Z
Zona Pelucida
Гостин
Абе вие заедничко мислење имате или...Нема тој сам мозок да си напише.и повеќе од убеден е
Серете,серете и пак на крај СДСМ газот ќе ви го избрише!!!
Абе вие заедничко мислење имате или...Нема тој сам мозок да си напише.и повеќе од убеден е
те платија да се брукаш како што го плаќаат месијана или ти ова самоволно?Абе вие заедничко мислење имате или...Нема тој сам мозок да си напише.
Сеа сакав да му напишам дека не ми е дечко па да ме брани. Али ти си побрз.Абе вие заедничко мислење имате или...Нема тој сам мозок да си напише.
абе помиретесе со фактот дека ве издиши вмро не туку ми глуми сега тука патриот и спасител ебаве тоа комунистите ебавеАбе вие заедничко мислење имате или...Нема тој сам мозок да си напише.
Se izdishija od sela osvojuvanje.абе помиретесе со фактот дека ве издиши вмро
Најголема грешка на ВМРО е тоа. Ги нарекува СДСМ комунисти. Јас сум социјалист по убедување ама ги мразам СДСМ. Тоа е збир на предавници, елитисти и џган. Тие се се само не комунисти.абе помиретесе со фактот дека ве издиши вмро не туку ми глуми сега тука патриот и спасител ебаве тоа комунистите ебаве
а ти у село живееш????.....незнаев дека Прилеп е селоSe izdishija od sela osvojuvanje.
Многу добро гледам кој станал доктор. А во Македонија има многу начини да станеш доктор на науки. Како Иванов стана ќе треба дополнително да се утврди. Истото важи и за Нано Ружин. Како навистина успеаја двајцата да бидат доктори на науки мене ми е дефинитивно мистерија.за да докторираш и да станиш универзитетски професор треба да си и повеќе од писмен а за прост незнам кое тие мерило тука изгледа сите што не се со Љубе се прости
преиспитај си го мислењето
Да, да, во селата не живеат луѓе. Таму има само крави и офци нема народ Македонски.Se izdishija od sela osvojuvanje.
Ја па мислев гласаат за Титови леви силиНајголема грешка на ВМРО е тоа. Ги нарекува СДСМ комунисти. Јас сум социјалист по убедување ама ги мразам СДСМ. Тоа е збир на предавници, елитисти и џган. Тие се се само не комунисти.
Само заради оваа етикета СДСМ има на секои избори 50-100 000 гласови од пензионери и постари луѓе што во нив ја гледаат Југославија.
Живеам во Карпош, сум зборувал со многу постари луѓе и викаат вака: Не знам за кого да гласам ама овие ВМРО многу ме нервираат со тоа комуњарите ова комуњарите она а и плус многу се прости, ќе си гласам јас за СДСМ.Ја па мислев гласаат за Титови леви сили
Е за оа треба на стари луѓе да им се забрани да гласаат. Паметот им е на 90% отиден.Живеам во Карпош, сум зборувал со многу постари луѓе и викаат вака: Не знам за кого да гласам ама овие ВМРО многу ме нервираат со тоа комуњарите ова комуњарите она а и плус многу се прости, ќе си гласам јас за СДСМ.
Јасно ми е тоа човек и за социјализмот ми е јасно како општествено уредување кама сдс да беа правилни социјалисти.......Најголема грешка на ВМРО е тоа. Ги нарекува СДСМ комунисти. Јас сум социјалист по убедување ама ги мразам СДСМ. Тоа е збир на предавници, елитисти и џган. Тие се се само не комунисти.
Само заради оваа етикета СДСМ има на секои избори 50-100 000 гласови од пензионери и постари луѓе што во нив ја гледаат Југославија.
добро уште неможеш да се помириш со поразот на Љубе кој беше очигледен па сега им ги спориш и дипломитеМногу добро гледам кој станал доктор. А во Македонија има многу начини да станеш доктор на науки. Како Иванов стана ќе треба дополнително да се утврди. Истото важи и за Нано Ружин. Како навистина успеаја двајцата да бидат доктори на науки мене ми е дефинитивно мистерија.