VDV e zver isto kako diego. Mislam deka go izbraa kako poeftina opcija, spored mene edinstvenata razlika megju niv e toa shto VDV e zver za pasovi a Diego za probivi. Juve ocigledno baraa nekoj shto ke mu asistira na Treze i Del Piero ili Iaquinta namesto nekoj shto pocesto ke se zamesha napred so niv. Mozda glupo ke zvuci ama poevropski igra, ne tolku ofanzivno ko diego, znae da se vrati nazad i da odigra i so glava.
Samo huntelaar da ne go zemat, ne veruvam u napagjaci od holandija kade i Kezman bese zver.
Inace se zbori i za luca cigarini od Parma, tipot e kapiten na pod 21 italija. Go narekuvaat naredniot Andrea Pirlo, shto i ne e bas tocno posto ne e povlecen play kako Pirlo (spored championship manger 2008) ali mnogu go falat. Tesko da dojde sea ali narednata godina ako dojde bi bil dobra zamena za VDV.
Инаку ВДВ во Јуве е супер весе
(барем во фудбал менаџер ми е најдобар и играч и стрелец
)
U lyon go imam
poluspic a 15 gola na 20 utakmici od koi skoro pola zamena...enough said
ali ne e toa bitno, bitno e shto i vistinski zane taka da odigra. Nemozam sega da go najdam posto na rabota sum ama mora da ima na youtube klipce od eden negov gol u ajaks(zapazi sea) SO PETA NAD GLAVA. I shit you not, topkata ja nabacuvaat ko za na glava ama zad nego malku, namesto da se navali nanazad tipot napred se navaluva, ja krivi nagore desnata noga i do peta ja brca. LUDILO!!!!
ajde VDV sine doagjaj, ti u sredina, giovinco levo, camoranesi desno i del piero i trezegol napred ufff se slinam na samata pomisla
ne uspea so embed zatoa eve link
Negde na 2:13 pagja toj gol a posle uste eden so peta za HSV
inace najmnogu postuvam shto ima sweet plasirano shutce i so leva i so desna