Евровизија '09

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Само што м икажаа дека сме биле 10 и дека жирото п онивите правила го одлучува десетиот патник а тоа бил исланд. И нека каже некој после дека немало политика и местенки и нас намерно не шиканираат зашто немаме некој фактор во европа а и русија не гласале во прват полуфиналана вечер туку ќе гласа во втората. А сигурен бев дека од домачинот ќе добиевме некој глас ама тоа е.

п.с исто така се збори дека нашата дијаспора дала многу малку гласови за разлика од претходните години. Епе ете ви сега гледајте во четврток што прави дијаспората на србија без разлика каква песма имаат они ќе ја подржат затоа што се поголеми патриоти од нас :helou:

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Само што м икажаа дека сме биле 10 и дека жирото п онивите правила го одлучува десетиот патник а тоа бил исланд. И нека каже некој после дека немало политика и местенки и нас намерно не шиканираат зашто немаме некој фактор во европа а и русија не гласале во прват полуфиналана вечер туку ќе гласа во втората. А сигурен бев дека од домачинот ќе добиевме некој глас ама тоа е.
А ти као имаш врски сега, па одма дозна??? :tapp:

Член од
13 септември 2007
Мислења
267
Поени од реакции
4
Site shto mislat deka zaradi nameshtaljki ne sme vlegle se vo golema zabluda.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
А ти као имаш врски сега, па одма дозна??? :tapp:

Јас сум хакер :helou:

Од Евровизија не ни може да се очекува квалитет на композиции како Нет Кинг Кол или Елтон Џон, со тоа и нашата песна не е ништо полоша од останатите. Евровизија е повеќе накитен ефтин циркус на третокласни или нечуени музички имиња и затоа сметам дека децата од Некст тајм добро си ја обработија својата работа и сите знаеме дека никогаш не победува најдобрата песна ниту пак дека финалистите заслужено го добиваат своето моето. Слабо како и секогаш, ништо изненадувачко немаше во изведбата на останатите земји. Бош досадни песни во евровизиски фазон.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Сакавте некст тајм епа еве ви некст тајм... не се ни пласираа повеќе среќа наредниот пат :pos:

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Само што м икажаа дека сме биле 10 и дека жирото п онивите правила го одлучува десетиот патник а тоа бил исланд.
Како ме, мачка ли му питерина, секоја мочана година ние сме 10-ти и секогаш имаме доволно гласовои да влеземе, ама секогаш поради некое правило (нормално со умешана политика) ние не влагаме!

Ебаго!

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Ете така. Искрено мило ми е што не влеговме, да не летаат момците со гзот во вис. Нека си се спуштат малку сега. Инаку, катастрофа песни се на се. Верувам и сигурна сум дека Сленг ке влезеа гарант, али тоа е, коа не знаеме песна асална да одбереме. И се надевам ке ни дојде умот да паузираме малку со евросонг.

П

Паган-др

Гостин
Ќе кажам едно нешто само.
Очекував.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Ако тука победија со местење, таму немозе да победат со местење, а и толку вредат и вредиме, и затоа не ни гледав, од прост фактор знаејќи дека нема ни да се пласираме, и песната им е бедна, до кога со тој рок, секоја 2ра песна е рок на евровизија ,- излитена форма е веќе тоа:nesum:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Ете така. Искрено мило ми е што не влеговме, да не летаат момците со гзот во вис. Нека си се спуштат малку сега. Инаку, катастрофа песни се на се. Верувам и сигурна сум дека Сленг ке влезеа гарант, али тоа е, коа не знаеме песна асална да одбереме. И се надевам ке ни дојде умот да паузираме малку со евросонг.

Ма немој,не била за во финале,а која беше?Онаа од Португалија? Или онаа турчинкана што нема врска од пеење или Малта?? Дечките беа одлични,одлично не претставија,пееја на македонски и добија огромен аплауз

Со еден збор СУПЕР

LovedGirl

M`agapas? S`agapw polu!
Член од
17 септември 2008
Мислења
127
Поени од реакции
11
Ми се допаѓаше песната на Исланд...инаку Сакис фаворит за утре! Поззз:helou:

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
next-time se najkutrite od site sto bea do sea
XXL se bolje od niv

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Ма немој,не била за во финале,а која беше?Онаа од Португалија? Или онаа турчинкана што нема врска од пеење или Малта?? Дечките беа одлични,одлично не претставија,пееја на македонски и добија огромен аплауз

Со еден збор СУПЕР
Па да ти кажам песната на Португалија можда не беше убава, али беше оргинална, креативна и затоа си влегоа во финале, а и очекував. А ние секоја година со исто та исто. Пропуштивме шанса и тоа е. :helou:

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
А бе македонска работа. А шо ке викавте ако влезеа во финале?????? А бе оставете ги децата на мира. Имаа добар настап според мене не поминаа и тоа е. И гледам некој викаа шо ке беше ако сме пуштеле овој или оној. Пак ке беше тешко да веземе и тоа е. Секоја година се повторува исто со реакциите на нашата јавност. Прекинете веке еднаш и подржете ги сите и оние кои ке направат успех и оние кои ништо нема да направа. Немојте да бидете "големи патриоти" само кога некој ке направи успех. Ова го кажувам и за секој нареден учесник на евровизија а не само за next time.
П.С. Ако некој може да го најде настапот од синоќа нека го постира.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Не пеел убаво Стефан?
Ај вие што јадете г***а по форумов пеејте заедно со 3 гитари и 2 тапани и дали ке ви се слушне гласот.
Супер испеа, супер свиреа, супер настап имаа.

Кој имал подобар настап?
Елена ви беше поубава зошто имаше деколте и мешаше...да не случајно она поубаво испеа тогаш на евровизија?XXL со супер смотаната песна и со катастрофа вокали беа подобри? Мартин со здрвеното играње и завивањето?
Дефинитивно еден од најдобите наши настапи на Евровизија

Ако пееја на англиски ке викавте зошто не пеат на Македонски а сеа ви смета па што на Македонски пееја:tapp:
Дали ке дочекам Македонците да се горда со своите преставници на евровизија и да не плукаат по нив?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom