Велешани ја отруја ЕУ

R

RAYTHEON23

Гостин
Temava ja zapocnuvam poradi toa sto podolgo vreme sum vo veles i PREDAVNICITE so bugarski pasos dobija sansa za da odat stranstvo i okolu 300velesani do pred skoro 'operiraa vo FRANKFURT(tie sto gi fanaa lezea zatvor i vikaat zatvorot bil hotel-AMA JAS ZNAM DEKA ODELE VO ZATVORI OD PRVA SVETSKA VOJNA)i nacistite vo zatvorite miluvale da gi maltretiraat-normalno im ja trues mladinata.....
E SEGA dojde do preokret Frankfurtskata organizacija 'padna'pa Velesani zagazija na VIENA ama ako taka im treba jas mislam ako ste diler poveke od 3 meseci sigurno(indirektno ste ubile nekoj predoziran)..

inaku organizacijata odese vaka dvajca drugari za 3 meseci zarabotuvaat 20-40iljadi evra se vrakat kupuvaat BMW i na nivnite prijateli im velat 'nemaj maka ako sakas da odis jas ti pomagam a i gi imam vrskite ama ke mi plakas 2-3iljadi evra mesecno i taka pred 5 godini od 10 velesani se namnozija premnogu sto DURI I FRANKFURTSKATA policija go poseti veles.

SE SRAMAM OTI sum roden tuka 'revolucioneren grad so najzelni za para narod i najmnogu 'BUGARI"

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
нема најмногу бугари,ама факт е дека многу посакуваат БГ пасош....

R

Razorblade Kiss

Гостин
Јас па викам пак некој и бае од уроци на топилницата...

Друже,фрустриран си. И шо ти беше поентава па ја отвори темава,шо можеме да направиме?
Њет. Срами се колку сакаш,пак таа е.
И не гледам причина темава треба да биде во Здравје. Сепак,засега,од бугарски пасоши не се добива астма.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Temata e deka vrie od Veleski narkodileri ili aj da kazam taka pomeko brasnadzii po EU,nekni padna uste edna grupa vo Wien,toa ti doaga nesto kako PRIDE AND GLORY ama nekade po patot ja zagubile cesta,ostanala samo gordosta koja ja izgubile vo nekoj mracen zatvor kako zena na nekoj batka koj e glaven tamu!

R

RAYTHEON23

Гостин
Јас па викам пак некој и бае од уроци на топилницата...

Друже,фрустриран си. И шо ти беше поентава па ја отвори темава,шо можеме да направиме?
Њет. Срами се колку сакаш,пак таа е.
И не гледам причина темава треба да биде во Здравје. Сепак,засега,од бугарски пасоши не се добива астма.
ako ne vo zdravje ke ja politiziraat ako ja stavev vo politika....
i ama bas ic ne sum frustriran :nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:ne znam toa kako e ako ti znaes kazi..:wink:

mora vo zdravje oti procitaj koi toxini se u prasanje i koj socijalen problem e OVA i DALI KE SE PRENESE vo DRUGI GRADOVI:vozbud:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Ова само нас може да ни се деси. Не знам зошто, ама јас би бил горд да знам дека момците од мое маало ја поебале цела Германија и ја дупат како сакаат. Од ова се раѓаат урбани митови бре, се прераскажува на генерации со зборови “Ееее синко, батко ти Трајко коа оперираше у Франкфурт, ама не го знаеш ти, мал си...“ а не да се срамиш. И најдолното нешто да го направи некој, не смееш да отидеш кај комшијата да му кажеш дека некој од твојот вид згрешил. Тоа е себе понижување. Ако ти себе си не се пофалиш, јас сигурно нема да дојдам. :helou:

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Ова само нас може да ни се деси. Не знам зошто, ама јас би бил горд да знам дека момците од мое маало ја поебале цела Германија и ја дупат како сакаат. Од ова се раѓаат урбани митови бре, се прераскажува на генерации со зборови “Ееее синко, батко ти Трајко коа оперираше у Франкфурт, ама не го знаеш ти, мал си...“ а не да се срамиш. И најдолното нешто да го направи некој, не смееш да отидеш кај комшијата да му кажеш дека некој од твојот вид згрешил. Тоа е себе понижување. Ако ти себе си не се пофалиш, јас сигурно нема да дојдам. :helou:
ај еве ти една друга приказна може? Ееее синко батко ти Трајко коа извади Бугарски пасош, не размислуваше дека и тебе како негов потомок некогаш ќе те стават на Бугарска статистика за дијаспора и ќе те користат како доказ дека Македонците зе Бугари, туку мислеше само да ебне некоја Германка- Како ти се свиѓа оваа приказна ?

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
kolku golema greska ste deca
ne gi branam decata sto otidoa tamu
poznavam mnogu i mi se moi prijateli
si ja probaa srekata za rabota i biznis kade sto se zarabotuva dobro i extra brzo
koj imase pamet zaraboti mnogu i si prodolzi po patot svoj ama pusta para laze
eeeee pari pari i sonam pari
pa cel grad zivee od tie pari i nemojte da mrsite muda
e sega dojde i presudniot den neli:tapp:
a seirot ostanuva pa ako ete im arno im e
epa kogo go fanaa????
tie nepismenite da ne im go spomenuvam imeto
malku videte sto i kako koj e i sto e
i plus kaj nas ne se zanimavaat so nisto samo tamu rabotat a tuka pari arcat
koj imase sreka ne go fanaa
a pa dali znaete deka polovinata sto bea tamu i sto rabotea se defektoloski slucaj udreni vo glavata mentalno?
deca deca setnete malku po beliot svet i da vidite kolku e tesko i macno da se snajdes
e sega problemot e sto site tie bea voskari a sega se prvi mangupi na maalo

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Баталете муабет...
Tемава е во Здравје! :pos2:

Велешани опасни по живот!
Германската полиција јаде инфаркти кога ќе чуе "Велес"!
- Уште ли има од вас, ебаве?!

Се разбира дека ја отруја ЕУ.
Велешкиот паразитирачки сој не се треби лесно, и се размножува со брзината на светлината.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
ај еве ти една друга приказна може? Ееее синко батко ти Трајко коа извади Бугарски пасош, не размислуваше дека и тебе како негов потомок некогаш ќе те стават на Бугарска статистика за дијаспора и ќе те користат како доказ дека Македонците зе Бугари, туку мислеше само да ебне некоја Германка- Како ти се свиѓа оваа приказна ?
Девојко, бараш проблем со сила или? Зборев за тоа дека е моронски својот народ да си го навредиш. Проблемот со пасошите практично не припаѓа на темава, ниту постои во мојот муабет, ниту имаше потреба ти да го спомнуваш. Плус, не верувам дека најмногу велешани имаат бугарски пасоши, верувам дека подеднакво а и повеќе имаат македонците од другите градови.

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Девојко, бараш проблем со сила или? Зборев за тоа дека е моронски својот народ да си го навредиш. Проблемот со пасошите практично не припаѓа на темава, ниту постои во мојот муабет, ниту имаше потреба ти да го спомнуваш. Плус, не верувам дека најмногу велешани имаат бугарски пасоши, верувам дека подеднакво а и повеќе имаат македонците од другите градови.
таман работа да барам проблем со мој колега од Ѓорѓи:smir:
Ако убаво го прочиташ постот за темата ќе видиш дека баш и за бугарски пасоши се збори. Не мислев на велешани, туку за сите што извадиле бугарски пасош. И не го навредувам мојот народ, таман работа, туку оној кој веќе не е во него зашто се продал на бугарите за еден ебан пасош

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Ne e do Velesani,do Topilnicata e...Zatoa nema zdravi vo Veles...Aj vi se molam,ste se druzele li nekogas so tie lugje pa da zborite deka site se mentalno bolni?! I tie se kako nas samo sto srekjata ja pobarale po parkovite kaj sto vodenicite melat zito,brasnoto e mnogu barano vo EU... Sto se odnesuva do trosenjeto pari,EASY COME EASY GO!

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
таман работа да барам проблем со мој колега од Ѓорѓи:smir:
Ако убаво го прочиташ постот за темата ќе видиш дека баш и за бугарски пасоши се збори. Не мислев на велешани, туку за сите што извадиле бугарски пасош. И не го навредувам мојот народ, таман работа, туку оној кој веќе не е во него зашто се продал на бугарите за еден ебан пасош
Бугарските пасоши се спомнати попатно како навреда за одредени луѓе. Темата е ориентирана кон велешкиот гето систем на преживување и криминалот по кој се позанти во Европа. А за бугарските пасоши и Македонија, имаш брдо теми...
Една со анкета
Друга
Трета итн, итн...

Член од
24 октомври 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
Во Франкфурт одат тие што немаат со што да го прехранат семејството,а најтрагично е што одат и тие што незнаат колку пари имаат.

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
greska vi e temava so zdravje
ama moze faka mesto so nearni u mozokot

Kajgana Shop

На врв Bottom