- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 3.271
- Поени од реакции
- 708
sakam da go vidam noviot prv covek na ARM na TV duel ..samo toaШто конкретно ти би сакал да чуеш од евентуалниот дуел?
sakam da go vidam noviot prv covek na ARM na TV duel ..samo toaШто конкретно ти би сакал да чуеш од евентуалниот дуел?
Ќе местат избори сакаш да кажеш, па одма го ставаш на слика?Еве ти го
Не.Ќе местат избори сакаш да кажеш, па одма го ставаш на слика?
Од каде тој твој психијатриски наод и мислење?Не.
Никој нормален не би гласал за Фрчко и останатите.
Па јас те сфатиф што е најтрагично, на таков начин навредуваш твои и наши сограѓани , а тука ми се праиш голем патриот, ако си патриот треба да ги почитуваш македонците, а не да викаш дека се кретени, па макар биле и твои неистомисленици.Ај да преформулирам за да ме сфатиш:
Само кретен може да гласа за некој како Фрчко.
Истомисленици или неистомисленици, сите сте македончиња(а не Македонци) што ве влече кој стигне за нос, и тоа на кој начин сака. Македонци одамна нема во Македонија... жива реткост...Во фиром од друга страна, има некои пичвајзи што сакаат да бидат Македонци, ама немаат муда за тоа.Па јас те сфатиф што е најтрагично, на таков начин навредуваш твои и наши сограѓани , а тука ми се праиш голем патриот, ако си патриот треба да ги почитуваш македонците, а не да викаш дека се кретени, па макар биле и твои неистомисленици.
А ти?Истомисленици или неистомисленици, сите сте македончиња(а не Македонци) што ве влече кој стигне за нос, и тоа на кој начин сака. Македонци одамна нема во Македонија... жива реткост...Во фиром од друга страна, има некои пичвајзи што сакаат да бидат Македонци, ама немаат муда за тоа.
Јас сум Трн. Во око.А ти?
Ај зае*и, нема муабет со тебе, џабе. Се глеаме на муабет некогаш на собиранка. :wink:Јас сум Трн. Во око.