Можни кандидати за претседател од СДС

Член од
25 февруари 2006
Мислења
254
Поени од реакции
28
Веб-сајт
nacionalist.blog.com.mk
Денес читам на А1

Во спротивно како можни кандидати во партијата ги спомнуваат Нано Ружин, Илинка Митрева и Љубомир Фрчковски. А1 дознава дека имало разговари меѓу Заев, Петковски и Манасиевски и дека начелно е договорено соработк за претседателските избори.

http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=103192

Да тргнеме се настрана...

Зарем не може опозицијата еднаш засекогаш да се опамети и дека искористени кондоми комуњари како подмочаната пијаница Илинка Митрева и скренатиот и добро познатиот Фрчко да даде кандидати за претседател?! Ова е невидено...самите се закопуваат!

Редно е еднаш засекогаш оваа партија да се расформира и да не постои. Оние кои се вредни од таму да формираат ново движење со вистински европски леви сфаќања за да можат да конкурираат во иднина. Иако по убедување сум десничар, не можам а да не се смеам со тешката комуњара и начинот на кој тие ја закопуваат партијата, а на жалост до пред некоја година и земјава, крв им ебам...

Темава е спремна за у Канта:pos2:
Има еден куп теми за кандидатот на СДСМ - значи за предлогот Керим и таму дискутирај

Темава е спремна за у Канта:pos2:
Има еден куп теми за кандидатот на СДСМ - значи за предлогот Керим и таму дискутирај

Керим е заеднички (евентуален) кандидат...а ако не, тогаш ќе си одберат кандидат.
Значи, темава си е на место.

Од сите што им стојат горе доле на лагер на сдсм што се спомнати не сметајќи го керим, еветуално нао ружин може да има смисла.
Сега читам во вечер (иако знам дека тераат анти сдс пропаганда) бучко демек форсирал на мотото и по тито, тито, мото од кое ми се повраќа само кога ќе помислам.

ако одат со Фрчковски тоа автоматски значи или се болни или глупи :pos2:

Добро бе... Фрчковски? :nesvest:

Како што рече Бацилус, единствено Нано Ружин има смисла.

Митрева не е за во оваа “лига“. :smir:

Фрцко лавз грцко и да тепа зени со зизки а не фотеља тогаш ќе треба многу планови на педериве да одработи :toe:

Како што читам по весниците шекерната се токми за градоначелник на Скопје:pos2:
"И СДСМ дефинира со кои кандидати ќе ги трча локалните избори. За Скопје високи партиски извори за А1 велат дека нивен фаворит ќе биде млад успешен бизнисмен, но името велат ќе го соопштат во вторник."

More Diners-ot ke bide izlgeda. :pos2:

Шеќерка сака да биде градоначалник на Скопје:pos: Очигледно премногу се преценува

Шеќерка сака да биде градоначалник на Скопје:pos: Очигледно премногу се преценува
ГАРАНТИРАМ НАТО И ЕУ ЗА ШЕСТ МЕСЕЦИ

Драги пријатели, јас сум Радмила Шекеринска и гарантирам за шест месеци Македонија ќе добие НАТО-покана, за шест месеци ќе добиеме и европски преговори.Многу ги боли ова ветување и ниту еден пат не пропуштаат да прашаат како.

А,таа кутрата остана без одговор- до ден денес,Што не ја повикаат по телевизиите да каже на македонската јавност , како тоа ќе го изведеле.
Или ќе го прифатеа гејскиот предлог- и оп за 6 месеци ете ви Нато, потоа, нема македонци , нема мак.јазик, - и опш пак за 6 месеци ете ви и ЕУ.
Просто ко грав.

ГАРАНТИРАМ НАТО И ЕУ ЗА ШЕСТ МЕСЕЦИ

Драги пријатели, јас сум Радмила Шекеринска и гарантирам за шест месеци Македонија ќе добие НАТО-покана, за шест месеци ќе добиеме и европски преговори.Многу ги боли ова ветување и ниту еден пат не пропуштаат да прашаат како.

А,таа кутрата остана без одговор- до ден денес,Што не ја повикаат по телевизиите да каже на македонската јавност , како тоа ќе го изведеле.
Или ќе го прифатеа гејскиот предлог- и оп за 6 месеци ете ви Нато, потоа, нема македонци , нема мак.јазик, - и опш пак за 6 месеци ете ви и ЕУ.
Просто ко грав.

Мислиш дека таа по толку дрндање за се и сешто и сегдека се сеќава што зборела?:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom