Силвана Бонева кандидат за градоначалник

За кој би гласале да биде градоначалник на Струмица?

• Силвана Бонева

Гласови: 176 51,2%
  • Зоран Заев

Гласови: 168 48,8%

• Вкупно гласачи
    344
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Што да се прави во ВМРО-ДПМНЕ нема доживотни лидери претседатели фунционери во ВМРО се дава шанса и на нови но способни лица.Сепак тоа е разликата мегу демократската и наследената тоталитарна свест

Па што кур барате не тема која е за струмичани ?

Што да се прави во ВМРО-ДПМНЕ нема доживотни лидери претседатели фунционери во ВМРО се дава шанса и на нови но способни лица.Сепак тоа е разликата мегу демократската и наследената тоталитарна свест
Koj sposobni be, fateni se i vo race i vo noze, partiski potrckovci koi mora da mu se molat i klanjaat na Gvujo.
Ova ne e demokratija, ova e diktatura, izgleda ne si bil na cas koga se ucelo za toa, zatoa ne znaes!

Па што кур барате не тема која е за струмичани ?
Zs imame rodnini od tamu!

Народот вели со 30% доверба дека се наспособни.Дали на тебе или на нив да им се верува.И ти учеше на час по психологија дека упатување на лични навреди е немок е немање аргументи затоа тоа фатени во раце и нозе нема да го коментирам.Ако е диктатура нема да имате медиуми и весници новинари како Героски Оливера Трајковска Ефтов Орданоски Алфа тв.Диктатура братче кога со години некете да пркнете не сакате да се реформирате туку сте са фатииле за Бранче и не го испуштате.Само изговори си наогате за слабата позиција

Знаеш ли кога ке биде она градоначалник !!!? хахахахаххахахахахахаххахахахахаа

НИКАД

Riste od Priper toa go cekam da go kaze mnogu dolgo vreme. Boneva vika deka Zaev celo vreme ja kocel taa izgradba, a vo nikoj drug grad nema izgradeno nitu olimpiski bazen, nitu sala... dali i vo tie opstini gradonacalnicite ja kocat izgradbata?

ајдеееее ситноооо уште 2 дена И ПОБЕДА НА СТРУМИЧАНИ
СТРУМИЦА ВО СРЦЕТО .....:smir:

АЈДЕ ВЕЧЕРРРРРР!!!!!!!
Лекција за шо се вика митинг!!
Ни снегот не не сопире!!!:vozbud:

АЈДЕ ВЕЧЕРРРРРР!!!!!!!
Лекција за шо се вика митинг!!
Ни снегот не не сопире!!!:vozbud:

ПРЕБРОЈТЕ си ги струмичаните денес (македонија во мало ,за 500 денари плус сендвич хахахха)

синока беше митинг НА СТРУМИЧАНИ СО СТРУМИЦА ВО СРЦЕТО:smir:
а за лекција ке ја добиете на 22 посебно Бонева ... која ке си се врати во скопје ,,,,чао АНЏЕЛИНА:pos2::pos2:

шо да прават лугето немаштија ,така ке си лапнат 500 денари еее цела фамилија =2000 денари кој ти ги дава ,плус сендвич а и најглавното КЕ ЈА ВИДИШ СТРУМИЦА
бесплатно хахахах
па ка ке се направе новиот плоштад лелеллее ке има и доброволци без пари хахаха

струмица во срцето:smir: синока на студот срцето ми беше толо ,ме грееја струмичани:smir:со нивниот број

Синоќа просто кажано ја утепаа Бонева со се и сешто. Ако се собираа луѓето кои дошле од страна, не би биле повеќе од 100, додека ВМРО они органи3ират доаѓање со не ти 3нам колку автобуси... Што ќе постигнат со тоа кога ќе има повеќе народ на плоштадот или кај и да бидете... ?

как шо, имат час за как треба да излгледе( да видат лугето) ЕДЕН ЕВРОПСКИ ГРАД

Сношти немаше ни еден автобус тие беа се струмички човеци,ќе видаме вечер колку ВМРОВСКИ автобусе ќе престинат.

П.С. ВРЕМЕТО НОГО ВИ СЕ ПОГОДИ:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom