Можни кандидати за претседател од СДС

Abe naivni vmrovci i Mitreva da e deset pati ima pokje sraboteno od vashiot Ivanov,zemete go za primer ratifikuvanjeto na spogodbata od strana na Grcija od 95 godina najzasluzhna e tokmu Ilinka Mitreva a Ivanov za shto? Pishal nekolku 10tki i 9ki i kazhal ja saka Makedonija i slichno i ajde sea za presedatel....abre cirkuzi ste koga vi vikam ... vaka cela Makedonija i nacija kje ja izbrukate :helou:

Abe naivni vmrovci i Mitreva da e deset pati ima pokje sraboteno od vashiot Ivanov,zemete go za primer ratifikuvanjeto na spogodbata od strana na Grcija od 95 godina najzasluzhna e tokmu Ilinka Mitreva a Ivanov za shto? Pishal nekolku 10tki i 9ki i kazhal ja saka Makedonija i slichno i ajde sea za presedatel....abre cirkuzi ste koga vi vikam ... vaka cela Makedonija i nacija kje ja izbrukate :helou:

Да да има сработено.Има испиено уште еден картон виски со шефот.

Илинка Митрева :tapp: :pop: па овие се најочајни ако ја кандидираат оваа

немој така Мадам Митрева збори одлично француски а и триглот е, башка обожава француски коњак, ќе ја биде за со кушнер и саркози

а заборавив, и од угледно семејство потекнува, директен потомок на димитар

А бе што се замислуваат овие од СДСМ кој кандидат да го изверат исто им се фаќа не да ќе изгубат дебело на избориве.Подобро им е да си седат дома и да си гледаат:tv: и нека се учат како се води држава доста од веќе.

Ако го стават Љубомир Фрчковски готово е со партијата,таа и сега е готова ама тогаш...

сдсм во моментов има 2 избора, во случајов 2-та ризични.

-прво да оди со кандидат од сопствени редови, таков кој би направил нешто на избори моментално нема, ако се одлучат за таква варијанта ( митрева, тито или било кој од 12 жигосани) на избори само ке бидат дотолчени и ќе го срозат ианака слабиот рејтинг што може да има подалекусежни последици во иднина за нив како партија.
- втроро да подржи некој кандидат еве да речеме керим, тоа може да доведе пак до потрес во струи и раководство на партијата, исто така керим унапред би си запечатил политички краткорочен аранжман доколку би прифатил. според мене пологична ми е 2-ва опција бидејќи дава можност ``и волкот сит и овците на број`` што само по себе би направило помалку штета вр сдсм....

имам впечаток дека сдсм колни што има во моментов председателски избори !

Za nekoj vic za nekoj ne,inaku se zaebavav za Frchko kako kandidat za pretsedatel ... ne se palete do tolku ebago :tv: A deka ima lichen rejting ima veruvaj.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom