SuicideMessiah
Советник
- Член од
- 7 јули 2008
- Мислења
- 5.564
- Поени од реакции
- 286
Не друже не си во право Иванов не од владајучата раса на СДСМ
Колку што Љубе не е еден од оснивачите на ВМРО толку и Иванов не бил од СДСМ.
Не друже не си во право Иванов не од владајучата раса на СДСМ
Kolku shto si ti osnovach na VMRO DPMNE, tolku i Brat ti Ljube e.......Колку што Љубе не е еден од оснивачите на ВМРО толку и Иванов не бил од СДСМ.
Па мислам ни дека твојот лидер не бил ништо поарен со сојата бивша жена, извори од државна болница, се надевам дека новата сопруга на хер хирер нема слични проблеми.Сакаш да кажеш дека и јас си ја тепам жената...
Никого јас не сум помешал, очигледно твоето пратење на политичкиве случувања во земјава се со краток рок...:nesvest::nesvest::nesvest:
Ако зборуваш за Гвујо и јас имам такви информации,цела државна знае.Значи ако Фрчко тепа жени не е океј,а ако Груе го праел тоа океј е,е ај сеа.Па мислам ни дека твојот лидер не бил ништо поарен со сојата бивша жена, извори од државна болница, се надевам дека новата сопруга на хер хирер нема слични проблеми.
Така да мислам дека дискусијава ве и е
Ако им рече лидеро деака така треба, така и ке биде :salut::kesa:Ако зборуваш за Гвујо и јас имам такви информации,цела државна знае.Значи ако Фрчко тепа жени не е океј,а ако Груе го праел тоа океј е,е ај сеа.
А да не имаш информации кои цела државна ги знае ,дали Мируше го тепала мажот и?Ако зборуваш за Гвујо и јас имам такви информации,цела државна знае.Значи ако Фрчко тепа жени не е океј,а ако Груе го праел тоа океј е,е ај сеа.
:pos2::pos2::pos2: Несакм да верувам во вакви работи, ама цццццц. Ајде да се вратиме на изборите и програмите а кој си има по дома проблеми нека си ги чува за него...:pos2::pos2::pos2:Јас пак од сигурни информации разбрав Иванов јадел ќотек од жена му,тоа пак уште поголема срамота е.
Kolku shto si ti osnovach na VMRO DPMNE, tolku i Brat ti Ljube e.......