Џим Кери

RayHerb

Пајнепл Експрес...
Член од
17 јануари 2009
Мислења
56
Поени од реакции
2
Нај смешниот мадерфакер....!!!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Џим Кери е еден и единствен, непоновлив комичар. И треба да си се држи до комедиите, зашто не ми е природно да го гледам тој човек во драми и трилери.
Не мора да збори, како појава е закон. Најсмешен филм со него ми е Лажго Лажго, убедливо на прво место, а и Глуп и Поглуп е блиску.

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
една работа: ме смее како појава, а ниеден филм не му е утка... топ е фраерот! :tv:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Глупав и поглупав...крај.:pos2:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Џим Кери е еден и единствен, непоновлив комичар. И треба да си се држи до комедиите, зашто не ми е природно да го гледам тој човек во драми и трилери.
Не мора да збори, како појава е закон. Најсмешен филм со него ми е Лажго Лажго, убедливо на прво место, а и Глуп и Поглуп е блиску.
Апсо-факин-лутли. И да не го заборавиме

на човеков само му се клањам..

D

drle

Гостин
Колку пати да ги гледам неговите филмови секогаш ме боли стомакот од смеење. А дали некој се сеќава на филмот Маска, филмот со кој се прослави.

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
Јасно ми е дека сите сме навикнати да го гледаме во комедии, не го ни знам нивниот број кои сум ги гледал со него, НО според мене убедливо најдобар филм/улога му, филм од кој едноставно сум воодушевен, а веројатно секогаш ќе бидам, е д уан енд онли The Truman Show.

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Апсо-факин-лутли. И да не го заборавиме

на човеков само му се клањам..
Вчера го гледав филмчево, по трети пат мислам( тоа е многу за мене) и пак се смеев како забеган..:tv:
Едноставно Џим Кери ти е еден од царевите во комедиите..
Да не ги заборавиме и трите дела на Ice Ventura, е тоа е смеење..
Поштовање..

S

StormRage

Гостин
Вчера го гледав филмчево, по трети пат мислам( тоа е многу за мене) и пак се смеев како забеган..:tv:
Едноставно Џим Кери ти е еден од царевите во комедиите..
Да не ги заборавиме и трите дела на Ice Ventura, е тоа е смеење..
Поштовање..
Ace Ventura да те исправам :) а иначе закон чоече

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Сведок дека и во приватниот живот не се разликува многу е и неговата сопруга,
кога вели дека секое утро кога ќе се разбуди поминува 20 минути пред огледалото во тоалетот, цело време брмчи и прави некакви шумови, едноставно се соживува.

Ѕвер!

RayHerb

Пајнепл Експрес...
Член од
17 јануари 2009
Мислења
56
Поени од реакции
2
Ама јас мислам дека само за комедии го бива.... Уствари го бива за све али навикнати сме да го глеаме само по комедии...!! :pos2:

ZACKY VENGEANCE

chuck SUCKScorey ROCKS
Член од
25 ноември 2008
Мислења
226
Поени од реакции
16
чоекот си е :zver:.имам милион филмови од него гледано и никогаш нема да ми станат здодевни.

Kajgana Shop

На врв Bottom