S
smart ass
Гостин
не бе па ти:pos2:Абе Латас холограм е ???? :pos2:
не бе па ти:pos2:Абе Латас холограм е ???? :pos2:
втор круг има, нема ова вака да им помине
Најзвер беше Мендух денес, му смета тоа што имало многу полиција на избирачките места
И тоа со тешко наоружање и панцирвтор круг има, нема ова вака да им помине
Најзвер беше Мендух денес, му смета тоа што имало многу полиција на избирачките места
de bre luge..zarem so kalas pred izbiracka kutija..pa toa e eptencrazyИ тоа со тешко наоружање и панцир
за кои активисти станува збор??so menduh sme vo isto maalo...negovite aktivisti najmnogu se zalea sto ne mozea da kradat glasovi hahah samo da gi vidite
aktivistite na dpa...за кои активисти станува збор??
Taa policija e od meshan etnicki sostav i e od interes za dobroto na Makedonija da pominat izborite bez incidenti ,ne e nasocena protiv nekoj etnikum...ne preteruvaj ... :smir:de bre luge..zarem so kalas pred izbiracka kutija..pa toa e eptencrazy
Просто неверојатно... али види брее мајката ко сакаат можат овие да се цивилизирани .. племе ...Иначе...за визи укинување сега друго ќе им текне...
А стварно бе мирни избори...како за промена...
Te razbiram se no momentalno nemoze da se ostavi na slucajnosta,mozebi ima potplateno od Bakojani nekoi da pravat problem od kaj da znaes,za pari se se pravi..treba li da se ostavi na slucajnosta...koga ke ni ukinat vizite ke se rasteretat ovie tenzii i ke dojde i tvoeto,ke vidis...nema ni da se zamarat so politikama ne go znam ja sostavot...za mene se isti-ako si ja vrsat funkcijata kako sto treba-nema albanci,makedonci...tuku poentata mi e-dali vo drugi zemji vaka se pravi...ima li primer...prasanjeto e za svest:smir:
sakam da nema potreba od niv,da nema potencijalna zakana od nikoja strana-no zalno e sto ne e taka:helou:
Де де...да читеа имиња гласно на сите избори досега место да се убиваа кај вас до сега немаше ни да стравуваме ни да се прашуваме дали ќе имаме фер избори.Сега вас не ве бива. Во Прилеп им читале гласно имиња, се јавувале на телефони за кого да гласаат... Нема со вас во ЕУ. Племе бе.