Зоран Заев ќе биде градоначалник го сака цела Струмица иако сум за вмро си зборувам како што е , Заев кога беше во затвор цела струмица плачеа беа залепени плакати на кој што пишуваше "И СТРУМИЦА Е ЗОРАН ЗАЕВ УАПСЕТЕ НЕ!" така да може да се напраи чудо Бонева да биде али не ми се верује. И Заев е најдобар градоначалник во Македонија многу добар човек е и сакам да си остане градоначалинк и ќе си остане.
А знаеш дека после пишуваше И јас сум Зоран Заев, и јас сакам 8 милиони евра. ?
Така да, не генерализирај, никогаш. :smir: Петарчо, мал си, има време кога ќе те интересира политика. :back:
EDIT: За подоле, дали плачев кога го затворија? Не. Дали се радував кога го затворија? Не.
Тоа е работа на надлежните, ако тие мислат дека е виновен/невин, ќе превземат се што е потребно да се докаже нивното мислење. Го изгласија невин, така да доста веќе со тие глупости, цел град плачел, цел град тагувал, не ти знам што.
Христов, има време, со тек на годините ќе ги разбереш работите поубаво (не велам дека сум многу голем и искусен на оваа тема, ама сепак имам преголемо познавање, барем за овие нешта што се случуваат во Струмица... не давам инфо повеќе). Можам да кажам дека ако влезеш во таа игра, најпаметно што можеш да направиш, е да си седеш неутрален, кулирај, кога има момент преку кој можеш да добиеш некој денар, искористи го. :smir: Другото, партиски војници, активисти, по штабови да седете, не ви препорачувам да го правите тоа. :back: