изгледа ке си изедаш ќотекотАјде вечер сите на митинг што се за вмро.:smir:
Абе не таков црн хумор !!!изгледа ке си изедаш ќотекот
хаха..се шалам:baeh:
Ако збогатувањето не е целта на политиката, дали мислиш дека би постоела?шо да прават лугето немаштија ,така ке си лапнат 500 денари еее цела фамилија =2000 денари кој ти ги дава ,плус сендвич а и најглавното КЕ ЈА ВИДИШ СТРУМИЦА
бесплатно хахахах
па ка ке се направе новиот плоштад лелеллее ке има и доброволци без пари хахаха
струмица во срцето:smir: синока на студот срцето ми беше толо ,ме грееја струмичани:smir:со нивниот број
Aбе Зајко кажа сите биле добредојдени во СТРУМИЦА ти некој изрод на ес де ес да не си?Odejte vecer da se potopate. Ova e znak deka ne ste dobredojdeni vo Strumica i deka koga i da dojdete ovde vremeto ke bide losho.
А ти виде ли „Зајко“ вчера колко народ има на митинго ? ко ке се собере за Силва т.е Анџелина Џоли толко народ јави се ке прааме маабет :pos2::pos2: „Да се споредуват Иванов и Фрчковски , тоа е исто како да ги споредуваш Силвана Бонева и Анџелина Џоли“ by Zaev ! :pos2::pos2::pos2::pos2: ЅВЕР !Aбе Зајко кажа сите биле добредојдени во СТРУМИЦА ти некој изрод на ес де ес да не си?
Не знаев дека споредуват убавина. Нели политиката беше/е за нешто друго? :wink:А ти виде ли „Зајко“ вчера колко народ има на митинго ? ко ке се собере за Силва т.е Анџелина Џоли толко народ јави се ке прааме маабет :pos2::pos2: „Да се споредуват Иванов и Фрчковски , тоа е исто како да ги споредуваш Силвана Бонева и Анџелина Џоли“ by Zaev ! :pos2::pos2::pos2::pos2: ЅВЕР !
Очигледно не ја свакаш поентата на оваа реченица, оди СИЛВА ке ти ја објасни :pos2:Не знаев дека споредуват убавина. Нели политиката беше/е за нешто друго? :wink:
Ти не сфакаш што сакав да кажам со одговорот, ама ајде, nevermind. :smir:Очигледно не ја свакаш поентата на оваа реченица, оди СИЛВА ке ти ја објасни :pos2:
Сите, али не таквите како Бонева кои гледат само да уништат нешто...Aбе Зајко кажа сите биле добредојдени во СТРУМИЦА ти некој изрод на ес де ес да не си?