P
Princ
Гостин
Еве го Иванов на А1.... Сега ќе рече "Јас навистина... не знам што да кажам. Чао." :pos2:
Едит: Спремил говор... добро е
Едит: Спремил говор... добро е
a frcko go znaes li pa da glasas za nego DE???АМа ти :pusk: по партии а? Очигледно дека се водиш по интересите на партиите а твои и чисто сумљам дека имаш.Остај го татко ти да ти го води цел живот тогаш.Бог да чува. Види под аватарот ми пишуе колку години иам или нека ти прочитаат од партија. Ми се лоши од вакви полтрони еј. Боље ќе идам да глеам како се движат облаците него да "дебатирам" со вакви.
Ама не се филмови тоа.Реално со Иванов за претседаател ВМРО имаат тотална власт а тоа СПОРЕД МЕНЕ не чини. И Фрчко многу боље ми изглеа него Иванов пошо него имав шанси да го гледам на телевизија. А другиот? Како да гласам за некој шо не го знам? Или од партијата ми е па ај ќе го гласам.
Нема везе,кој тепа тепа,народот го избрал. Ако сме погрешиле ние ќе си го сркнеме пак.
Ви честитав еве уште еднаш на сите подржувачи на победникот на избориве и добра ноќ.
Ама треба и закон за луже со низок IQ. Е тој ќе те фаќа тебе. Море ти ќе бидеш на насловна на законот. Бог да чува еј. хахахаха. Фрчко го знам од ТВ. Иванов каде е? на билборд. Ај уживај.Иди пијанчи се по селана.a frcko go znaes li pa da glasas za nego DE???
ti kazaa nemas pravo na glas i tolku...toa e zakonot
џабе раздор напраи .. ќе тепаше Иванов 1 кругме интересира сега братов Љубе шо ќе каже
ептен се избрука барем втор да беше
Бошковски му е џабе не влезе во втор круг, а и безразлика на кој он ќе даде подршка кога граѓаните гласаат не он а тоа сигурно 90 посто ќе одат кај Иванов а и не верувам деќа ќе оди против Вмро.џабе раздор напраи .. ќе тепаше Иванов 1 круг
баш и да видиме за кого ќе даде подршка 2круг .. баш ме интересира ...
po IQ se gleda...ne aludirav na ivanov cedo bozjo vidi prven pa treskaj posle...inaku ivanov ne go znaes OTI NEMA KRIMINALNI AFERI:baeh::baeh::baeh:Ама треба и закон за луже со низок IQ. Е тој ќе те фаќа тебе. Море ти ќе бидеш на насловна на законот. Бог да чува еј. хахахаха. Фрчко го знам од ТВ. Иванов каде е? на билборд. Ај уживај.Иди пијанчи се по селана.
џабе раздор напраи .. ќе тепаше Иванов 1 круг
баш и да видиме за кого ќе даде подршка 2круг .. баш ме интересира ...
Да бе јас сум од Прилеп, не сум член нити на ВМРО нити на СДСМ! Гласав за брат Љубе, гласав јас како и доста луѓе кои ги познавам, гласав за лавовите од Прилеп во кои имам доста другари, гласав за невработените од Прилеп..Бошковски му е џабе не влезе во втор круг, а и безразлика на кој он ќе даде подршка кога граѓаните гласаат не он а тоа сигурно 90 посто ќе одат кај Иванов а и не верувам деќа ќе оди против Вмро.