Нови вработувања на Албанци во администрацијата

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
Se dodeka ti ke dozvoluvas. Ajmo na ulica, na front ....

So dusa i srce za BRATUCEDOT.

arno vikas ama dali grujo so drugarcinjata zaedno so ali i drugarcinjata ke dojdat so nas ,pa zaedno da go barame neprijatelot

samo nekolkumina znam sto bi ne druzele ,ama na izbori ako si izglasame poise od nasa da bidat togas imame sansa za uspeh vaka TESKO
so dusa i srce za brat LJube (on e branitel ne mi e bratuced ana go cenam mnogu )

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
arno vikas ama dali grujo so drugarcinjata zaedno so ali i drugarcinjata ke dojdat so nas ,pa zaedno da go barame neprijatelot

samo nekolkumina znam sto bi ne druzele ,ama na izbori ako si izglasame poise od nasa da bidat togas imame sansa za uspeh vaka TESKO
so dusa i srce za brat LJube (on e branitel ne mi e bratuced ana go cenam mnogu )
И он те цени многу. Миљонче две три.

Член од
31 јануари 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
КАЈ СИ БЕ ПРИНЦ ИЛИ КОЈ И ДА Е
ЗОШТО МЕ БАНИРАВТЕ????
ВЕ БОЛИ ВИСТИНАТА????
ДОБАР албанец????
ЖИМИ КУРОВ!!!!!!!!!!!

МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ.
ФОРУМИТЕ НА ЛУЃЕТО.
А БАНОВИТЕ ОД ПЕДЕРИТЕ.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Пиле бе :) Редтјуб точка ком, излушпај го два три пати. :)

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Ne mrazam nikogo vrz nacionalna osnova, taa za mene ne e sustinski kriterium, a najveke se nerviram koga ke mi recat sto sakas drzavata da te vraboti, ne e ova socijalizam, a pazi site sto se nekoj denes dobija od toa vreme ime i privilegii, i koga ke recat ne ti ke plakas danoci a drzavata nema obvrski za tebe /mene da ne vraboti, jas znam deka narodot ako se obedini i ako ne mu se sviga ima legitimno pravo da ja smeni, bidejki taa i go dala toa pravo na vladata i ako taa ne se drzi do dogovorot i narodot nema obvrska dase pridrzuva do istiot. Ama za toa treba edinstvo, a akedoncive tesko da se obedinat po edno prasanje koe gi zasega site, toa mnogu me nervira. Znaci ako nemam rabota, jas gi zemam rabotite vo svoi race i sam, ne mozam da cekam ovie da se obedinat, pa u zatvor u zatvor ednas se zivee a bogami mora samo da se umre!

Kajgana Shop

На врв Bottom