Иванов.:baeh::baeh:Сигурно се славиле за Иванов, не се само локални избори.![]()