Kako бе не?Од кај па да знаеш што сака да слушне :d
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
Kako бе не?Од кај па да знаеш што сака да слушне :d
како што гледате на темава ни едно женско не пишува, истото е и во реалноста .. спомни секс , ебење ... да знае дека до тоа ти дошло (дека тоа го бараш од НЕА! ).. уште пред да сфатиш типката си отишла хахахах
како што спомнав во минатиот пост , не викам дека не треба да ебеме или такви работи , но некои работи не се зборуваат пред нив.. таква им е природата одбивно им е .. тоа се прави полека прво се создава атракција .. антиципација и полека во кревет хаха .
ЗНАЧИ ПОВЕЌЕ СО УМОТ НЕ СО КУРОТ![]()
Ne znam kolku godini imas i kolku se razbiras od medicina ama koga ednata glava raboti drugata ne moze da raboti,ebago nemame nie 10 litra krv pa da mislime tolku mnogu?како што гледате на темава ни едно женско не пишува, истото е и во реалноста .. спомни секс , ебење ... да знае дека до тоа ти дошло (дека тоа го бараш од НЕА! ).. уште пред да сфатиш типката си отишла хахахах
како што спомнав во минатиот пост , не викам дека не треба да ебеме или такви работи , но некои работи не се зборуваат пред нив.. таква им е природата одбивно им е .. тоа се прави полека прво се создава атракција .. антиципација и полека во кревет хаха .
ЗНАЧИ ПОВЕЌЕ СО УМОТ НЕ СО КУРОТ![]()
А ме прочита ти мене погоре или 2 3 реда,па другото на жими мајка беше.друже а што мислиш, дали луѓето што го посетуват кафичот у аголот од неговиот стан знаат се за него???(зборам кога би живеел у мултимилионски град)... одговорот е НЕ!!!
Курва е малце тежок збор, неможе секое девојче да биде таква...за мене курва е девојка која се цепа секој ден со различен дечко, ама и се понаша онака глупо,подло,несмасно и тн... а цура која има изградено карактер,која има одреден степен на ментална интелигенција и се цепа секој ден, не би рекол дека е курва...
а иначе мене рано насабајле највеќе ми се приебнува... незнам зашто...
И најјака пичка да имаш и мис на свет да биде, пак ќе ти се ебе нешто ново, нешто поразлично.
И пак ќе викаш...
Оние кои се врзани за една девојка и не ебат други, не е дека сакаат да се верни, туку им е страв да не ги фати девојката.
I zenskite kako i maskite imaat potreba samo od cist sex, taka ti doslo i gotovo. Ali stvarno e malku potesko za nas sekogas koga ke ni se prisaka da legneme so nekoj. Najmnogu zaradi etiketite sto posle ni gi lepat (lesna zenska, kurva, sportistka, ebcica i ne znam sto uste ne), a ne e deka zenskoto nema takva potreba ili ne saka. Sakame i nie pustite, ama na vas poveke vi se moze i ste vo mnogu podobra pozicija. Za masko sto pominalo 101 devojka ke kazat deka e kurvar?! Ne, on e samo fraer. I aj sega, so da pravi zenskoto koga mu se ebe? Najdobro kako kokoskata od vicot, koga ja brkal petelot: "Ako mu pobegnam, ke propustam ubava sansa, ako mu dadam odma ke misli deka sum lesna...najdobro ke e jas da se sopnam".:pos2: