ДУИ:"Сега подршка, а во 2014 претседател Албанец"

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
4 станавте вие. Ако продолжите вака, да почнам од утре да собирам потписи? 10.000 е гола вода како што гледам :icon_lol:

Абре што толку сте запнале... ако продолжи вака до 2014 демографски ќе не навладеат и така како мнозинство ќе можат да си изгласат кој сакаат.

Темата е за можен иден претседател Албанец!!
Значи доколку утре,задутре или во 2014 ВМРО и ДУИ се договорат да имаме Албанец за претседател и ние(ВМРОовци) ја испочитуваме наредбата и изгласаме Албанец за претседател....колективно самоубиство(на македонскиот народ) ќе биде решението.

Не те разбирам. Ако вие се договорите за сега и во 2014 вие ВМРОовци изгласате Албанец претседател, зошто треба македонскиот народ да се самоубива?

Не те разбирам. Ако вие се договорите за сега и во 2014 вие ВМРОовци изгласате Албанец претседател, зошто треба македонскиот народ да се самоубива?

Инаетот не му дава. Осетил кисело, ама посакува да е сон. Сепак е јаве.

Исто му доаѓа де ВМРОовци се дел македонскиот народ....и кога од таков народ произлегле...и остатокот не ќе е поарен.
Туку јас мислам дека сега за сега ДУИ ќе се задоволи со претседател на собрание....

Исто му доаѓа де ВМРОовци се дел македонскиот народ....и кога од таков народ произлегле...и остатокот не ќе е поарен.
Туку јас мислам дека сега за сега ДУИ ќе се задоволи со претседател на собрание....

Така е. Сега за сега :)

И јас така си мислам, затоа што 2014 е далекуууууууууууууу.

Во ДУИ не се луди да чекаат на нешто за 5 години, макар и пишан документ да добијаат.

Во ДУИ не се луди да чекаат на нешто за 5 години, макар и пишан документ да добијаат.

Ех и ти сеа...Мајски договор имало немало, имало немало. Ладно топло. Албанците веруваат на даден збор. Исто како пишан документ :) Тек ќе видиме што се договорило позади завеси, ова не е ништо барем според мене.

Па нормално дека им се исплати да чекаат, сега и да сакаат неможат да изгласат претседател Албанец, се знае кои се мнозинството, но со писмен документ за наредните претседателски избори, без разлика на мнозинството со помош на ВМРО ќе успеат да изгласат Албанец за претседател, освен во случај СДСМ да се врати на старите добри патеќи па договорот да падне во вода.

П.С А според мое мислење, за едно 15 години можно е да имаме претседател Албанец, се шират како епидемија.

Темата е за можен иден претседател Албанец!!
Значи доколку утре,задутре или во 2014 ВМРО и ДУИ се договорат да имаме Албанец за претседател и ние(ВМРОовци) ја испочитуваме наредбата и изгласаме Албанец за претседател....колективно самоубиство(на македонскиот народ) ќе биде решението.

зошто колективно, ако сакаш убиј се ти, немој да наведуваш други, тоа е кривично дело

За да си ја сочуваме оваа што ја имаме, треба да размислуваме за целата.
Позитивно размислување, како што спомнал човекот погоре. Нашиот песимизам и нашата несплотеност ја користат нашите душмани. Затоа Македонија од ЦЕЛА станала половина (како денес- оваа што ја имаме ако милувате).
Е со вашата „опуштеност“ и европски „транспирации“ не ја чуваме, туку ја продаваме или безмалку ја даваме за џабе.
Градењето на една држава започнува од народот. Од секоја единка, Јас , ти , брат ти, комшијата и полека се шири како епидемија...
Излегов од Македонија (иако имав перфектно работно место дома) за да правам пари (колку - толку) во други држави и да си ги носам дома, оти тоа е малку потешко за мене ама поубаво за Македонија, само еден пример е ова, сон кој може да стане реалност...
Погледнете го развојот на Кина во последните 20-30 год. Во која земја нема Кинези, и каде тие не се сопственици на бизниси, мали и ПОголеми ?

Албанците се ширеле како епидемија, па прават по 12 деца бе, на вас кога ви кажаа за три да направите почнавте да тропкате за мегаломанств, фашизам, не знам што...правете и вие деца, а не му ја мислите да имате доволно пари за во дискотека „у петок,за искачање“ , па за на одмор „у грчка“ и не знам што...
Па дури и ве мрзи на гласање да испаднете, демек губење време е...затоа сме на ова дереџе, од такви бистри умови. ВМРО и СДСМ, Б.Ц. и Гвујо...
Македонија е , не е ниту влада, ниту премиер ,ниту претседател, за Македонија зборуваме и се бориме.

NIKT SO MAKEDONIJA NEMA DA VLADEE albanski PRETSEDATEL!!!!!BRAT LJUBE MAKEDONCITE SE SO TEBE!!!! ZA Albanci MESTO NI NA NEBO NEMA!!!!!!!

Ако Америка ја командува црнец, зошто не и Македонија албанец?

Ако Америка ја командува црнец, зошто не и Македонија албанец?

Затоа што црнецот е АМЕРИКАНЕЦ и се бори за АМЕРИКАНСКИ ИНТЕРЕСИ, а Аљбанецот...хмммм....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom