Изборни резултати од Претседателски избори 2009 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување

За кого ке гласате на следните претседателски избори?

• Ѓорѓи Иванов (ВМРО-ДПМНЕ)

Гласови: 313 39,0%
  • Љубомир Фрчковски (СДСМ)

Гласови: 126 15,7%
  • Нано Ружин (ЛДП)

Гласови: 23 2,9%
  • Mируше Хоџа (ДПА)

Гласови: 1 0,1%
  • Љубе Бошковски (независен кандидат)

Гласови: 141 17,6%
  • Имер Селмани (Нова Демократија)

Гласови: 68 8,5%
  • Нема да гласам (или сеуште неопределен)

Гласови: 74 9,2%
  • Агрон Буџаку (ДУИ)

Гласови: 3 0,4%
  • Ќе го поништам ливчето, никој не ми се допаѓа.

Гласови: 53 6,6%

• Вкупно гласачи
    802
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Тапа си брат не ни знаеш веќе што да ми кажеш,јави се кај Гвујо и кажи ми,или прати ми го мене ја да му кажам.
ти одговорив на прашањето најнормално, а ти го симнуваш нивото и ми викаш дека сум тапа. така и би изгледал дуелот меѓу фрле и Иванов.

Реалност - во Македонија се гласа за партија, а не за човек, визија, програма, со претходно размислување, споредување итн, итн...

Што се однесува до мене и ако се прашувам јас, не би сакал никој од овие седуммина да ми биде претседател но...
Во секој случај губам...

Сепак, мило ми е што немаше инциденти и нешто за што би можеле да не уценуваат чичковците од Европа и светот.
Се надевам така ќе е и во вториот круг.

реалност никој од кандидативе не е за претседател
ама кога треба да бираш го бираш најарниот од нив

значи БЦ најглуп е :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Да е. Ама има и добри наследници.
Има еден неписмен и прост универзитетски професор (Иванов)
и еден недокажан стручњак по се и сешто а уствари по ништо(Фрчко) кој воедно е и најголемиот македонски професор.

Нека ни е со среќа.

Цитат:
Напишано од grande-juve
значи според тебе народот е глуп зашто ги избрал најглупавите, а вие од сдс сте најпаметните, браво, браво

Напишано од Zona Pelucida
ДА:tapp::tapp:

очекуван одговор од слеп подржувач на сдс

и еден недокажан стручњак по се и сешто а уствари по ништо(Фрчко) кој воедно е и најголемиот македонски професор.

Нека ни е со среќа.

за да докторираш и да станиш универзитетски професор треба да си и повеќе од писмен а за прост незнам кое тие мерило тука изгледа сите што не се со Љубе се прости
преиспитај си го мислењето

Нека ни е со среќа.
Дека Иванов е неписмен нема да се сложам, ама не го бива за дебати и за конфронтации. Иванов има гостувано кај Миленко неколку пати и човекот е енциклопедија и е голем патриот, само е малце политички неискусен. Ме потсетува на Грујо кога се појави, наивен и мутав ама излезе мангуп.

Дека Иванов е неписмен нема да се сложам, ама не го бива за дебати и за конфронтации. Иванов има гостувано кај Миленко неколку пати и човекот е енциклопедија и е голем патриот, само е малце политички неискусен. Ме потсетува на Грујо кога се појави, наивен и мутав ама излезе мангуп.
Пивце ти ко да не си убеден во ова што го пишуваш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom