СП Хрватска 2009 Македонија : Србија (28:32)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки за добрата игра во првото полувреме...
:toe:
Ова ми е прв натпревар кој што сум го одгледал без ниту една единствена емоција,исто како тренинг да гледам.
Ви кажав и претходно... на Свети Сава не се игра против Србија.
:wink:
Заборави да кажеш фала за поклонетиот натпревар

Ова ми е прв натпревар кој што сум го одгледал без ниту една единствена емоција,исто како тренинг да гледам.

:tapp::tapp:

Која позиција игра тој Сава? Десен бек да не беше? Не го видов на терен...

Ајде сега и Кореј нека ни го спопика и сите среќни весели.
Стручнит штаб менување под итно. На вакви натпревари се гледа квалитетот на тренерот. Има играчи има потенцијал ама нема знаење. Да беше друг тренер (читај Лино Червар) со овие играчи сега ќе чекавме противник во полуфиналето и ке се боревме за медал.

оф оф:kesa:

Пишам со искршена тастатура...НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ЕЕЕЈ!!!!ПРОТИВ ЧЕТНИЦИТЕ ИЗГУБИВМЕ ЕЕЕЈ!!!:jaj::jaj:Судиите ни поништија 3 гола мамето нивно :@:@:@:@

Каков пречек на Аеродром не заслузуваат не посрамија

МОЛАМ?!*со дерење
Ти да идеш на светско првенство и да бидеш во првите 12-ти (макар и 12),па да јадеш ... вака!Не сте ми јасни бре луѓе,вие кои се радувавте по победата со Русија,сега ги валкате имињата на нашите ракометари кои и повеќе од успешно се претставија на првенството.Кога ја тепавме Русија,бевме ОК,затоа што идеме даље,сега истите не чинат.Епа за луѓе како вас мило ми е што изгубивме денсе и ќе губиме се додека главата ви е полна со огорченост и отров.
Пријатно од темава
*секое накнадно читање само ми ствара нервози накнадни,па не ја ни отворам веќе

Eh da gi pobedime edna Rusija i Polska, a so Srbive... :toe:
No dobro , na site ni se zgolemija apetitite koa vlegovme megju 12 te najdobri . :toe:Sepak dobro e i do tuka sto doguravme.

А како може некои други играчи истото да го постигнат тоа?!!! Како може норвежаните, данците и сите таму да издржат? Или тие се машини? Сосем непрофесионално од нивна страна!

Кире игра во Загреб.Ајде, колку толку, добар клуб и има успеси.А ти очекуваш наш играч од Металург, да се рамни со Данец од Барселона?Наш играч, кој има едвај 20 натпревари што се вика во сезона, и во квалификациите за светското вторпат пред публика што играл, очекуваш да игра 8 натпревари во 11 дена против тие играчи и секој ден да дава максимум?Разочараа нашиве денес, ама толку можат.Тоа е, помирете се, сакале или не.

Како после ова некој да ми каже да бидам мирен?

Па добро бе да ви ебам тоа семкарите со срце како лагер од бураго количка...пички нафурани дека се славни ако победат 2 утакмици.

Секој голем чекор и секој голем резултат е добар ама кога ке изгубиш ваква утакмица никој нема да ги памти победите!

Играа без срце, кретени!

Капитену наш, мал ли ти беше мотивот дека ке бидеш прогласен за МВП на првенството, дека ке бидеш најдобар стрелец а воедно и ке бидеш најдобар стрелец во историјата на светските првенства.

Темелковски ако имаш малку грам грижа на совест и ако си малку реален ке си дадеш неотповиклива оставка поради твоето одвратно водење на оваа селекција.

Момци што друго да ви кажам, сакав и забава да правам во ваша чест, сакав да идам на аеродром да ве пречекам...се е тоа џабе ништо нема да направам затоа што го повредивте тоа што е најсвето-Вашиот дрес, дресот на Македонија.
Само кога ке ми текне колку луге стоеа зад вас а вие вака да ги зарочарате!
Цел живот да живеете со таа грижа на совест!

А кога ке чуев како Србија ке сме ја згазеле.И ај сеа како да објаснам како сме стасале во полуфинале.

Филип Лазаров и тренеров одете и ебете се у газ е тоа само да ви кажам.Дај боже некогаш да ве сретнам и да ви кажам у лице.Добро а зошто бранеше дебилов второ?
Аман бе... ај се да заборавиме досега што сме постигнале и да ги испцуеме...
јебига, шо да прајме...
Камо да играа и во второ како и во прво али то е шо е...
ај четврток барем да напрајме нешо

Лош натпревар за нашите. Катастрофа во надап. Кире само два гола даде во второто полувреме од кој само еден од игра. Изгледа преморени се веќе. Тоа е :toe:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom