Леле зборовите...low iq, mow iq, страшен си. Јас неписмен не ти реков никаде, ти реков празна тиква - што и си. За експресни дипломи секаде се земаат, верувај секаде, еве ако не знаеше сега знаеш, ама ако мислиш пак дека Тетовскиот и Штуловиот се лесни за поминување, повели па да видиме колку си во право. Клошар си, верувај дека си, да не те лажат по дома. Знам дека последните зборови ја кажуваат мојата академска култура, затоа и ги пишав. И од каде знаеш дека според мене 90% од светската популација е албанска, кој ти кажа

(ке пишев нешто, ама ке се навредиш многу, а не сакам да те навредам) ? Чим ти е мило за дебатата, возврати ми со факти, не само да кажеш кој сум јас, што мислам јас... Глупости јас никаде не пишав, ти напиша глупости, еве и пак пишеш, синдромис скиптарис, ха? Алал да ти е, искрено. Абе види, вас ве спасува верата, имате среќа што имате иста вера со нас, иначе... Види, ти како паметен (нели ке ја земиш дипломата заслужено) не треба да пцуеш и навредиш толку, ти и мене ме помина (а јас, сите знаеме, штулов ке ја купам дипломата), и народ и се ми навреди. Ова не е дебата, ова да пишам колку да не мислиш дека кажа нешто, и ми ја затворе устата. Чекам одговор на вистинското прашање, кого сме сакале да украдеме и да го праеме албанец со сила? Набројми 5, дур не го правиш тоа, и дур не ме убедиш дека, ние Албанците мислиме сите се Албанци, ти не само за мене, туку и за другите ке си празна тиква, онака голема, убава за гледање.