Можни кандидати за претседател од СДС

Сине, на факултет сакаме да формираме неформална група на млади комунисти...така да, ако сакаш да се вклучиш во дебатата за историските и модерните текови на еволуцијата на “левата“ мисла...добредојден си !

Vnucko...ne e loso poveke da napises za ova, nova tema???........epten.... na ova ovcite izgubeni im treba nadezna opcija...koja ima odgovori na prasanjata :)...ne samo bulaznenja na kobajagi kapitalisti..ili portokalovo prefarbani komunjari :)

Креми е бре, што млатите празна слама. Денес или утре ќе е официјално. Е за Скопје не знеме кој е. Пишува "млад бизнисмен".Кој е тој, поима неам.

Па се додека НЕМА ТАКВА..нема (а ниту пак ќе има) и светла иднина на оваа држава..
:tapp:

Е нема да има светла иднина за државава.

Ама за тоа што нема да има права лустрација не се криви само таканаречените комуњари од СДСМ, нели?

Е нема да има светла иднина за државава.

Ама за тоа што нема да има права лустрација не се криви само таканаречените комуњари од СДСМ, нели?

Точно е тоа..ама сега пак не е мигот за сирова декомуњаризација на општеството..затруено со погубниот отров..„вбризгуван„ со децении наназад..
А мирољубива..и „цивилизирана„ декомуњаризација..не постои..и нема (веднаш видливи) ефекти по околината..барем не веднаш видливи..
:toe:

НЕ ми кењај сега со прашање, имаше прашање на кое требаше да одговориш. Ако не сакаш да одговориш не ја гледам причината јас да одговорам на твоето, глупаво прашање :)
Ajde kazhi dali e Ivanov kadar na SDSM ili na dpBne?Shto mislish ti?Ke mi odgovorish na prashanjeto ili kje begash kako gjaol od krst da odgovorish?

Dejan koe prashanje si mi go postavil a jas ne sum ti odgovoril ili ne sum sakal? Ako mislish koj se kandidati od SDSM i slichno si se zaebal deka kej dobiesh odgovor,SDSM ima interesna taktika za na kraj a nervozata pak kje otide kaj Grujo i kaj dpBne po kojznae koj pat.SDSM pak kje ja dobie bitkata veruvaj :helou:

Не можам!!! :) но се надевам на добар кандидат од СДСМ
Dejan koe prashanje si mi go postavil a jas ne sum ti odgovoril ili ne sum sakal? Ako mislish koj se kandidati od SDSM i slichno si se zaebal deka kej dobiesh odgovor,SDSM ima interesna taktika za na kraj a nervozata pak kje otide kaj Grujo i kaj dpBne po kojznae koj pat.SDSM pak kje ja dobie bitkata veruvaj :helou:

Vnucko...ne e loso poveke da napises za ova, nova tema???........epten.... na ova ovcite izgubeni im treba nadezna opcija...koja ima odgovori na prasanjata :)...ne samo bulaznenja na kobajagi kapitalisti..ili portokalovo prefarbani komunjari :)
Немој само овие да ги пропагираш.
Ги знам добро и НЕМААТ што да кажат, дефинитивно.
Мала групица џаначиња, хипици, граѓани на светот и вонземјани...Отишло све тоа у к..

Ebani VRMOvski poltroncinja .....miljon temi otvorija protiv se i sesto, a za srabotenoto edna nema....ebati drzavata so vakva vlast.

nego na narodot ke mu dojde preku K*R od kazni, glupi zakoni, nevrabotenost i tupenje so idiotski kampanji i propagani za perenje mozok i na kraj eventualno ke se osvesti.

E togas ke go pogrebame vrmo... R.I.P.

Blazesi vi ... se si znaete tamu vo dpBne.Zatoa i nervozata vi rasti odamna od pred pretsedatelskite i lokalnite izbori.
Кај виде нзс помеѓу мојот пост и твојата реплика?
И пак со тоа научените реченички.

Него, дечкиве за кои зборев, Иванов го сакаат. Не знам колку ти конвинира тоа.

Него, дечкиве за кои зборев, Иванов го сакаат. Не знам колку ти конвинира тоа.

Abe i jas sakam mnogu lugje ama za pretsedateli ne se...sega neznam dali razbirash ili chovek vas na dpBne da vi tura so inka da razberite :)

Ebani VRMOvski poltroncinja .....miljon temi otvorija protiv se i sesto, a za srabotenoto edna nema....ebati drzavata so vakva vlast.

nego na narodot ke mu dojde preku K*R od kazni, glupi zakoni, nevrabotenost i tupenje so idiotski kampanji i propagani za perenje mozok i na kraj eventualno ke se osvesti.

E togas ke go pogrebame vrmo... R.I.P.

:tv:

Илинка Митрева :tapp: :pop: па овие се најочајни ако ја кандидираат оваа

Кој и да е, сдсовците нека најдат сили да биде најдобриот од нив па изборите да бидат интересни. Мерењето овај изборите нека почнат.
Мада од ачик гледано мислам дека се знае кој има “поголем“.:kajg:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom