Zemzela
носител на титулата ултимативен клабер
- Член од
- 19 јули 2006
- Мислења
- 5.045
- Поени од реакции
- 152
Ама нема дефиниција за ова
едноставно тргнуваш решително кон тоа да ја решиш ситуацијата и крај...нема враќање назад,тоа што треба да го кажеш ќе го кажеш...верувај на никого не му било лесно,но тоа е
во животот ќе има милион вакви ситуации така да мора да почнеш да ги решаваш и на овој непопуларен начин...лице во лице се што мислиш!
едноставно тргнуваш решително кон тоа да ја решиш ситуацијата и крај...нема враќање назад,тоа што треба да го кажеш ќе го кажеш...верувај на никого не му било лесно,но тоа е
во животот ќе има милион вакви ситуации така да мора да почнеш да ги решаваш и на овој непопуларен начин...лице во лице се што мислиш!

odeka si so nego pocni da razmisluvas za toa deka nemas hrabrost da mu raskines,deka nikogas nema da ja imas,kolku mizerno ke se cuvstvuvas poradi toa,kako od den na den ke ti bide se poloso i poloso,deka zaludno si gubis vreme,deka propustas mnogu,a ne dobivas nisto,deka nema da ima kraj za toa...slobodno odi do beskraj so ova.Sigurno vo eden moment,koga mizernoto custvo ke dostigne vrv, ke ti dojde hrabrost da stavis kraj,barem bi trebalo.Voopsto ne razmisluvaj prethodno ni za pricini ni za nisto,ako razmisluvas prethodno ne veruvam deka ke ti uspee.