TpH_Bo_OkO
Трноризец
- Член од
- 18 мај 2005
- Мислења
- 11.537
- Поени од реакции
- 879
Доказ?Неговата конкуренција пред 7 години му беше сопартиец
Доказ?Неговата конкуренција пред 7 години му беше сопартиец
Ќе добиете ако излезе у дуел вашиот кандидат...детално!Доказ?
Не се смеј,Иванов трагедија ви е.:tv:
„Еден за сите, сите за Фрчко“Нема да има дуел сигурно. Фрчковски не се извинува за глупостите што ги има истресено, а на Иванов не му одговара затоа што е во предност.
Трагедија е затоа што не знае да пљука, не знае да вреѓа, не знае да понижува, не знае да лаже, не знае да тепа, не знае со еден збор да биде најчест протип на политичар карактеристичен за последните 18 години на транзиција во Македонија...Не се смеј,Иванов трагедија ви е.
Кој не знае да лаже, па врати се неколку страни назад (1 или 2) па ќе видиш дека знае.Трагедија е затоа што не знае да пљука, не знае да вреѓа, не знае да понижува, не знае да лаже, не знае да тепа, не знае со еден збор да биде најчест протип на политичар карактеристичен за последните 18 години на транзиција во Македонија...
Ооооо сирот ти,ако читаш што пишувам како што треба нема да трескаш глупости,има запирка измеѓу реченицата,не реков Иванов дтка значи е мутле.И тоа дткање не го споменав како маана или дека се потсмевам со луѓето што имаат говорна маана,едноставно не е добар оратор.Мутле е тој што тдтка.Интересна научна дефиниција.Правилен изговор на букви не е исто што изразување.И за поука претседателот не етој што преговара со Бакојани туку тимови од две страни.Тоа треба да го знае секој почитувач на ултрадостојниот Фрчковски.А од кога физичката маана е условена од капацитетот на еден човек.Зарем што Фрчко си ја лиже устата кога збори не е доволно интелегентен
Немој не ме радуј како не ти е срам ти како поддржувач на фрки-грки да кажеш дека Иванов незнае да се изразува....го немаш слушнато фрчко ти или...?Од фрчко не се изразува никој политичар полошо:smir:Ваков таков,еден за сите,СИТЕ ЗА ФРЧКО,абе кое мутле е тој Иванов,се издтка 20 пати на телевизија,па тој не знае да се изразува,ќе ми преговара со Бакојани.Фрчко е најдостоен за оваа функција и крај.Алал да му е!!!
Трн во око престани да ги вреѓаш членовите на форумот што го подржуваат Фрчко,ја не те викам прост зашто ќе гласаш за Иванов.
Јас се согласувам со тебе дека ораторот на Иванов од ДПМНЕ Бичиклиски е за во театарска монодрама.Ораторите се за во театарска монодрама.
Од ДПМНЕ читаат,ама забрането им е да те разберат,исто како Иванов,слуша ама несака да разбери.Ооооо сирот ти,ако читаш што пишувам како што треба нема да трескаш глупости
E,kakov e toj pretsedatelski kandidat na kogo duzina celnici od VMRO DPMNE,na celo so Premierot mu gi branat iskazanite "stavovi"?Ај прочитај си сам што напиша ти го потенцираш дткањето 20 пати.А зошто е Иванов мутле ај објасни.А сирот си ти мене ми треба лидер капацитет неизвалкана личност за претседател а тебе ти треба ОРАТОР како БЦ и Фрчко.Ораторите се за во театарска монодрама.Но тоа кога имаме различни системи на вредности.И потруди се реплицирај на цел текст а не на делови
Кога Иванов ќе научи да зборува потоа може да правиме муабет за изразување.поддржувач на фрки-грки да кажеш дека Иванов незнае да се изразува
АнтичкиE,kakov e toj pretsedatelski kandidat