- Член од
- 20 август 2007
- Мислења
- 2.252
- Поени од реакции
- 312
А ти имаш? :smir:Потребата не познава граници. Треба да имаш достапна пичка во секое време. Дал девојка, дал пријателка.
Инаку без ебење, нема саглам функционирање.
А ти имаш? :smir:Потребата не познава граници. Треба да имаш достапна пичка во секое време. Дал девојка, дал пријателка.
Инаку без ебење, нема саглам функционирање.
Па не си далеку од тоа дека ништо не ти е муабетот. Која состојба да ја разгледуваме? Еве да речиме дека сакам да реплицирам на темава. Што треба да кажам?Кога ви се ебе ама онака си велиш, еј да опнам нешто, морам, мудава ми отекоа.
Па излегуваш со намера да изебеш некоја. И знаеш кој е патот до пичка.
Мора и муабет да се направи, демек да се запознаете, да почуствувате дека меѓу вас постојат заеднички интереси, компатибилни муабети. бла, бла бла.
Факт е дека некогаш ни се ебе само за ебење и не ни е важно, делумно се разбира, каква е девојката.
Само сакаш да ја опнеш и да се испразниш.
Муабетот ми е..ништо не ми е муабетот, сакам да внесам една реална состојба на разгледување, како што беше уметност поради уметност, овај ебење заради ебење, без некакви посебни апетити за карактерот на девојката.
И не зезајте дека не сте почуствувале такво нешто.
п.с. Пички и вие можете да коментирате, за двата пола е ова..
И вас ве чеша, нормално е тоа.
Па не си далеку од тоа дека ништо не ти е муабетот. Која состојба да ја разгледуваме? Еве да речиме дека сакам да реплицирам на темава. Што треба да кажам?
Не ја разбирам и очигледно не само јас. Затоа од сите коментари, 99% се за бришење.
Па Никола ... ќе дообразложиш?
Значи да си кажуваме колку ни се ебе (нешто, што да е) и колку треба да се мачиме за тоа да го добиеме, како и дали воопшто го добиваме? Во ред, успеав барем ова да го извлечам.Прилично е јасно.
Најчесто кога излегуваме, излегуваме за да изебеме некоја.
Значи тоа е и целта зошто сме надвор.
Некои велат дека не им е гајле, но ако им се даде пенал, ќе опнат.
Муабетот е дека ни се ебе и сакаме да ебеме и да си кажат луѓето.
Што знам сте ебнале и готово, сте ја изебале и сеуште ви е девојка.
Мене поентата ми беше дека нема доволно секс.
На пример излегува некое машко и треба да прозбори со некоја и да се потруди за да ја ќари и таа да му го испуши и да му даде.
Значи ти се ебе, а некоја девојка ти раскажува што има на факс обврски.
Се разбира дека ништо не слушаш. Тотално.
Има убава фаца, цицка, гзе и влажно пиче.
Доволно е.
Ај ок на прашањето не ми одговори нема везе.Прилично е јасно.
Најчесто кога излегуваме, излегуваме за да изебеме некоја.
Значи тоа е и целта зошто сме надвор.
Некои велат дека не им е гајле, но ако им се даде пенал, ќе опнат.
Муабетот е дека ни се ебе и сакаме да ебеме и да си кажат луѓето.
Што знам сте ебнале и готово, сте ја изебале и сеуште ви е девојка.
Мене поентата ми беше дека нема доволно секс.
На пример излегува некое машко и треба да прозбори со некоја и да се потруди за да ја ќари и таа да му го испуши и да му даде.
Значи ти се ебе, а некоја девојка ти раскажува што има на факс обврски.
Се разбира дека ништо не слушаш. Тотално.
Има убава фаца, цицка, гзе и влажно пиче.
Доволно е.
А ако е уба фаца, добра цицка и газе нема да ја ебеш зашто ти се ебе?вауу.. зошто јас кога ќе излезам, не гледам само нешто да легнам (а најмалку било што) .. и не ми е само таму паметот, дури се загрижив .. да не не е во ред нешто со мене ИЛИ МОЖЕБИ СО ВАС???
јас сепак мислам дека.. недостаток на секс ти е поради не умеење со женските .. не знаење како со нив .
Бидејќи јас никогаш нема да легнам со било која , само затоа што ми се ебе.
А и како што рече шмекерот .. кога ќе дознае таа ШТО бараш од неа.. ќе ја сфати положбата во која што си (очаен) а од тоа највеќе бегаат.. на километри од тебе
Mozebi tipceto bara Platonska ljubov,only feelings without sex...А ако е уба фаца, добра цицка и газе нема да ја ебеш зашто ти се ебе?
Ја би ја наденал одма.
друже а што мислиш, дали луѓето што го посетуват кафичот у аголот од неговиот стан знаат се за него???(зборам кога би живеел у мултимилионски град)... одговорот е НЕ!!!Ај ок на прашањето не ми одговори нема везе.
Друго: Моментално да не пишуваш (локација) од некој милионски град,па ај ќе излезам 50км јужно од центарот на Њу Јорк во некој клуб кај што никој не ме знае па ќе делувам онака примамлив за женската популација ради тоа што и да и го закопам на некоја другиот ден ќе ме снема и ни лук јал ни лук мирисал - ќе си киднам назат во моето маало.Сметаш дека секоја втора(да,така се вели дека секоја втора се ебе) што ќе и свртиш добар муабет ќе ти даде да и го начукаш? Ко така ти бачко замисли (ако не си женет) на каква ќе налеташ да ја земеш за жена ако поминала со 50 други ради тоа што се напалила и и се ебело секоја божја вечер кога ќе излезе во кафич,клуб,диско.....YES дека и мене ми се ебе,ама ако сум настроен кога ке излезам да опнам некоја,нормално е дека таква шо прв пат ме гледа и се нафати да и го згнетам,ќе биде........ќе бидееее.....ќе бидеее.......КУРВАААА!!! Барем кај нас всело таквите што имаат телесна потреба да се ебат секоја вечер со различен момак курви ги викаат.
Не си помислувај дека ти го напаѓам ставот и размислувањето.Маката е во тоа што Македонија е мало место во кое секој со секого се знае,така да...денес со еден,утре со друг,другиден со трет.....ооооп,пукнал муабетот,етикетата е ставена - КУРВА.А да живееме негде во милионски градови,денес си на едно место утре на друго,никој никого нема да сети кој со кого се ебел.Ама кај нас кога и да е ќе се разбере која со кого се ебела.
Ај јас многу се замуабетив одсабајле,почнав демагогии да расправам....
:smir:
Пробај со маж. Можи ќе ти се бендиса.И најјака пичка да имаш и мис на свет да биде, пак ќе ти се ебе нешто ново, нешто поразлично.
треба да и се каже тоа што таа сака да го чуе. секогаш е така =) и ете ти перфектна компактибилност....Мора и муабет да се направи, демек да се запознаете, да почуствувате дека меѓу вас постојат заеднички интереси, компатибилни муабети. бла, бла бла.
Од кај па да знаеш што сака да слушне :dтреба да и се каже тоа што таа сака да го чуе. секогаш е така =) и ете ти перфектна компактибилност.
се што е спомнато на темава е вистинито(првиот пост нарочито)! убава тема.
ахааххаахеаеахахехае, како си ме изнасмеал =)Бидејќи јас никогаш нема да легнам со било која , само затоа што ми се ебе.
знам. сакаш да чуеш комплименти? да те пофали? ќе ти се наполни душичето, егото, ќе се осеќаш поубаво? сакаш поклонче? сакаш да кажува тој дека сакате исти работи, исто мислите, имате исти интереси итн?Од кај па да знаеш што сака да слушне :d