МЛЕКАРИ идете у пм

Фармерите го блокираа кабинетот на градоначалникот на Битола, и општината.

За ова поддршка 100% од мене. Слободно да го блокираат, ако сакаат нека ја запалат општинската зграда. Стварно е нефер ова што се прави со млекарите, наместо да ја продадат млекарата на француски Данон, кој со сигурност ке ја работеше, му ја даоа за 1 евро на израелецот кој си го продаваше млекото 1 месец (кое патем му идеше без пари) а на млекарите ни денар.

ДОДЕКА минстите потпишуваа во Битола .премиерот во Скопје рече дека јавните пари НЕМА ДА СЕ ТРОШЕЛЕ ЗА МЛЕКАРИТЕ.... Е ПА КОЈ ЛАЖЕ????

За лажење сите лажат бато, така да ич не се замарам.... А во секој случај, владата нема да го исплати откупеното млеко туку ке го исплати сопственикот на млекарата, или пак млекарите ке добијат акции од млекарата и млекарата ке продолжи со работење под нивна капа (или ке ја продадат на некој трет за да си го наплатат долгот).

знам греота се лугево бре,,,,,,

знам греота се лугево бре,,,,,,

Ние не сме греота кога за литар млеко кое во Европа е по 20-30 денари, плаќаме и по 50-60 денари?

Ние не сме греота кога за литар млеко кое во Европа е по 20-30 денари, плаќаме и по 50-60 денари?

Аман бе АБЦ кај најде во Европа млеко за 20-30 денари?

Аман бе АБЦ кај најде во Европа млеко за 20-30 денари?

Па во Полска и Чешка каде одкупната цена на млекото е по 12-15 денари за разлика од кај нас каде е 25 и е највисока во Европа.:toe:

Па во Полска и Чешка каде одкупната цена на млекото е по 12-15 денари за разлика од кај нас каде е 25 и е највисока во Европа.:toe:

Цц ц ц ц Евреј не ти е рамен значи! Прво викаш за цена на млекото кое ТИ го плаќаш,за после да ја свртиш работава на откупната цена на млекото :smir:

За у Лидл мешавината ми праиш муабет? Па таму и едно чоколадо со поминат рок препакувано кошта 10 денари ;) Инаку незнам дали ти текнува чиј вагон беше фатен во Македонија со производи со поминат рок во Македонија пред 2 месеца ;)

ЕДЕН ЛОПОВ ДОНЕСЕ ЗА ГАЗДА ГО ИСТЕРАА ДОВЕДОА ДРУГИ ЛОПОВ КОЈ ГИ ДОТОЛЧИ ФАРМЕРИТЕ. СЕ СЛУШНА ЗА СУМА НАД 38 000 000 ЕВРА А ЗНАЕТЕ ШТО Е ОВА БЕТЕР ОД ТОА ТАТ ДВОЈНО ПОВЕЌЕ ПАРИ МУ УКРАДОА НА ЛУЃЕТО ГОСПОДИНОТ ГРУЈО И НЕГОВАТА МАФИЈА.Како што кажа човекот со списокот на телевиззите се гледа кој гласал против фармерите на собрание тие пратениците од вмро од битола браво секја чест да сум јас им ја сечам главата на таа пратенчката и на тој пратеникот кој обледе додека беа притиснати од лугето кои ги чекаат своите пари за егзистенција.

За у Лидл мешавината ми праиш муабет? Па таму и едно чоколадо со поминат рок препакувано кошта 10 денари ;) Инаку незнам дали ти текнува чиј вагон беше фатен во Македонија со производи со поминат рок во Македонија пред 2 месеца ;)

Чекај бе брат,па нели сме пазарна економија?Кога во Лидл или Алди цената беше 99 центи или окулу 60 денари,тогаш не беше препакувано,или само да се плаќало нешто најскапо.

Навистина продожува да молзат уште еве ова клипче ви дава слика кој раководи со таа со с како се више дури името не ми се зборува од лагите на паторот.:drk::drk::drk:

За ЛИДЛ и АЛДИ воопшто не си во право таму е друга филозофијата, како и да е прозиводите што ги продават се со висок квалитет и пред се одговарат на Германските стандарди...
Муабетот воопшто не ти држи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom