PES 6/2009 - Online играње преку Hamachi

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Ако си подесил по вториот туторијал, стартувај сервер од тука PSL host v21, и дај ми ја ип адресата.
Mislam deka uspeav ako sakas da probame
A ako ne da probame so hamachi

Зошто не можеш ? Поарно е со тој, помалку лаг ќе има. Дај ја мрежата за хамачи, и ип-то и да пробаме.
ako imas msn daj go poso taka najdobro ke se dogovorime vaka nebiva

ajde ti kreiraj

za da igrame treba da vlezeme vo igrata i toa predposlednoto neli...i jas koga vlezam mi bara nekakov password

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
Јас и OrrCee oдигравме еден меч, значи се ова работи перфектно, и со двата туторијали, јас би го препорачал оној туторијал без хамали, таму помалку лаг имаше, и не сецкаше многу. Во едно полувреме мене ми сецкаше, во едно него, но сепак екстра беше.

OrrCee

Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Luge ova e stvarno neverojatno...so djmanga probavme iso hamachi i so vtoriot tutorija...so hama4i poveke secka...a so vtoriot treba da go isklu4ite msn i se dr i nema voopsto da secka...zna4i zakon e moze da si napravime kajgana liga...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
Само еден проблем е што не ги дава трансферите, односно не се вчитува Option File-oт за најновите трансфери...

Кој е за да направиме кајгана лига, како што има за Фифа 09, нека крене рака :)

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
ова само за пес 06 ли е јас го иам о9 ама ако е само за 06 ке го спустам не е проблем и ај ако има некој расползен да ми казе сто како да средам за да играм хамачи имам ама што друго треба а за лига еве јас кревам две раце:salut:

OrrCee

Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
jas sum so dvete race i so dvete noze za turnir...

ова само за пес 06 ли е јас го иам о9 ама ако е само за 06 ке го спустам не е проблем и ај ако има некој расползен да ми казе сто како да средам за да играм хамачи имам ама што друго треба а за лига еве јас кревам две раце:salut:
Za pes 6 .... a ti prepora4uvam da si napravis bez hamachi...objasnenie imas na 3 strana

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
Без хамачи е подобро. Ако правиме нешто кајгана лига, да има 10-15 пријавено. Ама како што гледам слабо нема многу интерес.

OrrCee

Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Без хамачи е подобро. Ако правиме нешто кајгана лига, да има 10-15 пријавено. Ама како што гледам слабо нема многу интерес.
Belkim do naredniot vikend ke sobereme okolu 10 igra4i....a ina4e mnogu e interesno...ako ima kandidat neka poveli

zasega sme 4...sigurno ke saka i mkgunner

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
како треба да се направи ова да може да играме мрежно ај кажете.ако направам и јас ќе играм во кајгана лигата

И јас сум за лига да направиме ако има шанси за такво нешто јас сум ЗА се надевам дека ќе се соберат доволно играчи

OrrCee

Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
epa poleka se sobirame veke okolu 5-6 ke po4ekame da podesat uste nekolku i startuvame

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
како треба да се направи ова да може да играме мрежно ај кажете.ако направам и јас ќе играм во кајгана лигата

И јас сум за лига да направиме ако има шанси за такво нешто јас сум ЗА се надевам дека ќе се соберат доволно играчи
Tука имаш објаснето како да подесиш...

Kajgana Shop

На врв Bottom