Киро: Фрчко е грчки кодош

• Креатор на темата Креатор на темата bitushanec
  • Време на започнување Време на започнување
Gledas, odnosno citas. Sekoj si znae za sebe kako se cuvstvuva i ti nemas pravo nikogo vo link so toj Frcko da go narekuvas neMakedonec. Ne generaliziraj. Do vcera Ljube i Ljubco ti bea ikoni. Citaj se po arhivite be coek. Smesen ispagas, ozbilno.
Vtoro imas replika od Strelec pa daj komentar.
Roleks moleks, muabeti za ubeduvanje na mogorcani. E bas me predomisli da ti kazam pravo so uvodniot post i eve nema za Ljube kje glasam za Ivanov - drugarceto na Frcko. Znaes deka pisuvale kniga zaedno i deka do pred nekoja godina si imale idi mi-dogi mi. E more mamino dete uboo, ne si ja naucil istorijata ubavo.

Тоа е разликата меѓу мене и тебе. Јас мислам со своја глава и знам ако сум прелажан од некого, дека треба на истиот да му свртам грб. Тоа беше случај со Љубчо кој глумеше голем Македонец и со Љубе, кој гледам бил и близок со Каракачанката.
Кога увидов дека тие луѓе не се она за што се представуваа, за мене веќе не постојат. Тоа е нормално. Не е нормално да браниме непријатели на нашиот народ и држава.

Можеби и јас и ти ќе си одиме на гости, но не значи дека имаме исти ставови и размислувања. Капираш?:tapp:

Смири тоа нервите чиче и релаксирај се. Што ќар имаме ако се нервираме за корумпирани политичари?!
Ne se nerviram be, zimi majka. Bas deka sum ti cice treba da slusas. Ova ti e isto kako da ti pisam , ak be mali sto razbiras ti, kako sto im pisuvate vie na pomladite od vas.
ps. Uraniumot e steten ako ne si zastiten, soodvetno mislam.:nesum:

Ne se nerviram be, zimi majka. Bas deka sum ti cice treba da slusas. Ova ti e isto kako da ti pisam , ak be mali sto razbiras ti, kako sto im pisuvate vie na pomladite od vas.
ps. Uraniumot e steten ako ne si zastiten, soodvetno mislam.:nesum:

кажи ми како фрче е корисен за Македонија.
Наведи ми аргументирани примери.

Kako ? Pa dovolno e da go pobedi Ivanov, ili ne mora Frcko moze i Ljube, samo taa marionetkata Grujova da ne stane presednik skupstine nesvrstanih zemalja.

Kako ? Pa dovolno e da go pobedi Ivanov, ili ne mora Frcko moze i Ljube, samo taa marionetkata Grujova da ne stane presednik skupstine nesvrstanih zemalja.

А????

qxryhh.jpg

А бре човекот силеџија е насилник, тепа жени.Се посра врз сопствената историја и народ.Па сега и грчки агент. Додуша да, сега се сетив на интервјуто кое што поранешниот претседател Киро Глигоров го даде за во центар со Васко Ефтов.Како му биле нудени некои антиквитети кои што ги имал само Тито.И да Фрчковски бил посредникот тоа беа неговите зборови на кои јас сум сведок.

Дека Фрчко е Грчки шпион се знае одамна и не е некоја голема тајна. Доволно е само да се прочитаат неговите колумни во дневник во последниве неколку години и на сите ќе им стане јасно.

Па добро бе,зар има уште некој во државава што верува дека Фрчко има некакви шанси за председател?СДСМ бараше кандидат “со боринче“,и го најде таков што ќе освои минимум,или воопшто нема да освои гласови за председателски кандидат,па толку е очигледно бе “мајкаму стара“,што и бебе мало ги согледува постапките.СДСМ со изборот на Фрчко го фаворизираат “сондажерот“ Ѓорѓе Иванов,единствено што им е срам да го кажат тоа јавно.Па Ѓорѓе е проверен комуњар,или мислите дека професор на факултет за Правни науки,или асистент во 1995год. можеше да биде избран некој друг освен добар активист на СДСМ,толку ли сте наивни ебаго?:pos2:

Елем, на темава, зарме тоа не е јасно?

Елем насловот де!

не е само грчки агент.

Курва е! работи за секој што го плаќа.

И Гвујо да му ја плати цената и за Гвухјо ќе работи, ама Гвујо нема толку пари, одат за кампањи и пропаганди, а и Фрле не му е требен, си го има Ставревски!

Грилакис првпат отворено ги кажува имињата на луѓето со кои се среќавал и разговарал во Македонија. Најинтимен, според сопствено признание, бил со поранешниот шеф на Тајната служба Слободан Богоевски, разговарал и со Павле Трајанов, а најмалку контактирал со Фрчкоски. Околу проблемот со името, Грилакис тврди дека "неколку пати разговарал со Глигоров, со Љупчо Георгиевски, како и со Лазар Китановски, Благој Ханџиски, Димитар Димитров, со Владо Поповски, и со уште 20-ина други".

Или овој дел:Инаку, најинтересно во целата оваа работа ми е тоа што (конечно) противниците на СДСМ почнаа да му веруваат на Киро Глигоров!

Офф мори мајко гледај ги имињата...

КАТАСТРОФА!!!

И после на Македонија ќе и тргнело, ќе и тргни ко ќе роди врба грозје....

А за тоа со Киро, хе хе, што велиш зошто почнаа да му веруваат? Ај погоди од прва...

Јас мислам со своја глава

Ako misleshe nemashe da se krstish porano vo Ljubcho i sega vo Grujo.

Imeno lozhata na Frchkoski e stara i antichka Makedonska,kolku shto znam negovite dedovci i pradedovci gradele crkvi niz cela Makedonija i balkanot.I veruvaj deka e pogolem Makedonec ako vekje go merite toa neshto so nekoj arshin od Grujo ili bitushevci :)

Dobro,ti bilo dosadno i????

Imeno lozhata na Frchkoski e stara i antichka Makedonska,kolku shto znam negovite dedovci i pradedovci gradele crkvi niz cela Makedonija i balkanot.I veruvaj deka e pogolem Makedonec ako vekje go merite toa neshto so nekoj arshin od Grujo ili bitushevci :)

Абе види вака, неговите дедовци можеби и светци биле, ама тоа нема врска затоа што не се тие кандидати за претседател. Овде зборуваме само за Фрчко.

Абе види вака, неговите дедовци можеби и светци биле, ама тоа нема врска затоа што не се тие кандидати за претседател. Овде зборуваме за само за Фрчко.

Epa toa e de deka Frchkoski bil agent ili slichno.Ako kazham deka Frchkoski gi nareche Grcite pederi vo sred Atina na eden tamoshen forum kje poveruvash?

:pos2::pos2::pos2::pos::pos::pos:

Па добро бе,зар има уште некој во државава што верува дека Фрчко има некакви шанси за председател?СДСМ бараше кандидат “со боринче“,и го најде таков што ќе освои минимум,или воопшто нема да освои гласови за председателски кандидат,па толку е очигледно бе “мајкаму стара“,што и бебе мало ги согледува постапките
Се сложувам со АБЦ.

Луѓе божји ,добро што некој знае што беше Фрчко и што е тој сега.
Човекот е за да го ставиш во топ и да го лансираш негде во планините.
Поздрав.

И еј гледајте во топот да го ставите и SuicideMessiah, ве молам.
Поздрав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom