V
Viktoranius
Гостин
Демек лошо ќе ви дојдеше жичарата, сите ќе свршувавте бидејки ќе ја имавме најголемата жичара у Македонија.Ништо од жичарата до Цареви Кули.:cry:
Демек лошо ќе ви дојдеше жичарата, сите ќе свршувавте бидејки ќе ја имавме најголемата жичара у Македонија.Ништо од жичарата до Цареви Кули.:cry:
Kade ste be vmrOVCInja kade ste kaj otidovteee ))))Демек лошо ќе ви дојдеше жичарата, сите ќе свршувавте бидејки ќе ја имавме најголемата жичара у Македонија.
Тука сме, славаме апсолутна власт, и вмровец претседател, наспроти вашите 2 општини.:back:Kade ste be vmrOVCInja kade ste kaj otidovteee ))))
Auuu nogo mee maka za zicarata,a za Silveto pa da ne kazuvame hahahaha ne izgubiite nogoo pssttt aj nee
Нека оде, има гага јадене.Димитар се врати во реалноста?Се враќам сега со тато од главниот штаб(ојде у Студио он)Бонева ќе изгуби минимум 7 000,а може и повеќе да изкрка...
Уживајте !
Тука сме, славаме апсолутна власт, и вмровец претседател, наспроти вашите 2 општини.:back:
Нека оде, има гага јадене.
А да одеше да си пишуваш во темата за Заев немаше да биде лошо нели?Kade ste be vmrOVCInja kade ste kaj otidovteee ))))
Auuu nogo mee maka za zicarata,a za Silveto pa da ne kazuvame hahahaha ne izgubiite nogoo pssttt aj nee
Да бе,за тава е тама:back:Нека оде, има гага јадене.
Силвана Бонева е изборот на ВМРО-ДПМНЕ со кој ќе му се спротивстават на Зоран Заев во освојувањето на Струмица.
оставете коментар за вистинскиот избор на Вмро Дпмне со кој ке го декласираат Заев.
Епа грешка сте. Уште 4 години Заев. Па вие пак апсете го ако не ви дојде памет.Заев после скандалот со трговскиот нема шанси особено против Силвана Бонева одлична е пред се како човек а после како политичар сум имал можност да ја запознаам и очекувам победа во струмица се надевам народот ќе го направи вистинскиот избор
Ohhh nekoj nemozi da trpi porazА да одеше да си пишуваш во темата за Заев немаше да биде лошо нели?
Пораз како пораз го признавам и му честитам на Заев ама ова го сваќам како провокација...Ohhh nekoj nemozi da trpi poraz
Ауу ќе го трпаме, си мислаш зависаме од него. Ќе го трпат типците што имат дуќани, продавници, и ред други бизниси кога ќе им ги нападнат инспекциите. И немој после да цмиздрите оти инспекциите ги затварале дуќаните поради нерегуларности. Си баравте - Ќе си добиете.Temata e za gradonacalnik,a ne za pretcedatel ili sl.
A ne me ni interesire za pretcedatel,bitno e so Zoki sakate nejkate ke go trpate do 2013
Сигурно се славиле за Иванов, не се само локални избори.Да бе,за тава е тама:back:
Само какви жални бевте,кај 15 за 8 ваши коли низ главниот наш штаб,се радуваат незнам што,незнам како.На крај 7-8 000 разлика:kesa::kesa::kesa:
У Струмица изгубивте Фрчко има повеќе гласови од Иванов.:baeh::baeh:Сигурно се славиле за Иванов, не се само локални избори.