Тепачка меѓу „Комитите“ и „Чкембарите“ во Хрватска

• Креатор на темата Креатор на темата VOLK2234
  • Време на започнување Време на започнување
Абе шо се засегнаве сите толку за нас демек многу вие гајле за нас.Остајтене нас ние ке си се тепаме вас ич к.. да не ве боли.Па уште пцујат како на нив да си мавал

Gejcinja ! mislite ima nekoj od tie so e pameten i so razmisluva? site se za ludnica verujte !!

Сега треба да ги депортираат и да ги остават да си полежат во чукарката малку, па таму ако сакаат нека се тепаат. Таман не пофалија за атмосферата што сме ја направиле во салата, и дека луѓево првпат гледаат такво нешто итн итн... и ете ти сељачишта, е баш затоа не одиме напред, заради таквата култура , образование и интелегенција!!! А вакви има многу во Македонија, по форумов исто, и се знаат тие самите кои се, се препознаваат, сигурно и го оправдуваат овој чин. Патриотизам на локално ниво, една грска народ сме па и се двоиме на се повеќе и повеќе групи. ГЛУПАЦИ!

Абе шо се засегнаве сите толку за нас демек многу вие гајле за нас.Остајтене нас ние ке си се тепаме вас ич к.. да не ве боли.Па уште пцујат како на нив да си мавал

Да се тепаш во Македонија па ич кур да не не боли ... али се тепаш на СВЕТСКО ПРВЕНСТВО што го пренесуваат мнооооооооогу земји итн итн

Знам дека не размислуваш доста често - али ај размисли барем сега... зашто се засегнавме ?

Како не им е срам да се тепаат и да ја срамат државата сами со себе е до кај дојде пуста македонија до едни наркомани кои веке незнаат кај се наогаат дали на светско првенство во ракомет каде ке пишува за тоа цел свет или на некоја нива со дивјаци од каменото доба како не ги затвориле таму по едно 15 година за памет .

abe do koga ke jajte lanja be? alooo razbudete se deca...samo stoite pred kompjuter i brcite.. ovaj ovakov onaj onakov.. od doma ne izlezeni.. sonce ne videni...potesko od gluvce ne krenato.. prodavate mozoci samo... tesko na makedonija so takvi ko vas.. a ne so tie so ja bodrat makedonija daleku od doma i duri i da se stepat imat sepak napraeno nesto fizicki ne ko vas samo pisenje i pisenje.. samo brcite tuka za sramota...
i citajte so pisi mitico.. se e tocno. i jas bev tamu ... se bese super ko navijaja ckembaite vo varazdin.. a zosto? nemase mnogu komiti i seljaci od tetovo.. vidoja deka makedonija mozi nesto i tie dojdoja vo vtor krug.. a kaj bea pocetokot.. da ja bodrat makedonija ko i bese najtesko??? vo varazdin kjuteja.. oti bea pomalku od drugite navivacki grupi.. pa ko picki sedeja mirni.. vo zadar zedoja sila i koj sme nie...mangpi od selo...
a vaka dojdoja gi iskrsija djamojte na avtobusot i to ... djam svitkaja..a vie krevate prasina od to.. pa gledajte kolku se tepat hrvatite.. bugarite.. videte kolku mrtvi ima vo grcija.. da ne prajme muabet za anglicanite i italijancite... a vie za dva djamoj drzavata i narodo go prodadovte...

abe do koga ke jajte lanja be? alooo razbudete se deca...samo stoite pred kompjuter i brcite.. ovaj ovakov onaj onakov.. od doma ne izlezeni.. sonce ne videni...potesko od gluvce ne krenato.. prodavate mozoci samo... tesko na makedonija so takvi ko vas.. a ne so tie so ja bodrat makedonija daleku od doma i duri i da se stepat imat sepak napraeno nesto fizicki ne ko vas samo pisenje i pisenje.. samo brcite tuka za sramota...
i citajte so pisi mitico.. se e tocno. i jas bev tamu ... se bese super ko navijaja ckembaite vo varazdin.. a zosto? nemase mnogu komiti i seljaci od tetovo.. vidoja deka makedonija mozi nesto i tie dojdoja vo vtor krug.. a kaj bea pocetokot.. da ja bodrat makedonija ko i bese najtesko??? vo varazdin kjuteja.. oti bea pomalku od drugite navivacki grupi.. pa ko picki sedeja mirni.. vo zadar zedoja sila i koj sme nie...mangpi od selo...
a vaka dojdoja gi iskrsija djamojte na avtobusot i to ... djam svitkaja..a vie krevate prasina od to.. pa gledajte kolku se tepat hrvatite.. bugarite.. videte kolku mrtvi ima vo grcija.. da ne prajme muabet za anglicanite i italijancite... a vie za dva djamoj drzavata i narodo go prodadovte...

Ти :drk: на тоа што си се степал со некој бе ?
Ме заболе к*рот најискрено што си се степал ... али тепај се у Скопје , тепај се у Битола ... не да ги резилиш и ТИЕ што не биле таму и САМ себе .... кога 20000 земји го пренесуваат првенството.

И што сега ? Ако не дај да се попедерчиме и ние пошто грците педери се .... а ? Плитко размислување.

Јасно ми е дека се мразат и се тепаат секогаш ама и сега ли мораа ?:jaj: баш сега беше потребно да се спојат да навиваат уште поубаво за Македонија не дека не навиваа добро ама тоа ќе беше поинтересно да се видат комитите и 4к3мбар4ињата заедно сепак тоа е тоа...КОМИТИ рулззз:back:

Овие се правите ХУЛИГАНИ!!! Ма какви гробари, какви делии, какви црвени ѓаволи!!!! ОВА СЕ ВИСТИНСКИТЕ ХУЛИГАНИ!
Во секој случај нездрава работа. :nenene:

Не разбирам зашто толку дигнавте узбуна...:toe:..Дури и некои од форумов биле таму и виделе што се случило и самите тврдат дека не било нешто големо..

секоја чест!!!! потпис !!! убаво вели човеков ...за два прозора теми отварате .. и по весници се пишува....а англичаните што колаат во турција и србите што ги палат цајканите..пак се фурате на нив ... еее најдобри...јас сум гробар ова она....море ајдеее...

Ти :drk: на тоа што си се степал со некој бе ?
Ме заболе к*рот најискрено што си се степал ... али тепај се у Скопје , тепај се у Битола ... не да ги резилиш и ТИЕ што не биле таму и САМ себе .... кога 20000 земји го пренесуваат првенството.

И што сега ? Ако не дај да се попедерчиме и ние пошто грците педери се .... а ? Плитко размислување.

abe oj iskapi se nekapen eden.. oj tamu oblekvaj barbiki i sobiraj slicinja od spanski seriji..
i od kaj najde 20 000 zemji? odese na skolija nekogas? ebate nepismen i ti uste ke mi kazis plitko razmisluvanje.. so imas plitok mozok.. trkalo edno
tesko na makedonija so takvi ko tebe..

http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=103527

Добропознатиот МАКЕДОНСКИ СИНДРОМ
Сакам да направам паралела помеѓу Македонците денес и пред 2000 години.

"Клетвата" на Александар уште не следи.

Пред 2000 години Македонците ке си ги изваделе очите која династија да биде на тронот.

Ја поделиле империјата на 4 дела, па малку им биле борбите со Илирите, Грците, Персијците, па уште и меѓу себе се бореле.

Селевкиди, Антигониди, Птоломеи,

Комити , Чкембари...

Што треба да ни се случи за да се обединиме еднаш засекогаш, и да се ослободиме од таа клетва што не следи 2000 години... ?
Што е тоа што не тера да се самоуништуваме?

Аиииииии... :pos: Синдромот се вика алкохол, а не “Македонија“.

Искрено ми дојде преку комитава од вакви муабети, “патриотски“, кои во се` ќе најдат повод да пљукнат.
Гледам хрватите од што тоооолку многу се обединети и се сакаат, кога дојдоа во Скопје на градски, љубовни поеми си праќаа преку 3те реда специјалци. Оние од Сплит им порачуваа колку Загреб го носат во срцето, а во обратен правец им пееја клапи со најубави желби. :tapp:

Локал патриотизам е сјајна работа, алкохол и провокации не толку. Да сум од Битола и да дозволам прилепчанец да ми промрчи за широк сокак има главата да му ја искршам. По истиот систем, некој зелен опинок да ми каже дека Вардар е послаб од неговата екипа, фала богу дека ќе се спротиставам. Има и други работи на кои човек може да биде горд, покрај тоа што на светот им изгледа страно.

a vaka dojdoja gi iskrsija djamojte na avtobusot i to ..
. djam svitkaja..a vie krevate prasina od to.. pa gledajte kolku se tepat hrvatite.. bugarite.. videte kolku mrtvi ima vo grcija.. da ne prajme muabet za anglicanite i italijancite... a vie za dva djamoj drzavata i narodo go prodadovte...
Neznam dali imas tolku godini kolku sto ti pisue na profil ama ako imas tolku ne bi pisuel olku glupi postovi.Sekoja cest bevte u golema brojka ama nemora sea da se ispofalis,od tetovo ce imase uste 5 puta pojce navijaci ama tolku mesta im dozvolile od AMS.A za ova seljaci svarno izvini samo vie od Bitola ste gragani dugite svite se seljaci:uvo:.Ako razmisluaa svite ckembari ka tebe tesko niv:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom