P
Princ
Гостин
4 станавте вие. Ако продолжите вака, да почнам од утре да собирам потписи? 10.000 е гола вода како што гледам 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Темата е за можен иден претседател Албанец!!
Значи доколку утре,задутре или во 2014 ВМРО и ДУИ се договорат да имаме Албанец за претседател и ние(ВМРОовци) ја испочитуваме наредбата и изгласаме Албанец за претседател....колективно самоубиство(на македонскиот народ) ќе биде решението.
Не те разбирам. Ако вие се договорите за сега и во 2014 вие ВМРОовци изгласате Албанец претседател, зошто треба македонскиот народ да се самоубива?
Исто му доаѓа де ВМРОовци се дел македонскиот народ....и кога од таков народ произлегле...и остатокот не ќе е поарен.Не те разбирам. Ако вие се договорите за сега и во 2014 вие ВМРОовци изгласате Албанец претседател, зошто треба македонскиот народ да се самоубива?
Исто му доаѓа де ВМРОовци се дел македонскиот народ....и кога од таков народ произлегле...и остатокот не ќе е поарен.
Туку јас мислам дека сега за сега ДУИ ќе се задоволи со претседател на собрание....
Исто му доаѓа де ВМРОовци се дел македонскиот народ....и кога од таков народ произлегле...и остатокот не ќе е поарен.
Туку јас мислам дека сега за сега ДУИ ќе се задоволи со претседател на собрание....
И јас така си мислам, затоа што 2014 е далекуууууууууууууу.
Во ДУИ не се луди да чекаат на нешто за 5 години, макар и пишан документ да добијаат.
И јас така си мислам, затоа што 2014 е далекуууууууууууууу.
Во ДУИ не се луди да чекаат на нешто за 5 години, макар и пишан документ да добијаат.
Темата е за можен иден претседател Албанец!!
Значи доколку утре,задутре или во 2014 ВМРО и ДУИ се договорат да имаме Албанец за претседател и ние(ВМРОовци) ја испочитуваме наредбата и изгласаме Албанец за претседател....колективно самоубиство(на македонскиот народ) ќе биде решението.
ама признај дека мастурбираш на овој...NIKT SO MAKEDONIJA NEMA DA VLADEE albanski PRETSEDATEL!!!!!BRAT LJUBE MAKEDONCITE SE SO TEBE!!!! ZA Albanci MESTO NI NA NEBO NEMA!!!!!!!
Ако Америка ја командува црнец, зошто не и Македонија албанец?