Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
60 % od Makedonskite glasaci ne gi podrzuvaat ni Ivanov ni Frckovski. Realen cenzus e 50% + 1. So podrska od 200 000 i kusur glasovi ne se prestavuva cela drzava.
60 % od Makedonskite glasaci ne gi podrzuvaat ni Ivanov ni Frckovski. Realen cenzus e 50% + 1. So podrska od 200 000 i kusur glasovi ne se prestavuva cela drzava.
како не бе па ти :pos2:
прееска чув на ТВ за изборите во Америка ... нели Америка е репер за демократија ...
на последниве избори на кои најмасовно се гласаше и победи Обама ... излезеност на гласачи е 20% ....
шо ќе кажеш на тоа?
како не бе па ти :pos2:
прееска чув на ТВ за изборите во Америка ... нели Америка е репер за демократија ...
на последниве избори на кои најмасовно се гласаше и победи Обама ... излезеност на гласачи е 20% ....
шо ќе кажеш на тоа?
:tv:како не бе па ти :pos2:
шо ќе кажеш на тоа?
В-М-Р-О ДПМНЕЕЕ
ДПМНЕ
ДПМНЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Brat vikaj sea sto posilno, oti Grujo moze da ne zatvore ako sme protiv nego...![]()
Пак си гледал на МТВ како оние “експерти“ ја коментираат излезноста, па еден од нив дури и рече дека и овој претседател ќе биде “граѓанинот“ ЃИ. Истите зборови ги рече како твоите.
Според мене, цензус во вториот круг воопшто не ни треба да има.
Зошто?
Секој полнолетен има право да излезе и да гласа. Ако не излезе, тогаш тие што ќе ја исполнат својата граѓанска ДОЛЖНОСТ смеат да решат. Никој не им е крив на тие што не излегле, ТОА САМО ПОКАЖУВА ДЕКА НЕ ИМ БИЛО ГРИЖА за институцијата претседател на држава.
Епа ако не им било грижа, со кое право коментираат дека претседателот не бил легитимен????
Neznam za Amerika no spored mene cenzusot mora da bide 50% +1 vo sprotivno vrednosta na pretsedatelot se sveduva bas na onakvo nivo kakvo sto mu treba na Gruevski .... MARIONETA....