Можни кандидати за претседател од СДС

Било кој да го каже ова од СДСМ јас ќе гласам за него!!!!
Abe naivni vmrovci i Mitreva da e deset pati ima pokje sraboteno od vashiot Ivanov,zemete go za primer ratifikuvanjeto na spogodbata od strana na Grcija od 95 godina najzasluzhna e tokmu Ilinka Mitreva a Ivanov za shto? Pishal nekolku 10tki i 9ki i kazhal ja saka Makedonija i slichno i ajde sea za presedatel....abre cirkuzi ste koga vi vikam ... vaka cela Makedonija i nacija kje ja izbrukate :helou:
:pos2::pos2::pos2:
Taman rabota,ogromna poddrshka Frle ima kaj Makedoncite,znam deka ne ti e za veruvanje ama da veruvash za ovaj muabet :smir:
Јас сум :)
Кој Дејан бре?

хехеххе бре дпмне па нема ни еден (предлог) кандидат кој не сте го искоментирале НАВРЕДИЛЕ ако сдс ги предложи што е нејзино право и ако тие нечинат тоа е само во ваша корист дотогаш молчете

DPMNE nikogash nemale pochit kon sopstvenite chlenovi ne pak da imaat kon sopstveniot pretsedatel ili pred se ushte pomalku pochit kon pretsedatel izbran od nivnite redovi.Da ne zaboravime shto se sluchi so Boris Trajkovski.Koga probugarot Martin Trenevski pochna da pluka po Trajkovski i isto taka Marijan Gjorchev i reketarite na Ljubcho koga trgnaa da go linchuvaat bukvalno Trajkovski poradi faktot shto beshe izbran od Albanskiot elektorat nemozeshe da se pomiri, e ova mozhe da se nareche vrv na site licemerija.

Kje se posluzham so eden star post

Мартин Треневски, новоименуван Конзул на РМ во Канада (иако сеуште не стапил на функцијата), човекот на кој што највисок идеолошки дострел му е организацијата на Изложбата за формирањето и дејноста на МПО во Крушево. Таа изложба беше во рамките на тридневниот симпозиум за иселеништвото од Македонија, на кој што Мартин Треневски објасни зошто весникот на МПО "Македонска трибуна” се печати на бугарски јазик. Причината била во тоа што ’токму тој јазик е ВИСТИНСКИОТ македонски јазик’.
Додека Мартин Треневски бил директор на Агенцијата за иселеништво, агенцијата дејствувала како да е Агенција на МПО. Истовремено, неговите активности биле сведени на плукање по Киро Глигоров, а кога и Борис Трајковски своевремено одби да игра според свирката на ДПМНЕ, се сврте и против него.

а текстот ти е само cop past, дај вака наутро нешто ново :)

Chitaj celosno shto sum napishal ili ushte spiesh!Valjda nema da mi zabranish da se sluzham so Arhiva.

Gledakji ti ja shifrata Analen Otvor izglea vas vo dpBne samo vo analni otvori vi raboti mozokot,za neshto popametno ne vi rabotat antenite.Potoa chudi se koga kje izleguvaat charshijski muabeti deka imalo obrateni vo partijata.

Kje se posluzham so eden star post

а каде прочита кај мене дека ти забранувам? ти побарав само нешто ново доста верглаш, тонеш, дај нова тактика, доколку има опција освен плукање кај тебе и заштита на се што е пројугословенско настроено.

доколку има опција освен плукање кај тебе и заштита на се што е пројугословенско настроено.

Iskreno oko ne mi trepnuva za jugoslovenskoto ama zatoa sum onaka nastroen za anti-gluposti i uzhivam da koregiram.Nego kje se nauchite vie od dpBne da ne begate od prashanja i odgovori?

Koj kje go gleda Gruevski kako pomochan koga Gorgi Ivanov ke izgubi od Srgjan Kerim?

а каде прочита кај мене дека ти забранувам?

а текстот ти е само cop past

Prochitaj se ushte ednash

Neznam jas,jas od komunjarite i srpsko grchko predavnicite sum nishto neznam,eve prashaj go Analen Otvor ako ne veruvash i se kje ti kazhe.

Ако не знаеш..немој ниту да шириш дезинформации овде..викани и сдсм-овски дим...некои и поинаку го нарекуваат..разбира се
А дека си анти-македонец..тоа е секоро секому дури и повеќе од јасно...
:toe:

Кој и да е, однапред е осуден на пропаст. Ние не гласаме за човек и неговите квалитети, туку за партија.

Кој и да е, однапред е осуден на пропаст. Ние не гласаме за човек и неговите квалитети, туку за партија.

А СДСМ не е и некоја партија во последно време така да народот ќе мора да гласа или за ДПМНЕ или за некоја трета опција?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom