Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас мислам дека Молинаро нема да влезе ни секунда..Тоа ми е желба,тоа е најдоброто што може да му се случи на Јуве на почетокот на натпреварот..А мислам дека Јакинта би требало да почни од прва постава, а Трезеге изјави дека сонувал дека ќе дадел гол на натпреварот!:)Дај Боже да е во право...
Мислиш Dream come true :vozbud::vozbud:од кај ова?:pirat:

Ајде уште 30минути стартува Дербито на Италија...:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

OUuuu NoooooO...Молинаро прва поставаааа:(:(:(:(:(Iaquinta е на клупа..:(:(:(

Гаф на коментаторот: Буфон до Молинаро, добра контрола Молинаро:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:Задоволен сум од играта (освен од Молинаро кој мора подхитно да излези)Трезеге не доби употребливи топки, Сисоко и Каморанези и Недвед се секаде..Сума сумарум добар фудбал..Поздрав Јуве ФАНОВИ!!!!

NE bese tolku los be molinaro ne vikajte po nego.
SE drzime dobro . Samo loso e so mnogu pocna dinamicno da e a nemame taka vreme da se koncentrirame na odbrana. Na momenti lesno gubime topkii to ne me bendisva.

p.s. sredinata ja pogodiv do negde, braco e na drugata strana :)

Се водеше војна на средината,повеќе шанси за гол имаа Интер,имавме многу среќа кога Станкович ја погоди пречката но тука ни е Буфон:).Ме бендиса играта на Сисоко многу добро играше исто така и целата одбрана,единствено Трезеге не го забележав не доби топка али а добие топка ќе даде гол :)

btw Молинаро добро играше во споредба на тоа како играл на други натпревари,не правеше многу грешки :)

Kog asakate gafovi eve vi eden. "Silno i precizno, onamu kade sto e Bufon".

Kamoooooooooorrrrraneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiii

хахахха офсајд беше али гајле ни е важно признат е :)

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
TREZEEEEEEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

CRkNETEEEEEEE ARAMIIIIIII

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom