realen_07
Опозиционер
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 3.636
- Поени од реакции
- 134
Кој рече дека и фали нешто на Антикаa sto mu fali na antika,ako tebe ne ti e arna nemoj da ja konzumiras.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој рече дека и фали нешто на Антикаa sto mu fali na antika,ako tebe ne ti e arna nemoj da ja konzumiras.
Ни Имер Селмани?:smir:Ќе го поништам ливчето за да неможат да ми го искористат гласот во нечија полза доколку неизлезам бидејќи никој ама баш никој не ми се допаѓа од кандидатите![]()
Ќе го поништам ливчето за да неможат да ми го искористат гласот во нечија полза доколку неизлезам бидејќи никој ама баш никој не ми се допаѓа од кандидатите![]()
Најмалку за Имер Селмани:smir:Ни Имер Селмани?:smir:
Знаеш што е најголемата иронија што свесна сум за тоа.Ама кога не ми се допаѓа ни еден од кандидатите која ми е опцијата?Да гласам за било кој?..........ни тоа не е решение.Ама те подржувам се надевам дека таквите како мене се многу малку.Да, ама сватете дека едноставно Морате да гласате. И јас не сакам, но Морам, од ред други причини. Што ако секој така мисли како тебе? Ќе победат ромите во Македонија или некои трети??
Најмалку за Имер Селмани:smir:
Знаеш што е најголемата иронија што свесна сум за тоа.Ама кога не ми се допаѓа ни еден од кандидатите која ми е опцијата?Да гласам за било кој?..........ни тоа не е решение.Ама те подржувам се надевам дека таквите како мене се многу малку.
Кој рече дека и фали нешто на Антика![]()
Брееее...Од кого страв бе. Од оној чобанот ли Миленко. Абе иди бегај немој де не засмејуваш овде. Па тој на три мои реплики на неговиот форум незнаеше што да одговори, камо ли во емисија која оди во живо.
Не вреѓам јас никого
Тоа е жива вистина.
Такви препотентни лигуши ко Миленко, во нормална држава би можеле да бидат само чобани и ништо повеќе.