Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Киелини and that's all folks. nEW Win New 3 points... искрено сисоко,каморанези и недвед како изиграа денеска.. дали сте забележале дека последиве неколку утакмици скоро сите голови паѓаат преку центаршути на каморанеззи.. Позз ЧЕСТИТО ПОБЕДА НА СИТЕ ЈУВЕНТУСИ!

EKSKLUZIVNO:PETARDI DIRETKNO OD RIM IAM ZA NOVA GODINA:baeh:

MALCE SALA.SEA SERIOZNO.KAMORANEZI POSLEDNIVE UTAKMICI E ZVER NEVIDEN,AMA I MNOGU KOLEKTIVNO IGRAAT SO E MNOGU DOBRO ZE EKIPATA I IGRAAT FUDBAL ZA OKO.FORZZA JUVENTUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Кој гледал на обн можеби е слушнал шо рече коментаторот... јувентус има најбољу средина откада се вратио кристијана занетија који је повремени репрезентативац италије... средината функиционира беспрекорно треба си одбрана!

mooooooooo kakva pobeda. Mi bese grev pojke da go gledam Lazio. A sekoja cest za Camoranesi najdobra utakmica izigra dosega zezonava, odnosno za cel tim na Juventus, gi rasturija Rimjanite.

мајсторот пак даде 1 ... тоа ми се допаѓа веќе уште повеке!

прекрасно вракање на киелини во тимот со 2 гола.. :vozbud::vozbud: сисоко зверченце!

Кој гледал на обн можеби е слушнал шо рече коментаторот... јувентус има најбољу средина откада се вратио кристијана занетија који је повремени репрезентативац италије... средината функиционира беспрекорно треба си одбрана!

кажи му го тоа на киста кој се караше со мене дека занети не играл добро .. за мене занети е многу битен за у прв тим и денес имаше асистенција до дел пиеро

pocna da mirisa na cad.
Ova e vistinskoto lacio godinava.

petardi.jpg

Честитки на победата, заслужено. Има сеа некој што увезува петарди од Италија ? :):):):)

Некои слики зборуваат подобро и од пет страници текст....

Firecrackers.jpg

Едит..Слушнав дека Секо и компанија добиле писмо од Другхи- ДА НЕ СЕ ПРОДАВА ЈАКИНТА!

Ај речи да ги остајме петардите настрана (да не легнеја после 4тиот гол можи и појќе ќе беше туку жал му падна на Џили, да не му плачи лотито до него :)) .
Од цел меч една работа не ми беше јасна.
Зошто Раниери не напрај ниту една замена. Разбирам задоволен од игра и од се ама дај му шанса да се покажат тие на клупа (Пред се мислам на Паладино, заборајте го Тиаго).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom